- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Ben şuan evliyim bir buçuk yıllık . Herkes herkesi beğenmez yakışıklı bulmaz. Dünyanın en yakışıklı adamıyla evliyim üstelik dünyanın en büyük burun kemeri kendisindeOrtaokuldayken sevdiğim çocuk bana çirkinsin demişti. Ve sevdiklerimin sevgililerine bakıyorum güzel kızlar.
Şuan tedavi oluyorum ve iki tane ilaç kullanıyorum :)tatlım ergensin daha durun ya dünyanın sonu gelmiş gibi davranmayın nolur :) ya ben lisede erkek çocuguna ve çingene kızlarına benziyordum . saçma sapan kıyafetler saçlar bıyıklarokb şimdi şunu yap demekle geçmez. topla cesaretini git psikolojik destek al . zaten yüzün sesin oturacak zamanla . ha bu arada lisede aşık olduğum çocuk bana erkek kardeşi gözüyle bakardı Allah ım ne gunlerdı ya değerli olan sensin . bakımını sporunu yap kendını geliştir
Çıkma teklifleri vs. de aldığım oldu ama kafa dengim olmadıkları için kabul etmedim. Sevdiğim çocuk beni çok yıprattı bu yüzden bunalımdaydım galibalise-ortaokul sondayım .o zamanların güzellik algısı kaç erkekten çıkma teklıfı alırsın o kadar güzelsindi.ben hiç teklif almadım.belki çok sert olduğumdandır bılemem.erkeklerle falan kavga ederdim çok.ama kız arkadaşlarım canlarım ciğerlerim bana çirkin derlerdi.aslında şöyle baksan hoş kızsın .bunları dıyenleri gorsen adriana sanırsın.ünide ne hıkmetse tam tersı oldu.havalı vs bulmuşlar neh ben mi dedım içimden şimdi bana çirkin diyenlerrr ohoo elıme su dokemezler orası ayrı o konuda kendımden emınım her bakımdan. dıyeceğim oki takılma bunlara
ergenlıktesın normaldır bunları düşünmen.
tek odak noktan eğitim ve başarı hayatın olsun(bunlar sana çok şey katacak)
yaşın çok genç.erkekler beğense ne beğenmese neSEN beğenecek mısın bakalım bence önemli olan o.
kılığına kıyafetıne saçına başına dıkkat et yeter.
Herkes tatlı olduğumu söylüyor aynı zamanda espriliyimdir de. Bunlar güzellikten daha değerli şeyler değil mi?yaşın gereği böylesin...
1 2 seneye geçecek emin ol...
17-18 yaş ergenliğin şiddetlendiği zamanlar...
Sadece gereken bakımı yap, makyajdan uzak dur yani ağır kadınsı olmasın..bence erkekleri o da itiyor...
Onun dışında ömrünü ayna karşısında geçirme...
Erkekler dış görünüşe önem veriyor kısmı beni çok üzdü..
sen bir bireysin.. dış görünüş değil..
Dişiliğin değil kişiliğin konuşsun
Hic birşey "sizden" değerli değil...Herkes tatlı olduğumu söylüyor aynı zamanda espriliyimdir de. Bunlar güzellikten daha değerli şeyler değil mi?
Maskeniz nedir, öğrenebilir miyizBende ortaokula giderken kendimi beğenmiyordum.Kaşlarım kalında kilomda vardı.Fakat liseye geçtim kaşlarımı aldırdım zayıfladım.Ben kendimi beğenen biri değilim yani arada güzelim derim arada güzel değilim gibi düşüncelerim değişir dönem dönem.Çevrem tarafından beğeniliyorumda.Belkide kendine güzel gelmiyorsundur takıntılı olduğundan.Saç şeklini değiştir,rengini veya.Bu arada siyah noktalar için önereceğim bir ürün var fakat biraz pahalı.27 yaşındayım siyah noktalar için o kadar şey denedim işe yaramadı.1 aydır haftada iki kere sürdüğüm maske yanaklarımdaki gözeneklerimi küçülttü ve de siyah noktalarımı azalttı
Herkes tatlı olduğumu söylüyor aynı zamanda espriliyimdir de. Bunlar güzellikten daha değerli şeyler değil mi?yaşın gereği böylesin...
1 2 seneye geçecek emin ol...
17-18 yaş ergenliğin şiddetlendiği zamanlar...
Sadece gereken bakımı yap, makyajdan uzak dur yani ağır kadınsı olmasın..bence erkekleri o da itiyor...
Onun dışında ömrünü ayna karşısında geçirme...
Erkekler dış görünüşe önem veriyor kısmı beni çok üzdü..
sen bir bireysin.. dış görünüş değil..
Dişiliğin değil kişiliğin konuşsun
Ben tesetturluyum suan musait değilim ama özelden konuşabiliriz :)Merhaba henüz daha 18 yasindasin mesleğim estetisyenlik bilgi birikimim var hergün onlarca kadınla ilgileniyoruz ama daha yolun başındasin değişim dersen ne yapabilirim saçlarına ışıltı attirabilirsin saclarina yeni bir kesim yaptirabilirsin cildini gelince yazın bronz olabilirsin
Yeni gördüm mesajınızı elimden geldiğince düzenimi anlatayımMerhaba bende iki haftadadır sağlıklı beslenmeye başladım siz nasıl besleniyorsunuz sadece abur cuburu mu hayatınızdan çıkardınız. Normal ev yemeklerinde düzeniniz aynı mı? Bir de bu zararlı yiyeceklere patlamış mısır da dahil mi acaba
Merak etme, en yakışıklı erkekleri siz kapıyorsunuz. Üzülme, bak etrafına, hep güzellerin yanında çirkin hımbıl adamlar, çirkinler ise kapmışlar boylu posluları. Çirkinsen sakın daha güzel olmaya çalışma, şansın geri teper.18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorumOrtaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Çok teşekkür ederim.Yeni gördüm mesajınızı elimden geldiğince düzenimi anlatayım
Kılo problemim hamilelik dışında hiç olmadı ama sarkık bi göbek yumoş bacaklarım vardı özellikle doğumdan sonra zayıf olduğum halde şort bile giyemiyordum
Spor yapıyorum. Haftada 3-4 gün pilates 2-3 gün de yürüyüş. Genelde aynı günlere denk getiriyorum ki her gün hergün yapıp sıkılmayayım diye.
Zaten spor yaptıgım için sonrasında abur cubur yemeye gönlüm razı gelmıyor. Mesela makarna bağımlısıyımdır haftada en az 3 defa yerim tam buğday olanına geçtim zeytinyağı sarımsak domatesle enfes birşey çıkıyor ortaya.
Düzenli spor yaptıktan sonra abartmadan herşey yenilebilir bence. Abur cubur da dahil. Patlamış mısırı zeytinyağıyla yapıyorum haftada en az 1 defa yiyorum
Buraya yazabiliyor muyum :)Maskeniz nedir, öğrenebilir miyiz
güzel olunca ne olacak ..şansın mı?güzellik başa beladır..allah çirkin şansı versin18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorumOrtaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.