Nasilsin? Tahlil sonuclarin cikti mi? Sagligin nasil?[/QUOTEQUOT iyidir allah razı olsun. 17 aralıkta sonucum cıkacak daha bekliyoruz valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasilsin? Tahlil sonuclarin cikti mi? Sagligin nasil?[/QUOTEQUOT iyidir allah razı olsun. 17 aralıkta sonucum cıkacak daha bekliyoruz valla
Bunlar hep nazar. Kiz bir konu acti gorucu usulu evlendim akrabamla evlendim cok mutluyumm cok seviyorum diye. Sonrasi corap sukugu gibi geldi iki gundr dunyasi degisti valla
tutarsız olan ne söyle cevaplimValla yorum yazıyım dedim ama bişi anlamadım ki önceki konularında tutarsızmış ???
Eğer o virüsü kaptıysan kocandandır ve kocan başkasıyla birlikte olmuş demektir bunu hiç mi araştırmadın ???
Ben anlamadı valla
tutarsız olan ne söyle cevaplim
İste o testten sonra araştırılacak doktor dedi kötü huyluysa eşine bakacaz .
Neyi anlamadın mesela ?gerçi ne dediğini tam anlamıyorum ama belli çok çekmiş
İşte tam sonucu cıksın ona göre yırtınırım kötü olursa hem iki doktorada göründüm ikiside dedi hemen hemen herkeste görüluo hemen herkeste hicbirsey cıkmıyor bilen biri varsa cevaplasa cok güzel olur kanser olsa bile moral şartTutarsızmış dedim ben araştırıp bakmadım canım ama çok rahatsın anlattıkların karsısında ne bilim çözüm yolu aramıyo gibisin...
Allah başıma vermesin büyük laf olmasın ama ben bu dediklerin karşısında bu kadar sakin ve sabırlı olamazdım biraz tepki göstermeyi denedin Mi..
işte mevzuu bütün olarak anlaşılmıyoNeyi anlamadın mesela ?
işte mevzuu bütün olarak anlaşılmıyo
yabancı biriyle konuşuyo gibi oluyorum
ama çok çekmişsin belli yani
çok çekmiş çok onu anladık çok şükürZaten ana fikir onemliydi
allah razı olsunAllah yardım etsin, diyebileceğim tek şey bu umarım senin için hayat iyi olur ...
kızlar iki qün önce mutluluqumu sizinle paylaştım . ondan sonra öyle şeyler oldu ki eşimle kavqa ettim cok şükür barıştık şimdide rahim ağzı kanseri olduqumu öqrendim ben 1 sene önce teyzemle onkoloji hastahanesinde teyzeme refakaçı olarak qittim. teyzem baqırsak kanseriydi. ben onun acılarını korkularını birebir yaşadım . kemoterapi alınca beni zehirliyorlar sesini çıkarmıyorsun diyordu. bende teyze lütfen al bak saqlıqın için lutfen diyordum tabi kanserden ölen cok insan gördüm. uç ay hastahanede kaldık şimdide bende mi o duruma düşecem .ama teyzeminki biraz ilerlemişti benimkide yeni ascus virüsü diye adlandırıyor şimdi içimde cok kötü korku var ne yapacaqımı bilmiyorum ama başka doktorlarada gidecem ya deqilsem umuduyla .....allah bütün hastalara acil şifalar versin
İşte tam sonucu cıksın ona göre yırtınırım kötü olursa hem iki doktorada göründüm ikiside dedi hemen hemen herkeste görüluo hemen herkeste hicbirsey cıkmıyor bilen biri varsa cevaplasa cok güzel olur kanser olsa bile moral şart
sizde gercekten dedektif gibisiniz . ben önce de dedim ilk gittigim doktor öyle dedi . en son özelle baska kadın dogumcuya gittim detaylı anllattı kanserin ilk aşaması allah aşkına bir insanda hastalık bir dert yoksa niye paylaşsın benim öyle bir lüksüm yok allah kimseyi bu duruma düşürmesindaha önce açtığın konuda kanserim demiştin şimdi de kanser olsa bile diyorsun.
ikisi farklı şeyler. önceki konuda kanser olma ihtimalim varmış yazsaydın seni anlayabilirdim ancak şu hal bana şüpheli geliyor.
sizde gercekten dedektif gibisiniz . ben önce de dedim ilk gittigim doktor öyle dedi . en son özelle baska kadın dogumcuya gittim detaylı anllattı kanserin ilk aşaması allah aşkına bir insanda hastalık bir dert yoksa niye paylaşsın benim öyle bir lüksüm yok allah kimseyi bu duruma düşürmesin
yok canm hamile olabilirmiyim dedim tabi haklısıniz ben tekrar anlatabilirim ben alt muane oldum doktor direk bana kanser teshisi koydu . geldik eve şok olduk ben direk zaten buraya yazdım bi kac kisi baska doktora git dedi ben özele gittim bana dedi hpv testi yaptır hemen hemen herkeste cıkıyor yuzde sekseninde de hicbirsey cıkmıyor . özel fazla para alınıyor diye devlette yaptm buda 17 aralıkta cıkacak .Ama tavim
Bak kanserim diyorsun ardından HPV virüsü diyorsun sonra esimden geçti sonrada hamilemiyim diye konu aciyorsun
Ve eşinden geçmesine rağmen sen o adama hicbirsey yapmiyorsun. .
Cinsel yolla bulaşır o virüs bili Yorsundur
Şimdi 2 haftada o kadar. Konu actinki kafamiz karıştı