- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Okuduğum okullarda karşılaştım çoğuyla hırs yaptım, bu sene sınava girdim. Büyük bir ihtimalle istediğim yer tutacakkötü insanların bulunduğu yerlerde dolanırsanız tabii karşınıza onlar çıkar. okuyor musunuz üniversitede kulüplere katılın sergilere gidin kitap okuma grupları var onlara katılın oralardaki insanlar hadi hepsi iyi değildir ama belli bir nezaket sahibidir.
Herkes tatlı iyi kalpli ve esprili olduğumu söylüyor. Erkekler güzel kız istiyor amakaybetme, ayrıca tatlılık güzellikten iyidir. bıcır bıcır olan herkes kendini sevdirir
Nickin gibi pozitifkiz ol mesela .. Allah herkese özenerek yaratmistir böyle söyleme ..18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorumOrtaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Hayatım para biriktirip burnunu yaptırabilirsin mesela ben nefret ediyordum burnumdan yaptırdım ve kendime olan özgüvenim o kadar arttı ki anlatamam ....sonra öndeki iki dişim ayrıktı ... şu an özgüvenim gayet yüksek .. herkes de burnun gülüşün ne güzel diye iltifat eder ... yani beğenmediğimiz bir yerimizle de sonsuza kadar yaşamak zorunda değiliz anlıyo musun estetik yaptır gitsin ...18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorumOrtaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Günah diye korkuyorum burun törpületme diye bir şey varmış ama şuan öğrenciyimHayatım para biriktirip burnunu yaptırabilirsin mesela ben nefret ediyordum burnumdan yaptırdım ve kendime olan özgüvenim o kadar arttı ki anlatamam ....sonra öndeki iki dişim ayrıktı ... şu an özgüvenim gayet yüksek .. herkes de burnun gülüşün ne güzel diye iltifat eder ... yani beğenmediğimiz bir yerimizle de sonsuza kadar yaşamak zorunda değiliz anlıyo musun estetik yaptır gitsin ...
Boyle seyleri dert etme bence herkes guzldr siyah noktalarida dert etme kil maskesi al kendine bide makyaj yapma ozellikle yuzun yagliysa hic yapma hep delik desik olur18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorumOrtaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Hayır cildim çok kuru ama yine de fazla makyaj yapmıyorum. Kil maskesi de yüzümü mahvediyorBoyle seyleri dert etme bence herkes guzldr siyah noktalarida dert etme kil maskesi al kendine bide makyaj yapma ozellikle yuzun yagliysa hic yapma hep delik desik olur
Hayatım ben de estetik olduğumda öğrenciydim, part time iş yaptım ufak ufak biriktirdim emin ol birikiyor yani ...ha dinen uygun bulmuyorsundur ona bir şey söyleyemeyeceğim ...ben inançlı bir insan olmadığım için O konuda yorum yapamam tabi kiGünah diye korkuyorum burun törpületme diye bir şey varmış ama şuan öğrenciyim
Ya morelini dusurme canimHayır cildim çok kuru ama yine de fazla makyaj yapmıyorum. Kil maskesi de yüzümü mahvediyor
cilt bakımı yaptır arada
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
fönsüz çıkma dışarı
vücuduna uygun güzel havalı şeyler giy.
azcık makyaj yap, bir moralin yerine gelsin.
Föne gerek yok kapalıyım biraz param olsa farklı eşarplar alacağım ama para yokfön iyi hoşta bu sıcakta çekilmiyor,bide saçları ince telliyse çok döker.
Aşırı derecede şanssızım kimi sevsem platonik oldu. Karşıma hep kötü erkekler çıktığındandır belki deÖnemsemiyorum diyen yalan soylemiuordur.
Çok güzel bi kadinken yanginda kalip her yeri yanan bir kadın vardı . Internetten bakabilirsiniz . Sevgilisi o olaydan sonra onunla evlendi çocukları bile oldu.
Erkekler düşündüğünüz kadar sığ yaratıklar degil .
Yaşınız gereği bu tarz şeyler hissetmeniz çok normal Ama bilinki bunların hepsi geçecek .
Kendinizle her acıdan gurur duyacağınız günler gelecek.
Senin yaşlarında aynı şeyleri yaşamayan çok az kadın vardır .Aşırı derecede şanssızım kimi sevsem platonik oldu. Karşıma hep kötü erkekler çıktığındandır belki de