Canım seni çok iyi anlıyorum ama herşey insanlar için, bende zamanında eşim ve ailesiyle sorun yaşadım arada gidip gelen laflar tabiyki insan unutamam diyor ama ara böyle böyle soğuyor, herkes birbirine karşı nerede durması gerektiğini öğreniyor, ama burda en önemli faktör eş. Onun çok çok afedersin it gibi pişman olduğuna tam emin olmadan asla adım atıp herşeyi başa sarma, unutma at sahibine göre kişner eğer barışacaksan bundan sonra tüm ipleri eline Al.... Tüm bunları niye diyorum biliyor musun, evliliğimin ilk zamanları annem hep beni eşime karşı doldururdu ve saf ben sürekli didişirdim eşimle. Annemin kendi çıkarları için beni ve eşimi kullandığını farkedemedim. Şu an ise tam aksi, annem ve söyledikleri umrumda bile olamaz, eşim ve çocuklarım ön planda, zaman beni baya bi akıllandırdı, eşinde benim gibi bir aydınlanma yaşamış olabilir....
En çok küfür edip sayıp sövdüğünüz yeri beğendim...bir de uzaklaştırma kararı çıkardığınız yeri. Dedim ne gırtlağa basan bir kadın, aynı ben
Konuya gelirsek adam kendi babasını dövmüş, ailesi zaten garip bir takım, bu manyaklardan sana bir yol olmaz kardeş.
Adam seni dövmüş, evden atmış, elinde rapor. Şimdi barışırsan hukuki olarak bunları affetmiş olursun. Kendi yoluna git.
Biz ne dersek diyelim yenilgiyi (bodanmayi oyle goruyorsun) kabullenemedigin icin barisacaksin bu adamla ve hayatinin hatasi olacak
Avukata danış. Bu işte bir iş var.
Aile olarak berbatlarmış bu adamda bu ailenin eseri bence bu adam değişmez ama senin kaderin başka bir adamla evlenince değişir mi bilemem ?
Tam olarak anlamadım ne demek istediğinizi k.bakmayın
Iyi de bu adam gerçekten pişman olmamış ki ??Bende bnları söyledim annenle sana mutlu hayatlar diye. Yok birdha arkasında kesinlikle durmam herkesin kendi ailesiymis ben anladım işte ama bnde sana güvenemiyorum çıkıp çıkıp her kavgada ailenin yanına gidiyosun benle boşanmaya çok mu meraklisin sende beni düşün bi erkek olarak yeni evliyiz 2-3kere ailene anlattın bak gittin dava açtın diye bana vicdan yaptırmaya çalışıyo
Aynen öyle bacım. Adam da bunu biliyor deliler düşsün diye yapıyor, sana demiş mektubu avukata gösterme, seven insan o an avukatı mı kalmış, mektup da suç sana yaklaşamaz. Bunu affedip ailenin gözünden düşme, erkek çok.Evet o kısmınıda düşünmüyor değilim.Avukatım
Aile dostumuz ve babam eşimin yaptıklarından dolayı afedersiniz ağzına ... bu çocugun neyi alabiliyosan al dedi.Şimdi eğerki olurda yumusarsam delillerim boşa gider ve davam düşerse bide üstüne bikaç aya yada yıla gene mahkeme yolları bana gözükürse diye korkuyorm.
Ve affedince bu delilleri birdaha kullanamıyormusm sanırım affettiğim için ..