Ne yapacam ya

evet onun dilinden anlıyorum da konuşamıyorum

devrik cümleler ve türkçe katli yapsam belki bir şansım olurdu anlaması açısından
Canm bak sagol türcümelik yapıyorsun ama yanlış zamanda

samimi söylüyorum üzüldüm keşke okuyabilseydin eşine söyle o okutsun
Şimdi olumlu bakıyor ama uykusundan macından ailesinden vakit bulursa bana yardımcı olacak simdilik ona hizmetcilik yapıyorum

eşinle aranızda karşılıklı bir sevgi, bir muhabbet var mı? eğer varsa bu durumdan rahatsız olduğunu anlat. kayınbirader sizde kalmak zorunda mı?

Her şey zor valla. Anlamakta anlatmakta. Çocuk yapma eşinle konuş bu durumdan rahatsız olduğunu anlat.

Sewiom , bilmiom, gelio, yatıo, beklior , korkuom...bunlar nedir arkadaşım ben yazıma normalde hiç sorun bulmam ama bu baya baya fazla geldi hiç anlaşılır değil . Düzeltseydin iyi olurdu .
Allah yardımcın olsun

Kızlar tekrar özet geceyim : ben eşimi seviyorum ama o seviyormu bilmiyorum kaynım evlendigimizden beri bizimle yaşıyor o da yetmiyormuş gibi akrabasida geliyor . bu arada eşim onlar gelirken bile uyuyor. Ben hergece kaynımla yanlız kalmamak icin hep erken uyumak zorunda kalıyorum ve büyük kaynım geliyor . oda kac ay kalır bilmiyorum

kaynınız evli mi? nerde yaşıyorsunuz ve neden size geliyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…