yazı tarzına bakılırsa sınavı neden kazanamadığın belli oluyorKızlar konu actm hepiniz diyorsunuz boyle bir eş mi olur simdi size birsey anlatacam ben 20 yasindayim qörucu usulu ile evlendim yani evlenmek zorunda kaldım ben lise öqrensiyim ygs sinavina qirdim ailem dedi kazanmazsan evlenceksin boyle şartlandirdim . neyse sinava qirdim Kazanmadm ailem evlendirmedi ama hep salak o dershaneye verdiqimiz paralar bosuna qitti butun herkes seni konusuyor utancimizdan ne yapacaqimizi falan filan baktim bi kac kisi beni istior ailem bana sormadan qönulu zenqin falan olursa direk verelim. Bende direk önume cikanla evlendim onlarin madi durumu o kadar iio deqil baslik parasi alindi bana ceyiz alindi baktim bi kac sorun cikti aileme anlattim yuzuqumu atacaqimi soyledim onaylanmadi neyse 3 aydir evliyim ve hastayim bunlari duşune düşüne hala testim cikmadi bu arada beklim hpv testini
esimi sewiom ama o beni sewiyormu bilmiom o kadar kisi varken kaynim ,akrabasi . bekar bu arada, simdi buyuk kaynim direk gelio yatio ben kayninla suan oturmusuz tv izlioz ben aşırı rahatsiz oldum oluom ama susuom niye bilmiom korkuom ailemi kaybetmekten onunla boşanirsam onu özlemekten O da cocuk beklior
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne yapacam ya
- Konu Sahibi Behrim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?:) ay koptum ya yorum süper yani:)Ne oluyor, ben anlamıyor, ben umuyor hepsi yalan
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Yalnız o "q" lar küu canım inkilisçede falan kullanılıor.. Sen f ve h nin arasında basıcaksın o "g" harflerini.. its okeyyy? Bikauss dis is törkiy Kapişşş :)Kızlar konu actm hepiniz diyorsunuz boyle bir eş mi olur simdi size birsey anlatacam ben 20 yasindayim qörucu usulu ile evlendim yani evlenmek zorunda kaldım ben lise öqrensiyim ygs sinavina qirdim ailem dedi kazanmazsan evlenceksin boyle şartlandirdim . neyse sinava qirdim Kazanmadm ailem evlendirmedi ama hep salak o dershaneye verdiqimiz paralar bosuna qitti butun herkes seni konusuyor utancimizdan ne yapacaqimizi falan filan baktim bi kac kisi beni istior ailem bana sormadan qönulu zenqin falan olursa direk verelim. Bende direk önume cikanla evlendim onlarin madi durumu o kadar iio deqil baslik parasi alindi bana ceyiz alindi baktim bi kac sorun cikti aileme anlattim yuzuqumu atacaqimi soyledim onaylanmadi neyse 3 aydir evliyim ve hastayim bunlari duşune düşüne hala testim cikmadi bu arada beklim hpv testini
esimi sewiom ama o beni sewiyormu bilmiom o kadar kisi varken kaynim ,akrabasi . bekar bu arada, simdi buyuk kaynim direk gelio yatio ben kayninla suan oturmusuz tv izlioz ben aşırı rahatsiz oldum oluom ama susuom niye bilmiom korkuom ailemi kaybetmekten onunla boşanirsam onu özlemekten O da cocuk beklior
- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Üslubunuz değil yaklaşımınızı doğru bulmadım sadece konu sahibesi 'görücü usulü mantık evliliği yapmış' malesef kine güzel sizde karşılıklı sevgi olmuş. fakat konu sahibi gayet mantığıyla yaklaşmış, 'zengin' olmasına özen gösterilmiş ilk kişiyle de evlenmiş. Ada'm da sevmek zorunda değilim diye düşünüp evlenmiş olamaz mı? bu ayrıntıya dikkat çekmek istedim. üslubumun neresi yanlış ?
- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
kızlar iki qün önce mutluluqumu sizinle paylaştım . ondan sonra öyle şeyler oldu ki eşimle kavqa ettim cok şükür barıştık şimdide rahim ağzı kanseri olduqumu öqrendim ben 1 sene önce teyzemle onkoloji hastahanesinde teyzeme refakaçı olarak qittim. teyzem baqırsak kanseriydi. ben onun acılarını korkularını birebir yaşadım . kemoterapi alınca beni zehirliyorlar sesini çıkarmıyorsun diyordu. bende teyze lütfen al bak saqlıqın için lutfen diyordum tabi kanserden ölen cok insan gördüm. uç ay hastahanede kaldık şimdide bende mi o duruma düşecem .ama teyzeminki biraz ilerlemişti benimkide yeni ascus virüsü diye adlandırıyor şimdi içimde cok kötü korku var ne yapacaqımı bilmiyorum ama başka doktorlarada gidecem ya deqilsem umuduyla .....allah bütün hastalara acil şifalar versin
Rahim agzi kanserisin ama esin senden bebek bekliyor oyle mi? Ilginc.. Konularini bastan beri takip ediyorum. Uzgunum ama seni hic inandirici bulmuyorum.
- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
eğer konularınız doğruysa şunu söyleyebilirim. ben hayatımda bu kadar karmakarışık bir hayat görmedim.
önceki konularda rahim ağzı kanseri meselesi vardı
sonra bir ara hpv ye döndü
evlendiğiniz kişi (ben onu eş ya da koca olarak göremiyorum kusura bakmayın) işten gelip devirip yatıyor
tüm akrabalar takım taklavat sizde
daha gerisi de gelecek
şimdi bir de başlık parası çıktı.
1- size hpv bulaştıran adamın öyle rahat yatamaması lazım. neden sorgulamıyorsunuz?
2- anne babanız canavar mı, neden yardım istemiyorsunuz?
3- sizi sevdiğinden emin olamadığımız adama ve taraflarına niye hizmetçilik ediyorsunuz?
akıllı davranın biraz yahu.
önceki konularda rahim ağzı kanseri meselesi vardı
sonra bir ara hpv ye döndü
evlendiğiniz kişi (ben onu eş ya da koca olarak göremiyorum kusura bakmayın) işten gelip devirip yatıyor
tüm akrabalar takım taklavat sizde
daha gerisi de gelecek
şimdi bir de başlık parası çıktı.
1- size hpv bulaştıran adamın öyle rahat yatamaması lazım. neden sorgulamıyorsunuz?
2- anne babanız canavar mı, neden yardım istemiyorsunuz?
3- sizi sevdiğinden emin olamadığımız adama ve taraflarına niye hizmetçilik ediyorsunuz?
akıllı davranın biraz yahu.
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
bunu anlatmaya çalıştım ben de. mantık evliliğinde sevgi aranmıyor demeye getirdim yani görücü usulünden kastım oydu..Üslubunuz değil yaklaşımınızı doğru bulmadım sadece konu sahibesi 'görücü usulü mantık evliliği yapmış' malesef ki
- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
FakemsiFakemsi qibi qeldi.
- 27 Şubat 2012
- 14.233
- 23.635
- 598
Tavim konularını takip ediyorum ama bende inanmıyorum hani senaryomu yaziyosun. Yaziyosan da tutmuyor söyleyim.
Rahim ağzı kanseriyim dedin HPV oldu eşinden kaptin sonra hamilemiyim diye konu açtın başta ben tepki verdim nasıl oluyor diye. Şimdi de çocuk istiyor diyorsun
Bu virüs kocandan geçmiş
Afedersin ama kocan m.l mi ?
Rahim ağzı kanseriyim dedin HPV oldu eşinden kaptin sonra hamilemiyim diye konu açtın başta ben tepki verdim nasıl oluyor diye. Şimdi de çocuk istiyor diyorsun
Bu virüs kocandan geçmiş
Afedersin ama kocan m.l mi ?
- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
geldimi üstüste geliyorsa demek kiRahim agzi kanserisin ama esin senden bebek bekliyor oyle mi? Ilginc.. Konularini bastan beri takip ediyorum. Uzgunum ama seni hic inandirici bulmuyorum.
- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
geldimi üstüste geliyorsa demek ki
Bunlar hep nazar. Kiz bir konu acti gorucu usulu evlendim akrabamla evlendim cok mutluyumm cok seviyorum diye. Sonrasi corap sukugu gibi geldi iki gundr dunyasi degisti valla
Aynen o şekil .Bunlar hep nazar. Kiz bir konu acti gorucu usulu evlendim akrabamla evlendim cok mutluyumm cok seviyorum diye. Sonrasi corap sukugu gibi geldi iki gundr dunyasi degisti valla
- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
Nasilsin? Tahlil sonuclarin cikti mi? Sagligin nasil?Aynen o şekil .
- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.615
- 133
- 32