Kilit cümle burası tam da.
Annesi ile babası tekrar küsünce ,bu seni satacak demektir.Anne gelir size,döngü bu şekilde işler.
Eskiye dönmektense lağım çukuruna düşmeyi tercih ederim amaaa
Kendinizi dinleyin birkaç gün daha.
Dönmek istiyorsanız da kati kurallar koyun,hatta abartıp imzalı hale getirin falan,madem çok pişman kabul edecek.
Zaten olacağı o.Şimdi bnlar böyle şeyleri hep yaşadıkları için ona göre çol sıkıntı bi konu değil. Özür dilerken bile seninde hataların vardı gibi cümleler kurmaya devam ediyor beni korkutan kısımda bu gene aynı şeyleri yaşatıcağı söz verip değişceği
Özellikle avukata gösterme demesine takıldım.
Var aklında bir pislik.
Yoksa neden gösterme desin?
Aksine al anana babana bile okut. İzinleri olursa geleyim konuşayım vs derdi.
Kesinlikle bir oyunun içindesin.
Adam tehlikeli falan değilse koruma kararını niçin çıkardın? Merak ettim?
Valla gidersen geri dönüşü çok zor olur. Babam bana da ben arkandayım kim ne derse desin seni ezdirmem dedi hatta gidersen evlatlıktan silerim demişti noldu gittim,şimdi geri dönmeye can atıyorum da utanıyorum babamdan: (
o ailenin hayatı kısır döngü ,kv bir daha küser yine yanınıza gelir böyle devam eder ,bir yola çıkmışsın ,durma devam et ,bu adamdan kurtul önüne yeni bir yol aç hem elinde rapor var vs ,onu derdi tazminat ,ailesi vermiştir bu akılları bir daha boşanmaz ailesi de istemez şimdi barışırsanız vs diye ,
avukatına o mektubu göster onu da eklesin dosyaya karar varken yanaştı diye ,
uzaklaş arkadaşım bu adamdan ,
gelip yalvarınca gururun okşanmıştır i,sevgi değildir o
hala bencil ve düşüncesiz ,adam tüm ailesini toplamış başınıza ,ailesi size neler yapmış ,Bende bnları söyledim annenle sana mutlu hayatlar diye. Yok birdha arkasında kesinlikle durmam herkesin kendi ailesiymis ben anladım işte ama bnde sana güvenemiyorum çıkıp çıkıp her kavgada ailenin yanına gidiyosun benle boşanmaya çok mu meraklisin sende beni düşün bi erkek olarak yeni evliyiz 2-3kere ailene anlattın bak gittin dava açtın diye bana vicdan yaptırmaya çalışıyo
Bir de şunu söyleyeyim, ailesini eve almış ama kadın evine gitmeye karar verdiğinde keşke içinizdekileri dökmeseydiniz. Eşiniz zaten annesinin bu tavrına gıcık olmuş, size daha çok sokulup değmezdi bu yaptıklarıma diyecek modda olacaktı olaylar sakinleştiğinde ama siz herkesin alevli olduğu bir anda söylemişsiniz içinizdekileri. Çok yanlış bir zamanlama. Anneme haksız da olsa eşim dediklerinizi dese ben de senin gibi eşi istemezdim bu lafların ağır derdim yani. Eşinizi savunmuyorum ama yangına körükle gitmek olmuş bu kısım.
Belki gerçekten akıllanmıştır canım bu ihtimalide düşün, tüm Ailesiyle ilişkisini kesecek seni asla muhatap etmeyecekse neden olmasın. Yaşadıkların kolay şeyler değil, ne yaparsan yap aile desteğini almadan adım atma canım
Belki gerçekten akıllanmıştır canım bu ihtimalide düşün, tüm Ailesiyle ilişkisini kesecek seni asla muhatap etmeyecekse neden olmasın. Yaşadıkların kolay şeyler değil, ne yaparsan yap aile desteğini almadan adım atma canım