- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.170
-
- Konu Sahibi yagmur yagmur13
Adam gözü açılmadan, hiçbir şey yaşayamadan, yetişkin olur olmaz evlenmiş, şimdi de acaba dış dünyada neler kaçırıyorum diye aranmaya başlamış gibi görünüyor.erken evliliklerde bu tarz sorunlar ç9k yaşanıyor.bence kimse bu kadar erken evlenmesin.Merhabalar ben 30 yaşında 11 yıllık evli 8 yaşında oğlu olan bir kadınım eşimle problemlerim var eşimle 14 yaşında tanıştık 19 yaşında evlendim eşim iyi bir insandı tek kusuru hep yalan soylemesiydi bir kız arkadaşıyla konustuysa bunu gizlerdi iş yerine bir kadın geldiğinde bunu gizlerdi ve ben de bunları fark ettiğim zaman gizlemesinden dolayı kavga ederdik geçen sene bu zamanlar kendinden 16 yaş küçük bir kızla flörtleştigini fark ettim boşanmak istedim ama çok pişman olduğunu söyledi vesaire bayanda uğraştı telafi etmek için bende affettim aradan 8 ay geçti bu sefer başka bir kızla konuşmalarını yakaladım flörtleşme değil böyle dert dökme gibi ilişkimizden yaptıklarından bunaldığından bahsetmiş ben fark edince artık çok sıkıldığını boşanmak istediğini söyledi şok oldum tabi ne yapacağımı bilemedim sonra tamam dedim kabul ettim bu seferde boşanmak istemediğini sağlıklı düşünemiyorum dedi tamam dedim sonra tekrar ben bilmiyorum seviyormuyum sevmiyormuyum özgür olmak istiyorum falan dedi o zaman boşanalım dedim tamam dedi iki gün sonra ben sensiz yapamam yaşayamam affet tamam dedim ama hayla mal gibi ne istediğini bilmiyor ben çok sıkıldım ne yapmam gerek çıkamıyor işin içinden
Kapı önüne koymaz bu.ama devamlılık sağlayacağı bir ilişki tutturdu mu da devam eder.35 yaşındaki biri 18 yaşındaki bir kıza dert anlatılmayacağını çok iyi bilir. Eşiniz bildiğin kıza yürüyor ve bunu yavaş yavaş sinsice kendine bağlayarak yapmaya çalışıyor. Bu aralarındaki ilişki kız uyanırsa yada baksa birisi durumu fark edip uyarırsa biter yoksa eşiniz bitirmeyecek, bitirse dahi yeniden arayışa girer. ta ki kendine Uygun birisini bulana kadar devam eder bulduğunda sizi kapı önüne koyacak.
Birde şunu ekliyeyim: kendinde çok küçük kadınlara yönelen erkeklerin neredeyse tamamı problemli. Daha normalini görmedim.
Biz kimin böyle olduğuna karar veremedik ama neyse. Eşiniz en azından kafa karışıklığı yaşadığını ifade etmiş. Siz tamam demek dışında ne yaptınız mesela???ama hayla mal gibi ne istediğini bilmiyor ben çok sıkıldım ne yapmam gerek çıkamıyor işin içinden
Erken yaşta evlilik her zaman risklidir, ailelerin izin vermemesi gerekir. Millet 30 yaşında evlenip yeni anne/baba olurken 11 yıllık evli olmak sıkıcıdır açıkçası. Ve 14 yaşından itibaren tanisiyormussunuz. Bu açıdan bakinca eşinize hak veririm.Merhabalar ben 30 yaşında 11 yıllık evli 8 yaşında oğlu olan bir kadınım eşimle problemlerim var eşimle 14 yaşında tanıştık 19 yaşında evlendim eşim iyi bir insandı tek kusuru hep yalan soylemesiydi bir kız arkadaşıyla konustuysa bunu gizlerdi iş yerine bir kadın geldiğinde bunu gizlerdi ve ben de bunları fark ettiğim zaman gizlemesinden dolayı kavga ederdik geçen sene bu zamanlar kendinden 16 yaş küçük bir kızla flörtleştigini fark ettim boşanmak istedim ama çok pişman olduğunu söyledi vesaire bayanda uğraştı telafi etmek için bende affettim aradan 8 ay geçti bu sefer başka bir kızla konuşmalarını yakaladım flörtleşme değil böyle dert dökme gibi ilişkimizden yaptıklarından bunaldığından bahsetmiş ben fark edince artık çok sıkıldığını boşanmak istediğini söyledi şok oldum tabi ne yapacağımı bilemedim sonra tamam dedim kabul ettim bu seferde boşanmak istemediğini sağlıklı düşünemiyorum dedi tamam dedim sonra tekrar ben bilmiyorum seviyormuyum sevmiyormuyum özgür olmak istiyorum falan dedi o zaman boşanalım dedim tamam dedi iki gün sonra ben sensiz yapamam yaşayamam affet tamam dedim ama hayla mal gibi ne istediğini bilmiyor ben çok sıkıldım ne yapmam gerek çıkamıyor işin içinden
Adam gözü açılmadan, hiçbir şey yaşayamadan, yetişkin olur olmaz evlenmiş, şimdi de acaba dış dünyada neler kaçırıyorum diye aranmaya başlamış gibi görünüyor.erken evliliklerde bu tarz sorunlar ç9k yaşanıyor.bence kimse bu kadar erken evlenmesin.
pardonda sizde ne yapacağınızı bilmiyosunuz. Adam ne dese tamam yarabbi şükür diyip oturuyosunuz eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama 30 yaşında olsa sizin gibi konuştuğu kişi 14 yaşında oluyor hadi biz 33 yaşında olduğunu varsayalım kız 17 yaşında subyancımı eşiniz bu nedir ya ayıp yazık. bu zaten başlı başına bi boşanma sebebiMerhabalar ben 30 yaşında 11 yıllık evli 8 yaşında oğlu olan bir kadınım eşimle problemlerim var eşimle 14 yaşında tanıştık 19 yaşında evlendim eşim iyi bir insandı tek kusuru hep yalan soylemesiydi bir kız arkadaşıyla konustuysa bunu gizlerdi iş yerine bir kadın geldiğinde bunu gizlerdi ve ben de bunları fark ettiğim zaman gizlemesinden dolayı kavga ederdik geçen sene bu zamanlar kendinden 16 yaş küçük bir kızla flörtleştigini fark ettim boşanmak istedim ama çok pişman olduğunu söyledi vesaire bayanda uğraştı telafi etmek için bende affettim aradan 8 ay geçti bu sefer başka bir kızla konuşmalarını yakaladım flörtleşme değil böyle dert dökme gibi ilişkimizden yaptıklarından bunaldığından bahsetmiş ben fark edince artık çok sıkıldığını boşanmak istediğini söyledi şok oldum tabi ne yapacağımı bilemedim sonra tamam dedim kabul ettim bu seferde boşanmak istemediğini sağlıklı düşünemiyorum dedi tamam dedim sonra tekrar ben bilmiyorum seviyormuyum sevmiyormuyum özgür olmak istiyorum falan dedi o zaman boşanalım dedim tamam dedi iki gün sonra ben sensiz yapamam yaşayamam affet tamam dedim ama hayla mal gibi ne istediğini bilmiyor ben çok sıkıldım ne yapmam gerek çıkamıyor işin içinden
Ne gibi büyük konuşurdunuzKız 18 eşim 35 yaşındaydı mide meselesine gelince ben hep çok büyük konuşurdum çok ama başına gelince maalesef öyle olmuyormuş