- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Ahhh ahhh ben güzelim de neye yariyor bahtim kara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim kimi sevsem sevilmedim. O yüzden öyle düşünüyorumGüzellik görecelidir demeye de, güzellik tavsiyesi vermeye de gelmedim. Sadece şunu düşünüyorum; erkekler dış güzelliğe önem veriyor demişsin. Kim bu erkekler? Hepsi yunan heykelleri gibi de, yanlarına dişi bir heykel bulma derdindeler mi? Beni beğenmeyen gitsin bir aynaya baksın özgüvenini kazanman emin ol seni daha kısa yoldan güzelleştirir.
Daha 18 yaşındasın yav. Ne bu eleği duvara asmış, hayattan bir umudu kalmamış yaşlı ağızları? Kaç kişiyi sevmiş, kaç kütükle karşılaşmış, kaç insan tanımış olabilirsin? Önünde upuzun bir hayat var. Daha neler çıkacak karşına... Sadece kaşın gözün için yanında durmak isteyecek kadar sığ insanı ne yapacaksın zaten? Biraz özgüven kazanman gerekiyor. Ha yıllar geçer, kendinde beğenmediğin yerler vardır, bunu çok kafana takıyorsundur, bunların da çaresi var. Şahsen estetiğe karşı değilim. Ama kimse için değişmeye çalışma. Ve şuan önceliğin sevgililer değil, okulun, kariyerin olsun.Ne bileyim kimi sevsem sevilmedim. O yüzden öyle düşünüyorum
İstediğim üni tutacak büyük bir ihtimalle. İş güç sahibi olunca karşıma biri çıkar diye düşünüyorumDaha 18 yaşındasın yav. Ne bu eleği duvara asmış, hayattan bir umudu kalmamış yaşlı ağızları? Kaç kişiyi sevmiş, kaç kütükle karşılaşmış, kaç insan tanımış olabilirsin? Önünde upuzun bir hayat var. Daha neler çıkacak karşına... Sadece kaşın gözün için yanında durmak isteyecek kadar sığ insanı ne yapacaksın zaten? Biraz özgüven kazanman gerekiyor. Ha yıllar geçer, kendinde beğenmediğin yerler vardır, bunu çok kafana takıyorsundur, bunların da çaresi var. Şahsen estetiğe karşı değilim. Ama kimse için değişmeye çalışma. Ve şuan önceliğin sevgililer değil, okulun, kariyerin olsun.
Aslında kendimi aşırı çirkin bulmuyorum. Hatta instada bi keresinde sevdiğim çocuk makyajsız halimi beğendi. Ama sonra sırtımdan bıçakladı tabi... Aynaya bakıyorum güzelim ama fotoğraflarda çirkinim :/erkeklerin önemsediği bakımlı olmak fiziğinin güzel olması. daha yaşın küçük zamanla yüzün oturur boşuna takma kafaya
çünkü foto çekinirken kendini kasıyorsun. genelde güzel çıkanlar rahat olanlar. ama yaşın küçük zamanla oturucak her şeyAslında kendimi aşırı çirkin bulmuyorum. Hatta instada bi keresinde sevdiğim çocuk makyajsız halimi beğendi. Ama sonra sırtımdan bıçakladı tabi... Aynaya bakıyorum güzelim ama fotoğraflarda çirkinim :/
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır ,kendine bak giyim tarzın olsun makyaj yap aksesuar kullan ben çirkinim deyip kendini dışlama ,süslen püslen aynanın karşısına öyle geç yaşın genç olduğu için abartıya kaçmadan hoş bir görünüm elde et ,çok güzel kızlar da çok sanşlı değiller etrafında bir sürü gereksiz gevşek erkekler dolu çokmu iyi sanki kendi kişiliğini geliştirmeye bak kitap oku bilgi edin hayata bir bakış açın olsun ,erkekler güzel Kadınlar la olmayı ister ama içi boş güzellik bir şeye yaramıyor ,akıllı kadın olmaya bak başka meziyetlerini de ön plana çıkar ,özgüvenini geliştir bunun için kişisel gelişim kitapları okuman sana yardımcı olur ,kendine haksızlık yapıyorsun18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorum Ortaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Dünyanın en güzel.kizi bile olsan kendini öyle hissetmiyorsan mutsuz olursun insanların ne dediğine göre yaşama senden bir tane daha yok ve sahip olduğun bedeni birakip başkasına geçme sansinda yok kendini sevmeyip kendine eziyet etmekten başka birşey yapmıyorsun bir erkek arkdas bulsan özgüvenin yerine gelir sevmek sevilmek insanı mutlu eder bunu için de önce kendini sevmelisin neşeli ozguvenli tavrinla karakterin etrafa yaydigin pozitif enerji ile birini bulabilirsin inan herşey dış gorunus değil önce kendini sev ben buyum guzelim de bu konu üzerine yazılmış kitapları okuyabilirsin sana nasıl yapabilecegin hakkında rehber olur bu hayati kendine zindan etme
Özgüvenini sakın güzelliğin üzerine inşa etme. İnsanların yüzüne korkmadan bak yoksa anlaşılıyor :)18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorum Ortaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Zavalli tabulara yakalanmış genç kız...sosyal medya hepimizi mahvetti...bayanı tek tip kalkık küçük burunlu çıkık elmacık kemikli dolgun dudaklı profile indirgedi medya....herkes kendini inceler oldu.....bu yaşta bile ah be kuzum sen dahil Allahin yarattığı herkes cok güzel....bu algıyı yaratan diziler medya sosyal ortam18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorum Ortaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.