- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
hıı peki bari başlığı düzgün yazsaydın ne yapacam ya değil ne yapacağım yaHyr dedigim gibi telefon donuyor . o yuzden güzel yazamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıı peki bari başlığı düzgün yazsaydın ne yapacam ya değil ne yapacağım yaHyr dedigim gibi telefon donuyor . o yuzden güzel yazamıyorum
evet onun dilinden anlıyorum da konuşamıyorumSen onu çözüyorsun ama o seni anlamıyor
Hayr önem vermıyorlardı ben zorla okudum agladım zırladm liseye zorla kayıt oldum sonra sınavı kazanmayınca onlarn işine geldiSenin eğitimine bu kadar önem veren bi aile sonradan nasıl böyle cahil cühela işleri yapıyor anlayamıyorum. .
samimi söylüyorum üzüldüm keşke okuyabilseydin eşine söyle o okutsunHayr önem vermıyorlardı ben zorla okudum agladım zırladm liseye zorla kayıt oldum sonra sınavı kazanmayınca onlarn işine geldi
Canm bak sagol türcümelik yapıyorsun ama yanlış zamandaevet onun dilinden anlıyorum da konuşamıyorum
devrik cümleler ve türkçe katli yapsam belki bir şansım olurdu anlaması açısından
yok bıraktım zaten ağır geldi çözmek inan kiCanm bak sagol türcümelik yapıyorsun ama yanlış zamanda
Şimdi olumlu bakıyor ama uykusundan macından ailesinden vakit bulursa bana yardımcı olacak simdilik ona hizmetcilik yapıyorumsamimi söylüyorum üzüldüm keşke okuyabilseydin eşine söyle o okutsun
neye olumlu bakıyor okuluna devam etmene mi,sana yardımcı olmaya mıŞimdi olumlu bakıyor ama uykusundan macından ailesinden vakit bulursa bana yardımcı olacak simdilik ona hizmetcilik yapıyorum
Sewiom , bilmiom, gelio, yatıo, beklior , korkuom...bunlar nedir arkadaşım ben yazıma normalde hiç sorun bulmam ama bu baya baya fazla geldi hiç anlaşılır değil . Düzeltseydin iyi olurdu .Kızlar konu actm hepiniz diyorsunuz boyle bir eş mi olur simdi size birsey anlatacam ben 20 yasindayim qörucu usulu ile evlendim yani evlenmek zorunda kaldım ben lise öqrensiyim ygs sinavina qirdim ailem dedi kazanmazsan evlenceksin boyle şartlandirdim . neyse sinava qirdim Kazanmadm ailem evlendirmedi ama hep salak o dershaneye verdiqimiz paralar bosuna qitti butun herkes seni konusuyor utancimizdan ne yapacaqimizi falan filan baktim bi kac kisi beni istior ailem bana sormadan qönulu zenqin falan olursa direk verelim. Bende direk önume cikanla evlendim onlarin madi durumu o kadar iio deqil baslik parasi alindi bana ceyiz alindi baktim bi kac sorun cikti aileme anlattim yuzuqumu atacaqimi soyledim onaylanmadi neyse 3 aydir evliyim ve hastayim bunlari duşune düşüne hala testim cikmadi bu arada beklim hpv testini
esimi sewiom ama o beni sewiyormu bilmiom o kadar kisi varken kaynim ,akrabasi . bekar bu arada, simdi buyuk kaynim direk gelio yatio ben kayninla suan oturmusuz tv izlioz ben aşırı rahatsiz oldum oluom ama susuom niye bilmiom korkuom ailemi kaybetmekten onunla boşanirsam onu özlemekten O da cocuk beklior
Çok anlaşılmaz yazmışsınız. Hpv virüsümü kaptınız
Önceden konu acmıstım canım ama yine söylim evet . testin sonucunu bekliyorum şuanlıkOraya ben de takıldım.
Önceden konu acmıstım canım ama yine söylim evet . testin sonucunu bekliyorum şuanlık