• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacam ya

Kızlar konu actm hepiniz diyorsunuz boyle bir eş mi olur simdi size birsey anlatacam ben 20 yasindayim qörucu usulu ile evlendim yani evlenmek zorunda kaldım ben lise öqrensiyim ygs sinavina qirdim ailem dedi kazanmazsan evlenceksin boyle şartlandirdim . neyse sinava qirdim Kazanmadm ailem evlendirmedi ama hep salak o dershaneye verdiqimiz paralar bosuna qitti butun herkes seni konusuyor utancimizdan ne yapacaqimizi falan filan baktim bi kac kisi beni istior ailem bana sormadan qönulu zenqin falan olursa direk verelim. Bende direk önume cikanla evlendim onlarin madi durumu o kadar iio deqil baslik parasi alindi bana ceyiz alindi baktim bi kac sorun cikti aileme anlattim yuzuqumu atacaqimi soyledim onaylanmadi neyse 3 aydir evliyim ve hastayim bunlari duşune düşüne hala testim cikmadi bu arada beklim hpv testini

esimi sewiom ama o beni sewiyormu bilmiom o kadar kisi varken kaynim ,akrabasi . bekar bu arada, simdi buyuk kaynim direk gelio yatio ben kayninla suan oturmusuz tv izlioz ben aşırı rahatsiz oldum oluom ama susuom niye bilmiom korkuom ailemi kaybetmekten onunla boşanirsam onu özlemekten :KK61::KK61::KK61:O da cocuk beklior
yazı tarzına bakılırsa sınavı neden kazanamadığın belli oluyor

Kızlar konu actm hepiniz diyorsunuz boyle bir eş mi olur simdi size birsey anlatacam ben 20 yasindayim qörucu usulu ile evlendim yani evlenmek zorunda kaldım ben lise öqrensiyim ygs sinavina qirdim ailem dedi kazanmazsan evlenceksin boyle şartlandirdim . neyse sinava qirdim Kazanmadm ailem evlendirmedi ama hep salak o dershaneye verdiqimiz paralar bosuna qitti butun herkes seni konusuyor utancimizdan ne yapacaqimizi falan filan baktim bi kac kisi beni istior ailem bana sormadan qönulu zenqin falan olursa direk verelim. Bende direk önume cikanla evlendim onlarin madi durumu o kadar iio deqil baslik parasi alindi bana ceyiz alindi baktim bi kac sorun cikti aileme anlattim yuzuqumu atacaqimi soyledim onaylanmadi neyse 3 aydir evliyim ve hastayim bunlari duşune düşüne hala testim cikmadi bu arada beklim hpv testini

esimi sewiom ama o beni sewiyormu bilmiom o kadar kisi varken kaynim ,akrabasi . bekar bu arada, simdi buyuk kaynim direk gelio yatio ben kayninla suan oturmusuz tv izlioz ben aşırı rahatsiz oldum oluom ama susuom niye bilmiom korkuom ailemi kaybetmekten onunla boşanirsam onu özlemekten :KK61::KK61::KK61:O da cocuk beklior
Yalnız o "q" lar küu canım inkilisçede falan kullanılıor.. Sen f ve h nin arasında basıcaksın o "g" harflerini.. its okeyyy? Bikauss dis is törkiy ;) Kapişşş :)

konu istemeden evlendirilmeniz mi? Kaynınız mı? Kocanızı sevmeniz mi? Sevilmemeniz mi? çözemedim ama kocan yatıp uyuyorsa sende yat uyu onunla ne oturuyon kaynınla aaaaaa :)

Bu nedir ya... Liseyi bitiren bir insanın imlası, Türkçesi bu mudur yani? Ne öğreniyorsunuz siz okulda?
Okuyabilsem, anlayabilsem konuya yorum yapacağım ama nerdeeeeee...

ne güzel sizde karşılıklı sevgi olmuş. fakat konu sahibi gayet mantığıyla yaklaşmış, 'zengin' olmasına özen gösterilmiş ilk kişiyle de evlenmiş. Ada'm da sevmek zorunda değilim diye düşünüp evlenmiş olamaz mı? bu ayrıntıya dikkat çekmek istedim. üslubumun neresi yanlış ?
Üslubunuz değil yaklaşımınızı doğru bulmadım sadece konu sahibesi 'görücü usulü mantık evliliği yapmış' malesef ki

Madem kaynınla yalnız kalmak istemiyorsun sabahın köründe kalk eşin yattığında sen de yat sabah erken uyanırsan uykun gelir

kızlar iki qün önce mutluluqumu sizinle paylaştım . ondan sonra öyle şeyler oldu ki eşimle kavqa ettim cok şükür barıştık şimdide rahim ağzı kanseri olduqumu öqrendim :KK43: :KK43: ben 1 sene önce teyzemle onkoloji hastahanesinde teyzeme refakaçı olarak qittim. teyzem baqırsak kanseriydi. ben onun acılarını korkularını birebir yaşadım . kemoterapi alınca beni zehirliyorlar sesini çıkarmıyorsun diyordu. bende teyze lütfen al bak saqlıqın için lutfen diyordum tabi kanserden ölen cok insan gördüm. uç ay hastahanede kaldık şimdide bende mi o duruma düşecem .ama teyzeminki biraz ilerlemişti benimkide yeni ascus virüsü diye adlandırıyor şimdi içimde cok kötü korku var ne yapacaqımı bilmiyorum ama başka doktorlarada gidecem ya deqilsem umuduyla .....allah bütün hastalara acil şifalar versin

Rahim agzi kanserisin ama esin senden bebek bekliyor oyle mi? Ilginc.. Konularini bastan beri takip ediyorum. Uzgunum ama seni hic inandirici bulmuyorum.

eğer konularınız doğruysa şunu söyleyebilirim. ben hayatımda bu kadar karmakarışık bir hayat görmedim.
önceki konularda rahim ağzı kanseri meselesi vardı
sonra bir ara hpv ye döndü
evlendiğiniz kişi (ben onu eş ya da koca olarak göremiyorum kusura bakmayın) işten gelip devirip yatıyor
tüm akrabalar takım taklavat sizde
daha gerisi de gelecek
şimdi bir de başlık parası çıktı.

1- size hpv bulaştıran adamın öyle rahat yatamaması lazım. neden sorgulamıyorsunuz?
2- anne babanız canavar mı, neden yardım istemiyorsunuz?
3- sizi sevdiğinden emin olamadığımız adama ve taraflarına niye hizmetçilik ediyorsunuz?

akıllı davranın biraz yahu.

Üslubunuz değil yaklaşımınızı doğru bulmadım sadece konu sahibesi 'görücü usulü mantık evliliği yapmış' malesef ki
bunu anlatmaya çalıştım ben de. mantık evliliğinde sevgi aranmıyor demeye getirdim yani görücü usulünden kastım oydu..

Tavim konularını takip ediyorum ama bende inanmıyorum hani senaryomu yaziyosun. Yaziyosan da tutmuyor söyleyim.
Rahim ağzı kanseriyim dedin HPV oldu eşinden kaptin sonra hamilemiyim diye konu açtın başta ben tepki verdim nasıl oluyor diye. Şimdi de çocuk istiyor diyorsun
Bu virüs kocandan geçmiş
Afedersin ama kocan m.l mi ?

Valla yorum yazıyım dedim ama bişi anlamadım ki önceki konularında tutarsızmış ???

Eğer o virüsü kaptıysan kocandandır ve kocan başkasıyla birlikte olmuş demektir bunu hiç mi araştırmadın ???

Ben anlamadı valla:KK53:

Back