Ne yapamacağımı bilmiyorum(Boşanmak üzere olduğum eş)

Kilit cümle burası tam da.
Annesi ile babası tekrar küsünce ,bu seni satacak demektir.Anne gelir size,döngü bu şekilde işler.
Eskiye dönmektense lağım çukuruna düşmeyi tercih ederim amaaa
Kendinizi dinleyin birkaç gün daha.
Dönmek istiyorsanız da kati kurallar koyun,hatta abartıp imzalı hale getirin falan,madem çok pişman kabul edecek.

Şimdi bnlar böyle şeyleri hep yaşadıkları için ona göre çol sıkıntı bi konu değil. Özür dilerken bile seninde hataların vardı gibi cümleler kurmaya devam ediyor beni korkutan kısımda bu gene aynı şeyleri yaşatıcağı söz verip değişceği

Özellikle avukata gösterme demesine takıldım.
Var aklında bir pislik.
Yoksa neden gösterme desin?
Aksine al anana babana bile okut. İzinleri olursa geleyim konuşayım vs derdi.
Kesinlikle bir oyunun içindesin.

Adam tehlikeli falan değilse koruma kararını niçin çıkardın? Merak ettim?

Şimdi bnlar böyle şeyleri hep yaşadıkları için ona göre çol sıkıntı bi konu değil. Özür dilerken bile seninde hataların vardı gibi cümleler kurmaya devam ediyor beni korkutan kısımda bu gene aynı şeyleri yaşatıcağı söz verip değişceği
Zaten olacağı o.
Ailesine düşkün insanlarda yaşanan sıkıntılar çook uzun zaman geçmeden düzelmiyor.
Ama geçen zamana ve sizin kaybettiğiniz sağlık ve huzura değmiyor tabi ki,
O sizin projeniz değil ki yıllarca emek verip de başarı için mutlu olasınız.
Ailecilik-ne demekse artık :)- aldatma ve şiddet asla düzelmiyor.

bence hiç bulaşma bir daha. yol ver gitsin. hakkında koruma kararı bile çıkarttırdığın bir adamın sana yaşattıklarını ne kolay unutuyorsun. insanlar yedisinde neyse yetmişinde de odur. değişmezler.

Özellikle avukata gösterme demesine takıldım.
Var aklında bir pislik.
Yoksa neden gösterme desin?
Aksine al anana babana bile okut. İzinleri olursa geleyim konuşayım vs derdi.
Kesinlikle bir oyunun içindesin.

Adam tehlikeli falan değilse koruma kararını niçin çıkardın? Merak ettim?

Koruma kararını ayrılırken beni tehdit etti hem evden kovuyo git diye hemde işte içkici bi kuzeni var onu ve arkadaslarını toplarım evinize gelirim ailenin gözünü korkuturum feln gbi bi çol cümle kurdu sanırım beni korkutup evde oturmamı sağlamaktı amacı.
Mektubuda delil olarak herseyi sundm mahkemeye iste msjlarını felan. Bu mektubuda delil olarak kullanmam için gösterme kimseye demiş

Mektuba ayrıca her gece seni izliyorum sana bi telefon kadar uzagım ara nerde olrsan ol gelirim gbi şeyler yazmıs. Bunları mahkeme dosyasına koydursam beni takip ediyomus gece evimin etrafında dolanıyomus derim diye çekindiğinden kimseye gösterme yazmıs bence

Valla gidersen geri dönüşü çok zor olur. Babam bana da ben arkandayım kim ne derse desin seni ezdirmem dedi hatta gidersen evlatlıktan silerim demişti noldu gittim,şimdi geri dönmeye can atıyorum da utanıyorum babamdan: (

İşte en çok korktugum o Bide baska sehire götürcek belki intikam alcak dava açıp rezil ettim onu diye eziyet etcek bilmiyorum.6yıla yakın konustugum cocuk evlendim evrim geçirdi yaptıkların gördükten duyduktan snra her seferinde yok artık demekten şaşırmaktan o kadar yoruldum ki

o ailenin hayatı kısır döngü ,kv bir daha küser yine yanınıza gelir böyle devam eder ,bir yola çıkmışsın ,durma devam et ,bu adamdan kurtul önüne yeni bir yol aç hem elinde rapor var vs ,onu derdi tazminat ,ailesi vermiştir bu akılları bir daha boşanmaz ailesi de istemez şimdi barışırsanız vs diye ,
avukatına o mektubu göster onu da eklesin dosyaya karar varken yanaştı diye ,
uzaklaş arkadaşım bu adamdan ,
gelip yalvarınca gururun okşanmıştır i,sevgi değildir o

o ailenin hayatı kısır döngü ,kv bir daha küser yine yanınıza gelir böyle devam eder ,bir yola çıkmışsın ,durma devam et ,bu adamdan kurtul önüne yeni bir yol aç hem elinde rapor var vs ,onu derdi tazminat ,ailesi vermiştir bu akılları bir daha boşanmaz ailesi de istemez şimdi barışırsanız vs diye ,
avukatına o mektubu göster onu da eklesin dosyaya karar varken yanaştı diye ,
uzaklaş arkadaşım bu adamdan ,
gelip yalvarınca gururun okşanmıştır i,sevgi değildir o

Bende bnları söyledim annenle sana mutlu hayatlar diye. Yok birdha arkasında kesinlikle durmam herkesin kendi ailesiymis ben anladım işte ama bnde sana güvenemiyorum çıkıp çıkıp her kavgada ailenin yanına gidiyosun benle boşanmaya çok mu meraklisin sende beni düşün bi erkek olarak yeni evliyiz 2-3kere ailene anlattın bak gittin dava açtın diye bana vicdan yaptırmaya çalışıyo

Bende bnları söyledim annenle sana mutlu hayatlar diye. Yok birdha arkasında kesinlikle durmam herkesin kendi ailesiymis ben anladım işte ama bnde sana güvenemiyorum çıkıp çıkıp her kavgada ailenin yanına gidiyosun benle boşanmaya çok mu meraklisin sende beni düşün bi erkek olarak yeni evliyiz 2-3kere ailene anlattın bak gittin dava açtın diye bana vicdan yaptırmaya çalışıyo
hala bencil ve düşüncesiz ,adam tüm ailesini toplamış başınıza ,ailesi size neler yapmış ,
siz kendi hakkınızı savununca kötüsünüz ,bundan daha ev,evlilik olur mu

Çok zor bir aile, bu aileyle yapabilir misin? Bir insanın babasınu dövmüş olması benim için kırmızı çizgidir mesela, ne olursa olsun, görüşmesin gerekirse ama dövmek kabul edilemez.

Diğer yandan sizin de kv'ye söylediğiniz lafı doğru bulmadım. Aldatılan, boşanma aşamasında olan yakınlarımdan da biliyorum ki bu aşamalar zor. Sizinle kalması zaten başlı başına bu depresyona şahit olmak demek ama keşke öyle demeseydiniz. Kurtarılabilir bir yanı var mı, sizin karar vermeniz lazım. Ailenizin tutumu da önemli, onları arkanıza alıp bir karar vermeyin derim.

Bir de şunu söyleyeyim, ailesini eve almış ama kadın evine gitmeye karar verdiğinde keşke içinizdekileri dökmeseydiniz. Eşiniz zaten annesinin bu tavrına gıcık olmuş, size daha çok sokulup değmezdi bu yaptıklarıma diyecek modda olacaktı olaylar sakinleştiğinde ama siz herkesin alevli olduğu bir anda söylemişsiniz içinizdekileri. Çok yanlış bir zamanlama. Anneme haksız da olsa eşim dediklerinizi dese ben de senin gibi eşi istemezdim bu lafların ağır derdim yani. Eşinizi savunmuyorum ama yangına körükle gitmek olmuş bu kısım.

Belki gerçekten akıllanmıştır canım bu ihtimalide düşün, tüm Ailesiyle ilişkisini kesecek seni asla muhatap etmeyecekse neden olmasın. Yaşadıkların kolay şeyler değil, ne yaparsan yap aile desteğini almadan adım atma canım

Bir de şunu söyleyeyim, ailesini eve almış ama kadın evine gitmeye karar verdiğinde keşke içinizdekileri dökmeseydiniz. Eşiniz zaten annesinin bu tavrına gıcık olmuş, size daha çok sokulup değmezdi bu yaptıklarıma diyecek modda olacaktı olaylar sakinleştiğinde ama siz herkesin alevli olduğu bir anda söylemişsiniz içinizdekileri. Çok yanlış bir zamanlama. Anneme haksız da olsa eşim dediklerinizi dese ben de senin gibi eşi istemezdim bu lafların ağır derdim yani. Eşinizi savunmuyorum ama yangına körükle gitmek olmuş bu kısım.

Benim hatam da oldu evet annesine bi sinrle söylenmemesi gereken seyler söyledim ama dayanamadım kadın bana eziyet edip duruyordu yeni evliydim ve esim annesini hep masum görüyrdu.Bilmiyorum o kadar hakaretlerden snra nasıl olcak hiçbir fikrim yok ama ben cok kinci bi insanım o kadını asla affedemem hala duyuyorum arkamdan oğlum o kızı boşasında saygısızı rahatlıcam diyormus

Belki gerçekten akıllanmıştır canım bu ihtimalide düşün, tüm Ailesiyle ilişkisini kesecek seni asla muhatap etmeyecekse neden olmasın. Yaşadıkların kolay şeyler değil, ne yaparsan yap aile desteğini almadan adım atma canım

İşte düşündüğüm kısım tam olarak bu. Bu yapıda bi insan eş olacak kişi ilişkisini tamamen kesebilirmi diyelim ki kesti bunun yarın diyelimki 2-3sene görüsmedi olaylar sogudu e çocuk olcak onlar torunumuz dicek görmek isticek bense dediğim gbi bana yaptıgı tavır arkamdan konustugu laflardan snra o kadını ölene kadar göresim yok.E o zmanda kavgalar olmazmı hala görüsmüyosunda vs... gene bana boşanma yolları gözükmesinden korkuyorum

Ayrıca o tepkiyi kv ye vermemin nedeni kadın beraber oldugumuz evden gitmek istemeyip kp olcak adamıda benimle yasama seceneği sunup maaile yasamayı teklif etmisti birde yüzsüz yüzsüz bende patlamıştım

Canım seni çok iyi anlıyorum ama herşey insanlar için, bende zamanında eşim ve ailesiyle sorun yaşadım arada gidip gelen laflar tabiyki insan unutamam diyor ama ara böyle böyle soğuyor, herkes birbirine karşı nerede durması gerektiğini öğreniyor, ama burda en önemli faktör eş. Onun çok çok afedersin it gibi pişman olduğuna tam emin olmadan asla adım atıp herşeyi başa sarma, unutma at sahibine göre kişner eğer barışacaksan bundan sonra tüm ipleri eline Al.... Tüm bunları niye diyorum biliyor musun, evliliğimin ilk zamanları annem hep beni eşime karşı doldururdu ve saf ben sürekli didişirdim eşimle. Annemin kendi çıkarları için beni ve eşimi kullandığını farkedemedim. Şu an ise tam aksi, annem ve söyledikleri umrumda bile olamaz, eşim ve çocuklarım ön planda, zaman beni baya bi akıllandırdı, eşinde benim gibi bir aydınlanma yaşamış olabilir....

En çok küfür edip sayıp sövdüğünüz yeri beğendim...bir de uzaklaştırma kararı çıkardığınız yeri. Dedim ne gırtlağa basan bir kadın, aynı ben:dondurma:

Konuya gelirsek adam kendi babasını dövmüş, ailesi zaten garip bir takım, bu manyaklardan sana bir yol olmaz kardeş.

Adam seni dövmüş, evden atmış, elinde rapor. Şimdi barışırsan hukuki olarak bunları affetmiş olursun. Kendi yoluna git.

X