Ne yaparsam yapayım kendimi güzel bulmuyorum :(

18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorum :KK43: Ortaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? :KK43: Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Ben de vücudumdaki herşeye rağmen kendimi çok güzel buluyorum.
Burnum kemerli ve biraz uzun ,yüzümde çilli ve bir sürü Güneş lekesi var, ellerim ayaklarım fazla büyük ve kemikli, göğüslerim küçük, göbeğimde -sirtimda- çene altimda tüylenme var , kas tellerim fazla kalın, kirpiklerim hem seyrek hem de kısa ...... Bunları saymakla bitiremem ama herşeye rağmen en güzel benim😇🙏🏻

Ben de vücudumdaki herşeye rağmen kendimi çok güzel buluyorum.
Burnum kemerli ve biraz uzun ,yüzümde çilli ve bir sürü Güneş lekesi var, ellerim ayaklarım fazla büyük ve kemikli, göğüslerim küçük, göbeğimde -sirtimda- çene altimda tüylenme var , kas tellerim fazla kalın, kirpiklerim hem seyrek hem de kısa ...... Bunları saymakla bitiremem ama herşeye rağmen en güzel benim😇🙏🏻
Sevdiğim kişi de beni sevseydi dünyanın en güzel kızı ben olabilirdim belki de :KK43:

Aa bak erkekler kısmına değinmeyi unutmuşum. Kocamla sevgiliyken "yanağındaki gamze, gözlerin, tenin gördüğüm hiçbir kadında yok. Çok güzelsin" ve benzeri onlarca cümle sarf ediyordu. Evlendikten sonra bir kavga anında "senin sadece dibacen güzelmiş" dedi. İçimin çirkinliğini gördüyse demek ahsjsjs. Hani güzellik yeterli olmuyor erkekler için. Şimdi sorsan eşime, sıradan bir tip işte der belki. Çok şaapma erkekleri.

18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorum :KK43: Ortaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? :KK43: Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Ben de kendimi bu aralar çok çirkin hissediyorum ama eskisine göre o kadar da takmıyorum.Makyaj yapabilirsin yüz hatların için seni egzersizler var onlara bakabilirsin.
Erkekleri de boşver hiç umursamaya değmez
Kendini nasıl görürsen öylesindir .Kendin de kusur arama hiç gerek yok eminim güzelsin dır tüm kızlar gibi

Aa bak erkekler kısmına değinmeyi unutmuşum. Kocamla sevgiliyken "yanağındaki gamze, gözlerin, tenin gördüğüm hiçbir kadında yok. Çok güzelsin" ve benzeri onlarca cümle sarf ediyordu. Evlendikten sonra bir kavga anında "senin sadece dibacen güzelmiş" dedi. İçimin çirkinliğini gördüyse demek ahsjsjs. Hani güzellik yeterli olmuyor erkekler için. Şimdi sorsan eşime, sıradan bir tip işte der belki. Çok şaapma erkekleri.

Dibacen nedir

Siyah nokta bandı kullanma kılcal damar çatlaması yapıyor burun kenarlarında sonra onları kapatıcam diye uğraşırsın
Birkaç yıl içinde estetik olursun çok doğal yapan doktorlar var. Ayrıca bi burun yaptırmayla kimse kimseye benzemiyor. İranlılar hariç onlar aşırı abartıyor
Kullanmıyorum o bantlar hiç işe yaramıyor internetten bi ürün buldum ama çok pahalı :KK43: Siyah nokta için ne yapmalıyım?

Ya bunlar gercekten hep piyasaya hizmet edilsin diye olusturulan algi.gulumse.cekici bak.baska bisiye gerek yok.samimiyetle soyluyorum.
Isveli cilveli ol konusurken.pozitif ol gozlerinin ici gulsun senden guzeli olmaz.ya burnunu yaptirmayan kalmayinca simdi de bakiyorumtv lerde falan ceneyi dayatmaya basladilar.burnunu herk3s havaya dikti tabi para carki donmeli.napalim napalim ceneyi uzatalim dediler.bi on sene de herkes ceneyi yaptirir.aonra Allah kerim.

Yüz nakli olamayacağına göre kabullenmek zorundasın kimse sana yardım edemez ya da para biriktirip estetik ol, ne derdiniz var bu yaşta anlamıyorum çirkinsende çirkinsin herkes evleniyor merak etme

Bu sene üniversiteye başlayacağım
Daha buyume cagindasin normal bunlar ama. Siyah noktalar dert deil maskeler var al yapistir cek cikartiyor sonra da banyo lifiyle burnunu biraz kesele çok faydali yuz hatlari bir iki makyaj hileleriyle hallolur onemli olan ozguven Ben ilk okul sondayken sinif arladasima asiktim kiz gidip cocuga soylemis ve cocukta dail herkes beni gommustu çok uzulmustum ama liseye baslayinca emannn dedim biri gider biri gelir sonra Lise bitmeden nisandi sozdu gitmisim haberim yok 🤣🤣🤣

X