Evet ondan kapmışım ama seast testinde öyle cıktı dedigim gibi hpv testinin sonucunu bekliyorumEşinizden mi kaptınız?
Evet ondan kapmışım ama seast testinde öyle cıktı dedigim gibi hpv testinin sonucunu bekliyorum
Bekar istanbulda yaşıyoruz . kendine burda iş buldu calışıyor . buyuk kaynm calısmaya degil hastaymış geleckmiş doktora kay ay kalır bilemem hic düşünmuyorlar bu kız yeni evli diyekaynınız evli mi? nerde yaşıyorsunuz ve neden size geliyorlar?
Direk nerden girdin bu tanıya ?evet bulasmıs ama tam belli deqil testin sonucuna baglı tabiBu adam sizi aldatıyor mu?
Dedgim gibi uykusundan vakit bulursam anlatacam bende artk hep telefonla ugraşıyorum eşim benle ilgilenmeyinceZor bir durum çünkü hic tanımadan biriyle evlenmişsiniz ve birbirinize yabancısınız
İlk önce rahatsız olduğunuz konuları dile getirmelisiniz
Eşinizin tepkisine göre bence anlarsınız sizi seviyor mu
Siz seviyorum demissiniz zaten
Beni asar bu konu tek tavsiyem birbirinizi tanıyana ve düzen oturtuncaya kadar çocuk düsünmeyin
Direk nerden girdin bu tanıya ?evet bulasmıs ama tam belli deqil testin sonucuna baglı tabi
Esin kac yasinda ki hergun yemek yer yemez uyumak istiyor? Yatacak bari gel beraber yatalim demiyor mu 3 aylik evli adam?Evet evlendiqimizden beri. İki qun sonra buyuk kaynım gelio esim nasl yemek yiyor yatıyor ben de herqun herqun onunla ytamak zorunda kaliom kaynimla yanliz tv izlememek icin hergn tekrarlayınca insanın canı sklıyor
E eşine sormuyorsun Musun neden böyle hep uyuyorsun beni yanlız bırakıyorsun kardeşinde burda üstelik diye ?Kızlar tekrar özet geceyim : ben eşimi seviyorum ama o seviyormu bilmiyorum kaynım evlendigimizden beri bizimle yaşıyor o da yetmiyormuş gibi akrabasida geliyor . bu arada eşim onlar gelirken bile uyuyor. Ben hergece kaynımla yanlız kalmamak icin hep erken uyumak zorunda kalıyorum ve büyük kaynım geliyor . oda kac ay kalır bilmiyorum
Bunu kuzenin yazdı sanırımKızlar tekrar özet geceyim : ben eşimi seviyorum ama o seviyormu bilmiyorum kaynım evlendigimizden beri bizimle yaşıyor o da yetmiyormuş gibi akrabasida geliyor . bu arada eşim onlar gelirken bile uyuyor. Ben hergece kaynımla yanlız kalmamak icin hep erken uyumak zorunda kalıyorum ve büyük kaynım geliyor . oda kac ay kalır bilmiyorum
Görücü usulünde sevmek şart değil derken? Valla bacım bende 5yıllık severek başladığım ilişkimden bi halt olmayınca, görücü usulü nişanlandım o 5 yılda yaşamadığım aşkı sevinci romantizmi yaşadım. Biraz dikkat edin yaklaşımınız yanlış.görücü usulünde sevmek şart değil sonuçta. siz de bunun bilincinde olarak evlenmişsinizdir sanırım.
ne güzel sizde karşılıklı sevgi olmuş. fakat konu sahibi gayet mantığıyla yaklaşmış, 'zengin' olmasına özen gösterilmiş ilk kişiyle de evlenmiş. Ada'm da sevmek zorunda değilim diye düşünüp evlenmiş olamaz mı? bu ayrıntıya dikkat çekmek istedim. üslubumun neresi yanlış ?Görücü usulünde sevmek şart değil derken? Valla bacım bende 5yıllık severek başladığım ilişkimden bi halt olmayınca, görücü usulü nişanlandım o 5 yılda yaşamadığım aşkı sevinci romantizmi yaşadım. Biraz dikkat edin yaklaşımınız yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?