- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.914
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Sağlıklı besleniceksin bol su içiceksin hayatından cipsi kolayı sağlıklı hücre öldüren ne varsa çıkarıcaksınKullanmıyorum o bantlar hiç işe yaramıyor internetten bi ürün buldum ama çok pahalıSiyah nokta için ne yapmalıyım?
Yamato nadeshiko shichi henge diye bi dizi vardı onu hatırlattı bana bu konu. Daha yaşın küçük yüz hatların oturmamıştır. Giysi, saç renkler insanı çok değiştiriyor. Isn't it romantic diye bir film izledim geçen gün, orda ana karakterin en yakın arkadaşı tarzı değişince inanılmaz değişiyordu mesela. Filmin konusu da ben çok çirkinim kimse beni görmüyor üzerine aslında. İzlemek bakış açını değiştirebilir.18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorumOrtaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Tüylenme için doktora gidin hormonal bi sorununuz var muhtemelenBen de vücudumdaki herşeye rağmen kendimi çok güzel buluyorum.
Burnum kemerli ve biraz uzun ,yüzümde çilli ve bir sürü Güneş lekesi var, ellerim ayaklarım fazla büyük ve kemikli, göğüslerim küçük, göbeğimde -sirtimda- çene altimda tüylenme var , kas tellerim fazla kalın, kirpiklerim hem seyrek hem de kısa ...... Bunları saymakla bitiremem ama herşeye rağmen en güzel benim
Ooo oooo öyle beni her sevmeyende kendimde sorun ararsam hayata küserim. Ayrıca şunu bilin lütfen aşk sevgi evlilik bunların fiziksel görünüşle birbilgisi yok bunlar kalple ruhla ilgili . Ruhunuza besleyin , aklınızı besleyin.Sevdiğim kişi de beni sevseydi dünyanın en güzel kızı ben olabilirdim belki de
Yok çok küçük yaşta fazla antibiyotik kullanımından kaynaklı. Tavsiyeniz için teşekkür ederim gerekli kontrolleri yaptırdımTüylenme için doktora gidin hormonal bi sorununuz var muhtemelen
Bende ortaokula giderken kendimi beğenmiyordum.Kaşlarım kalında kilomda vardı.Fakat liseye geçtim kaşlarımı aldırdım zayıfladım.Ben kendimi beğenen biri değilim yani arada güzelim derim arada güzel değilim gibi düşüncelerim değişir dönem dönem.Çevrem tarafından beğeniliyorumda.Belkide kendine güzel gelmiyorsundur takıntılı olduğundan.Saç şeklini değiştir,rengini veya.Bu arada siyah noktalar için önereceğim bir ürün var fakat biraz pahalı.27 yaşındayım siyah noktalar için o kadar şey denedim işe yaramadı.1 aydır haftada iki kere sürdüğüm maske yanaklarımdaki gözeneklerimi küçülttü ve de siyah noktalarımı azalttı18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorumOrtaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Ben hep platonik takıldım o yüzden özgüvensizim aslındaOoo oooo öyle beni her sevmeyende kendimde sorun ararsam hayata küserim. Ayrıca şunu bilin lütfen aşk sevgi evlilik bunların fiziksel görünüşle birbilgisi yok bunlar kalple ruhla ilgili . Ruhunuza besleyin , aklınızı besleyin.
Komik ama eğer sizin mantığınız doğru olsa Adriana Lima aldatilmazdi
Hangi ürün? Özelden atabilir misiniz? Para biriktirip alırım belkiBende ortaokula giderken kendimi beğenmiyordum.Kaşlarım kalında kilomda vardı.Fakat liseye geçtim kaşlarımı aldırdım zayıfladım.Ben kendimi beğenen biri değilim yani arada güzelim derim arada güzel değilim gibi düşüncelerim değişir dönem dönem.Çevrem tarafından beğeniliyorumda.Belkide kendine güzel gelmiyorsundur takıntılı olduğundan.Saç şeklini değiştir,rengini veya.Bu arada siyah noktalar için önereceğim bir ürün var fakat biraz pahalı.27 yaşındayım siyah noktalar için o kadar şey denedim işe yaramadı.1 aydır haftada iki kere sürdüğüm maske yanaklarımdaki gözeneklerimi küçülttü ve de siyah noktalarımı azalttı
Öz guveninizi neden bir erkeğin sizi begenmesine bagliyorsunjz ki.Ben hep platonik takıldım o yüzden özgüvensizim aslında
Merhaba bende iki haftadadır sağlıklı beslenmeye başladım siz nasıl besleniyorsunuz sadece abur cuburu mu hayatınızdan çıkardınız. Normal ev yemeklerinde düzeniniz aynı mı? Bir de bu zararlı yiyeceklere patlamış mısır da dahil mi acabaSağlıklı besleniceksin bol su içiceksin hayatından cipsi kolayı sağlıklı hücre öldüren ne varsa çıkarıcaksın
Bak bakalım cildin saçların nasıl pırıl pırıl oluyor daha genceciksin kendine yatırım yap mutlaka spor yap artık dış görünüş zeka kadar önemli hale geldi
Zaten bunları alışkanlık haline getirince siyah noktalar için bi profesyonel yardım alırsın biter gider
Spor yap fıstık givi vucudun olsun bak bakalım onunddkı kuyrugun sonunu gorebılıyor musun18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorumOrtaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Ortaokuldayken sevdiğim çocuk bana çirkinsin demişti. Ve sevdiklerimin sevgililerine bakıyorum güzel kızlar.Öz guveninizi neden bir erkeğin sizi begenmesine bagliyorsunjz ki.
Bu sene sınava çalışmaktan kendime vakit ayıramadım. Ama şimdi para biriktiriyorum. Üniyi kazanınca her şeyi yoluna koyacağım inşallah. Biriktirdiğim paralarla kendime yeni şeyler alacağımSpor yap fıstık givi vucudun olsun bak bakalım onunddkı kuyrugun sonunu gorebılıyor musun
tatlım ergensin daha durun ya dünyanın sonu gelmiş gibi davranmayın nolur :) ya ben lisede erkek çocuguna ve çingene kızlarına benziyordum . saçma sapan kıyafetler saçlar bıyıklar18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorumOrtaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? Aynaya bakmaktan korkuyorum.