Ne yaparsam yapayım kendimi güzel bulmuyorum :(

Kullanmıyorum o bantlar hiç işe yaramıyor internetten bi ürün buldum ama çok pahalı Siyah nokta için ne yapmalıyım?
Sağlıklı besleniceksin bol su içiceksin hayatından cipsi kolayı sağlıklı hücre öldüren ne varsa çıkarıcaksın
Bak bakalım cildin saçların nasıl pırıl pırıl oluyor daha genceciksin kendine yatırım yap mutlaka spor yap artık dış görünüş zeka kadar önemli hale geldi
Zaten bunları alışkanlık haline getirince siyah noktalar için bi profesyonel yardım alırsın biter gider

Yamato nadeshiko shichi henge diye bi dizi vardı onu hatırlattı bana bu konu. Daha yaşın küçük yüz hatların oturmamıştır. Giysi, saç renkler insanı çok değiştiriyor. Isn't it romantic diye bir film izledim geçen gün, orda ana karakterin en yakın arkadaşı tarzı değişince inanılmaz değişiyordu mesela. Filmin konusu da ben çok çirkinim kimse beni görmüyor üzerine aslında. İzlemek bakış açını değiştirebilir.

Tüylenme için doktora gidin hormonal bi sorununuz var muhtemelen

Siyah noktalar için herkesin yapabileceği en “her bütçeye uygun” şey herhalde suyu kaynatıp geniş bir kaba alıp yüzünüzü havluyla kapatarak suya değmeyecek şekilde nemlendirmek, sonrasında açılan gözenekleri siyah nokta aleti(veya havlu kenarı, iki tane pamuklu çubuk) ile temizleyip, soğuk suyla yıkayıp en son da gözenek kapatıcı bir tonik ile temizlemektir.
Artı aktardan alacağın kil ile maske yapmak bile çok etki gösterecektir.

Sevdiğim kişi de beni sevseydi dünyanın en güzel kızı ben olabilirdim belki de
Ooo oooo öyle beni her sevmeyende kendimde sorun ararsam hayata küserim. Ayrıca şunu bilin lütfen aşk sevgi evlilik bunların fiziksel görünüşle birbilgisi yok bunlar kalple ruhla ilgili . Ruhunuza besleyin , aklınızı besleyin.
Komik ama eğer sizin mantığınız doğru olsa Adriana Lima aldatilmazdi

Bende ortaokula giderken kendimi beğenmiyordum.Kaşlarım kalında kilomda vardı.Fakat liseye geçtim kaşlarımı aldırdım zayıfladım.Ben kendimi beğenen biri değilim yani arada güzelim derim arada güzel değilim gibi düşüncelerim değişir dönem dönem.Çevrem tarafından beğeniliyorumda.Belkide kendine güzel gelmiyorsundur takıntılı olduğundan.Saç şeklini değiştir,rengini veya.Bu arada siyah noktalar için önereceğim bir ürün var fakat biraz pahalı.27 yaşındayım siyah noktalar için o kadar şey denedim işe yaramadı.1 aydır haftada iki kere sürdüğüm maske yanaklarımdaki gözeneklerimi küçülttü ve de siyah noktalarımı azalttı

Ben hep platonik takıldım o yüzden özgüvensizim aslında

Hangi ürün? Özelden atabilir misiniz? Para biriktirip alırım belki

Kore ürünlerini tavsiye ederim üstelik nettn kore maskelerin bakabilirsin bir sürü video var. Bende kendimi 16 18 yaşında güzel bulmuyordum kilo verdim kendime baktım kişisel bakımına önem ver spor yap çok iyi gelecek

Merhaba bende iki haftadadır sağlıklı beslenmeye başladım siz nasıl besleniyorsunuz sadece abur cuburu mu hayatınızdan çıkardınız. Normal ev yemeklerinde düzeniniz aynı mı? Bir de bu zararlı yiyeceklere patlamış mısır da dahil mi acaba

Spor yap fıstık givi vucudun olsun bak bakalım onunddkı kuyrugun sonunu gorebılıyor musun

Spor yap fıstık givi vucudun olsun bak bakalım onunddkı kuyrugun sonunu gorebılıyor musun
Bu sene sınava çalışmaktan kendime vakit ayıramadım. Ama şimdi para biriktiriyorum. Üniyi kazanınca her şeyi yoluna koyacağım inşallah. Biriktirdiğim paralarla kendime yeni şeyler alacağım

tatlım ergensin daha durun ya dünyanın sonu gelmiş gibi davranmayın nolur :) ya ben lisede erkek çocuguna ve çingene kızlarına benziyordum . saçma sapan kıyafetler saçlar bıyıklar okb şimdi şunu yap demekle geçmez. topla cesaretini git psikolojik destek al . zaten yüzün sesin oturacak zamanla . ha bu arada lisede aşık olduğum çocuk bana erkek kardeşi gözüyle bakardı Allah ım ne gunlerdı ya değerli olan sensin . bakımını sporunu yap kendını geliştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…