Ne yapacam ya

yazı tarzına bakılırsa sınavı neden kazanamadığın belli oluyor

Yalnız o "q" lar küu canım inkilisçede falan kullanılıor.. Sen f ve h nin arasında basıcaksın o "g" harflerini.. its okeyyy? Bikauss dis is törkiy Kapişşş :)

konu istemeden evlendirilmeniz mi? Kaynınız mı? Kocanızı sevmeniz mi? Sevilmemeniz mi? çözemedim ama kocan yatıp uyuyorsa sende yat uyu onunla ne oturuyon kaynınla aaaaaa :)

Bu nedir ya... Liseyi bitiren bir insanın imlası, Türkçesi bu mudur yani? Ne öğreniyorsunuz siz okulda?
Okuyabilsem, anlayabilsem konuya yorum yapacağım ama nerdeeeeee...

Üslubunuz değil yaklaşımınızı doğru bulmadım sadece konu sahibesi 'görücü usulü mantık evliliği yapmış' malesef ki

Madem kaynınla yalnız kalmak istemiyorsun sabahın köründe kalk eşin yattığında sen de yat sabah erken uyanırsan uykun gelir

Rahim agzi kanserisin ama esin senden bebek bekliyor oyle mi? Ilginc.. Konularini bastan beri takip ediyorum. Uzgunum ama seni hic inandirici bulmuyorum.

eğer konularınız doğruysa şunu söyleyebilirim. ben hayatımda bu kadar karmakarışık bir hayat görmedim.
önceki konularda rahim ağzı kanseri meselesi vardı
sonra bir ara hpv ye döndü
evlendiğiniz kişi (ben onu eş ya da koca olarak göremiyorum kusura bakmayın) işten gelip devirip yatıyor
tüm akrabalar takım taklavat sizde
daha gerisi de gelecek
şimdi bir de başlık parası çıktı.

1- size hpv bulaştıran adamın öyle rahat yatamaması lazım. neden sorgulamıyorsunuz?
2- anne babanız canavar mı, neden yardım istemiyorsunuz?
3- sizi sevdiğinden emin olamadığımız adama ve taraflarına niye hizmetçilik ediyorsunuz?

akıllı davranın biraz yahu.

Üslubunuz değil yaklaşımınızı doğru bulmadım sadece konu sahibesi 'görücü usulü mantık evliliği yapmış' malesef ki
bunu anlatmaya çalıştım ben de. mantık evliliğinde sevgi aranmıyor demeye getirdim yani görücü usulünden kastım oydu..

Tavim konularını takip ediyorum ama bende inanmıyorum hani senaryomu yaziyosun. Yaziyosan da tutmuyor söyleyim.
Rahim ağzı kanseriyim dedin HPV oldu eşinden kaptin sonra hamilemiyim diye konu açtın başta ben tepki verdim nasıl oluyor diye. Şimdi de çocuk istiyor diyorsun
Bu virüs kocandan geçmiş
Afedersin ama kocan m.l mi ?

Bunlar hep nazar. Kiz bir konu acti gorucu usulu evlendim akrabamla evlendim cok mutluyumm cok seviyorum diye. Sonrasi corap sukugu gibi geldi iki gundr dunyasi degisti valla
Aynen o şekil .

Valla yorum yazıyım dedim ama bişi anlamadım ki önceki konularında tutarsızmış ???

Eğer o virüsü kaptıysan kocandandır ve kocan başkasıyla birlikte olmuş demektir bunu hiç mi araştırmadın ???

Ben anlamadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…