Ne yapacam ya

Arkadaşım sen aynı kişi misin? Yoksa aynı üyeliği birden fazla kişi mi kullanıyor?

Sen önce mutluluğunu haykırdın, sonra biz nazar etmiştik kavga etmiştiniz durduk yere. Şimdi de zaten zorla evlenmişsin de boşanmayı alıyosun ağzına. Ben hiç birşey anlamadım

Zor bir durum çünkü hic tanımadan biriyle evlenmişsiniz ve birbirinize yabancısınız
İlk önce rahatsız olduğunuz konuları dile getirmelisiniz
Eşinizin tepkisine göre bence anlarsınız sizi seviyor mu
Siz seviyorum demissiniz zaten
Beni asar bu konu tek tavsiyem birbirinizi tanıyana ve düzen oturtuncaya kadar çocuk düsünmeyin

kaynınız evli mi? nerde yaşıyorsunuz ve neden size geliyorlar?
Bekar istanbulda yaşıyoruz . kendine burda iş buldu calışıyor . buyuk kaynm calısmaya degil hastaymış geleckmiş doktora kay ay kalır bilemem hic düşünmuyorlar bu kız yeni evli diye

Dedgim gibi uykusundan vakit bulursam anlatacam bende artk hep telefonla ugraşıyorum eşim benle ilgilenmeyince

Evet evlendiqimizden beri. İki qun sonra buyuk kaynım gelio esim nasl yemek yiyor yatıyor ben de herqun herqun onunla ytamak zorunda kaliom kaynimla yanliz tv izlememek icin hergn tekrarlayınca insanın canı sklıyor
Esin kac yasinda ki hergun yemek yer yemez uyumak istiyor? Yatacak bari gel beraber yatalim demiyor mu 3 aylik evli adam?

Bir de nerede yasiyorsun, neden g ler arada q oluyor?

görücü usulünde sevmek şart değil sonuçta. siz de bunun bilincinde olarak evlenmişsinizdir sanırım.

Arkadaşlar konu sahibinin kaynindan daha önemli bir problemi var hpv virüsü bence bunu dert etmeli diğerleri çözülür.

E eşine sormuyorsun Musun neden böyle hep uyuyorsun beni yanlız bırakıyorsun kardeşinde burda üstelik diye ?

Bunu kuzenin yazdı sanırım
Nekadar düzgün yazmışsın gözlerim yaşardı.
Kocana rahatsız olduğunu belirtmek zor mu yahu!
Baştan alıştırırsan sonra baş edemezsin.
Rest çek kocana kaybetme korkusu yaşat, bu sadece taktik, biz kadınlar istersek herşeyi başarabiliriz.
Konuşmayı dene.

görücü usulünde sevmek şart değil sonuçta. siz de bunun bilincinde olarak evlenmişsinizdir sanırım.
Görücü usulünde sevmek şart değil derken? Valla bacım bende 5yıllık severek başladığım ilişkimden bi halt olmayınca, görücü usulü nişanlandım o 5 yılda yaşamadığım aşkı sevinci romantizmi yaşadım. Biraz dikkat edin yaklaşımınız yanlış.

hem ailenin lise okumana müsaade ettiğini, hem de başlık parası görücü usulüyle evlendirdiğini söylüyorsun. fake misin sen?

siirtliyim ben. bizim orada ya benim ailem gibi okumak istediği kadar okusun diyen bir kesim var. bir de ilkokul bile zar zor okutan bazısı okutmayan, görücü ve başlık parasıyla-hatta başlık parası bile kalmadı- evlendiren bir kesim var.

aklım almıyor. hem liseyi okumana müsaade edip, hem zorla evlendirmesi. madem ağlaya zırlaya liseyi kabul ettirdin, ağlaya zırlaya evlenmeseydin.

ne güzel sizde karşılıklı sevgi olmuş. fakat konu sahibi gayet mantığıyla yaklaşmış, 'zengin' olmasına özen gösterilmiş ilk kişiyle de evlenmiş. Ada'm da sevmek zorunda değilim diye düşünüp evlenmiş olamaz mı? bu ayrıntıya dikkat çekmek istedim. üslubumun neresi yanlış ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…