Ne yapamacağımı bilmiyorum(Boşanmak üzere olduğum eş)

Canım seni çok iyi anlıyorum ama herşey insanlar için, bende zamanında eşim ve ailesiyle sorun yaşadım arada gidip gelen laflar tabiyki insan unutamam diyor ama ara böyle böyle soğuyor, herkes birbirine karşı nerede durması gerektiğini öğreniyor, ama burda en önemli faktör eş. Onun çok çok afedersin it gibi pişman olduğuna tam emin olmadan asla adım atıp herşeyi başa sarma, unutma at sahibine göre kişner eğer barışacaksan bundan sonra tüm ipleri eline Al.... Tüm bunları niye diyorum biliyor musun, evliliğimin ilk zamanları annem hep beni eşime karşı doldururdu ve saf ben sürekli didişirdim eşimle. Annemin kendi çıkarları için beni ve eşimi kullandığını farkedemedim. Şu an ise tam aksi, annem ve söyledikleri umrumda bile olamaz, eşim ve çocuklarım ön planda, zaman beni baya bi akıllandırdı, eşinde benim gibi bir aydınlanma yaşamış olabilir....

Aynen dediğiniz gbi gerçekten pişman olmus olmalı ama ben buna nasıl emin olcam nasıl güvencem onla olsam bile birdaha o ailesinin suratına mide nasıl kaldırıp bakıcam hiç bilmiyorum gerçekten çok yıprandım hiç böyle hayal etmiyordum deli gbi aşık olup evlendiğim adamla sonumun bu olacağını

En çok küfür edip sayıp sövdüğünüz yeri beğendim...bir de uzaklaştırma kararı çıkardığınız yeri. Dedim ne gırtlağa basan bir kadın, aynı ben:dondurma:

Konuya gelirsek adam kendi babasını dövmüş, ailesi zaten garip bir takım, bu manyaklardan sana bir yol olmaz kardeş.

Onun tabirine göre babasını dövmemiş sadece yumruk atmış ..
Benide dövmemiş ben kavga ederken şiddet uygulayınca kendini savunmussssmus..
Onlardan yol olmaz farkındayım ama işte etkilendim sanırım boş vaatlerden ...

Adam seni dövmüş, evden atmış, elinde rapor. Şimdi barışırsan hukuki olarak bunları affetmiş olursun. Kendi yoluna git.

Evet o kısmınıda düşünmüyor değilim.Avukatım
Aile dostumuz ve babam eşimin yaptıklarından dolayı afedersiniz ağzına ... bu çocugun neyi alabiliyosan al dedi.Şimdi eğerki olurda yumusarsam delillerim boşa gider ve davam düşerse bide üstüne bikaç aya yada yıla gene mahkeme yolları bana gözükürse diye korkuyorm.
Ve affedince bu delilleri birdaha kullanamıyormusm sanırım affettiğim için ..

Biz ne dersek diyelim yenilgiyi (bodanmayi oyle goruyorsun) kabullenemedigin icin barisacaksin bu adamla ve hayatinin hatasi olacak

Biz ne dersek diyelim yenilgiyi (bodanmayi oyle goruyorsun) kabullenemedigin icin barisacaksin bu adamla ve hayatinin hatasi olacak

Şuan için barışma gibi bi durumum yok sadece yüzyüze oturup konusup konusmamayı ve söyliceklerinin düşüncelerimi etkileyip etkilemiceğimi merak ediyorum.Yoksa bu sitede benm suan yazdıgım gbi bi konu açılsa emin olun bnde kurtulmussun bulasma birdaha yazardım ama kendin işin içinde olunca emin olun helede bu psikolijede böyle olmuyo her ihtimali düşünüyosunuz ister istemez

Aile olarak berbatlarmış bu adamda bu ailenin eseri bence bu adam değişmez ama senin kaderin başka bir adamla evlenince değişir mi bilemem ?

Madem ailen arkanda bosan ve donuna kadar al... Simdi diyelim tayin oldu gittiniz ve cocuk oldu yine gelcekler yanina ve bu sefer bide cocuklayken terkedicek seni... Bakin erkekler degismiyor bende bosanicam gorusmuyorum esimle ailesi yuzunden hep 7 yildan sonra evlendik ve aile iain icine girince asla elini cekmiyor... Babaniz hakli bu seferde dinlemz giderseniz bidaha sizi eve almasada hakli

Bende bnları söyledim annenle sana mutlu hayatlar diye. Yok birdha arkasında kesinlikle durmam herkesin kendi ailesiymis ben anladım işte ama bnde sana güvenemiyorum çıkıp çıkıp her kavgada ailenin yanına gidiyosun benle boşanmaya çok mu meraklisin sende beni düşün bi erkek olarak yeni evliyiz 2-3kere ailene anlattın bak gittin dava açtın diye bana vicdan yaptırmaya çalışıyo
Iyi de bu adam gerçekten pişman olmamış ki ??
Evet sen ailene gitmişsin ama neden gitmissin bunu anlamak sorgulamak yerine hala seni suçluyor.
Çünkü malesef çok kötü bi rol modeli var babası.
Istediği kadar babasından nefret etsin benzemiyorum desin babası onun rol modeli.
Gidecek aylarca terapi görecek profesyonel yardım alacak belki o şekilde toparlayabilir.

Konu sahibi çok aşığım seviyorum diyorsaniz tedavi görmesi için şart koşun eşinize.
Ama uzun süre terapi alması lazım.
Fakat terapi alsa bile bi süre sonra eskiye dönme ihtimali var çünkü insan yetiştirilme tarzının ürünüdür.
Eşiniz de bu şekilde yetiştirilmis malesef.
Yani bize göre skandal olan şeyler ona göre normal geliyor veya o normalleştiriyor.
Ama kısa süreli kalp atışı veya heyacanla karar vermek ne derece doğru bi düşünmek lazım mantıklıca.

Adamın özü düzgün olsaydı bu kadar size çektirmezdi bence o mektubuda kendisi yazmadı sizi kandırmak icin bu yolla başvurdu biri onu yönlendirmiş

Tatlim sen bu adamla barissan ömrünün sonuna kadar mutlu mesut yasayacagina inaniyor musun yoksa en fazla on sene sonra yine bosanir misiniz? Eninde sonunda bosanacaksaniz bari ömrünü daha fazla telef etme...

Evet o kısmınıda düşünmüyor değilim.Avukatım
Aile dostumuz ve babam eşimin yaptıklarından dolayı afedersiniz ağzına ... bu çocugun neyi alabiliyosan al dedi.Şimdi eğerki olurda yumusarsam delillerim boşa gider ve davam düşerse bide üstüne bikaç aya yada yıla gene mahkeme yolları bana gözükürse diye korkuyorm.
Ve affedince bu delilleri birdaha kullanamıyormusm sanırım affettiğim için ..
Aynen öyle bacım. Adam da bunu biliyor deliler düşsün diye yapıyor, sana demiş mektubu avukata gösterme, seven insan o an avukatı mı kalmış, mektup da suç sana yaklaşamaz. Bunu affedip ailenin gözünden düşme, erkek çok.

Evet gerçekten söylediklerinizin çoğunda haklısınız bende böyle düşüyorum ama gece yastıga başımı koydugumda sürekli o aileyi görüyorum eşimi bana yaptıklarını annesi olcak o kadını...
Mektup olayından beri acaba diye hayal kurmaya çalışmama rağmen hala kötü görüyrom onları sanırım durumuna acıdım ve bi anlık böyle düşündüm ama uzun sürede önüme bakınca evet yanlış insan hemde çok

Senin konularını okumuştum. Ülke dışına da çıksanız o aileden kurtulamazsın. Mahkemede senin elin kuvvetli. Darp raporun var. Kocan bunu bildiği için şimdi boşanmak istemiyor haklı olarak. Hiç acıma ve arkana bakma.

X