Canım seni çok iyi anlıyorum ama herşey insanlar için, bende zamanında eşim ve ailesiyle sorun yaşadım arada gidip gelen laflar tabiyki insan unutamam diyor ama ara böyle böyle soğuyor, herkes birbirine karşı nerede durması gerektiğini öğreniyor, ama burda en önemli faktör eş. Onun çok çok afedersin it gibi pişman olduğuna tam emin olmadan asla adım atıp herşeyi başa sarma, unutma at sahibine göre kişner eğer barışacaksan bundan sonra tüm ipleri eline Al.... Tüm bunları niye diyorum biliyor musun, evliliğimin ilk zamanları annem hep beni eşime karşı doldururdu ve saf ben sürekli didişirdim eşimle. Annemin kendi çıkarları için beni ve eşimi kullandığını farkedemedim. Şu an ise tam aksi, annem ve söyledikleri umrumda bile olamaz, eşim ve çocuklarım ön planda, zaman beni baya bi akıllandırdı, eşinde benim gibi bir aydınlanma yaşamış olabilir....
Aynen dediğiniz gbi gerçekten pişman olmus olmalı ama ben buna nasıl emin olcam nasıl güvencem onla olsam bile birdaha o ailesinin suratına mide nasıl kaldırıp bakıcam hiç bilmiyorum gerçekten çok yıprandım hiç böyle hayal etmiyordum deli gbi aşık olup evlendiğim adamla sonumun bu olacağını