ama sen burda eminsin uyuyakaldığına ve yanında arkadaslarınız var ortak en olmadı gidersiniz kapısına ben ne yapmalıyım her gece eve geldimi gelmedimi uyandımı vs vs diye kendimi yiyorum
Bu insanlar sizinle birlikte doğmadı değil mi kızlar?
Bu yaşa değin sizler büyütmediniz kendilerini?
Kendilerine ait bir hayatları, kurulu bir düzenleri, herkesinki kadar normal yaşam şartları var.
Kurtların ayıların kol gezdiği bir ormanda yaşamıyorlar.
Sizinle tanışıncaya dek nasıl idare ettirdilerse hayatlarını, nasıl yatıp nasıl kalktılarsa, nasıl korudularsa kendilerini tehlikelerden elbetteki yine yapabilirler.
Biz kızlar nedense bu konuda bi takım girişimlerde bulunmayı/bulunmamayı sevgiyle eşdeğer görüyoruz.
Sakin olamıyoruz.
Ancak bu şekilde en büyük zararı kendimize veriyoruz.
Dırdırcı oluyouz,her şeye tavır yapan,anlayışsız oluyoruz.
Hem kalbimiz kırılıyor hem de beynimiz yoruluyor.
Sevgili olmanın, yapılan her davranışı, her dakika rapor edilmesiyle eş anlamlı olarak algılanmasının ilişkileri yıprattığına inanıyorum.
Sevgili olmak, başkasını sorumluluklarını yüklenmek olmamalı.
Sorumluluk belki paylaşılabilir, ancak taraflardan birisi yüklenirse bu hem ilişkiye hem de kişiye zarar verir.
Birbirimize nefes alacak alanlar bırakmalıyız.
Ebeveyn imajını yüklenirsek çokça yıpranırız.
Saat başı yer bildirimi yapması onu boğarken, bunu alışkanlık haline getirmeniz de habersiz kaldığınız her an bilinçaltınızın evhamlı senaryolarla yorulmanıza sebep olur.
işte burada sonuna kadar hak veririm merak konusu. bide bizim başımızda bi bela gibi bişey var neyse atlattık sayılır ama tehlike hala var o yüzden ilk başlarda hep eve gidince mesaj atardı fln şimdi daha nadir sorunca cevap versin yeter. bak szn başınızda kötü bi olay yoksa bence bu kadar korkma üzme kendini.bak ben bi mesaj attığımda cevap gelmezse hemen korkarım acaba öldü mü bişey mi yaptılar noldu gece cevap vermzse zaten hemen kız kardeşine dadanırım ona ulaşın cevap vermiyo bişey olabilir diye. ama yoksa paranoya yapma hayatımm bişey olmaz ayrıca olacağı varsada hiç bi şekilde önüne geçilmezz. çok merak ediyosan akşamları aile ile irtibat halinde ol ona yansıtmadan çok fazla. ben ulaşamayım hemen çalıştığı yere giderim ya şarjı biter ya duymaz falan olan ban olur yine :)
Bu insanlar sizinle birlikte doğmadı değil mi kızlar?
Bu yaşa değin sizler büyütmediniz kendilerini?
Kendilerine ait bir hayatları, kurulu bir düzenleri, herkesinki kadar normal yaşam şartları var.
Kurtların ayıların kol gezdiği bir ormanda yaşamıyorlar.
Sizinle tanışıncaya dek nasıl idare ettirdilerse hayatlarını, nasıl yatıp nasıl kalktılarsa, nasıl korudularsa kendilerini tehlikelerden elbetteki yine yapabilirler.
Biz kızlar nedense bu konuda bi takım girişimlerde bulunmayı/bulunmamayı sevgiyle eşdeğer görüyoruz.
Sakin olamıyoruz.
Ancak bu şekilde en büyük zararı kendimize veriyoruz.
Dırdırcı oluyouz,her şeye tavır yapan,anlayışsız oluyoruz.
Hem kalbimiz kırılıyor hem de beynimiz yoruluyor.
canım benim biraz rahatlat kafanı... Bir gün dene telefonunu elinden bırak biraz... Birazcık sevgilinin ne yaptığını düşünmemeye çalış... Bir şeylerle oyalan. Çık arkadaşlarınla gez, kendin gez ne bileyim ders çalış falan... Bırak uyanmıyorsa babası kızıyorsa bu sorumluluğu kendi edinsin... Ne yapıp ne ettiğini sorma bi... o seni merak etsin biraz. :) Bak bakalım değişecek mi durumlar? Daha yaşın küçük takma bu kadar kafana... Biraz özgür bırak...
bizim ilişkimzde hiç böyle bi sorun olmadı olamaz.ziiraa yanyana olamasakta 7/24 telefon elimiizde kulagmzda. 5dk geç msj atmayız yaninazar degmesn demelimiym acaba nese.biz bi uyurken ayrı kalıyoruz uyanırsakta msjlar atıors yine .böyle birbirnden habersiz yaşayan çiftler görünce garipsiyorum artık.nasıl bi alıştıysam yaşam tarzım olmuş benimsemşm
ama yerinde olsam cıngarı cıkartırdım hem onu düşünüosn hemde merakta bırakıo seni.nası bi uykumuş bu gece 5 te yatsa insan yine 3e kadar uyuyams herhlde :44: neseeee
ben biraz abarttığınızı düşündüm çünkü mesela bende sevgilimle sahura kadar oturup konuşuruz mesajlaşırız sonra o uyuyakalır genelde ben oturuyosam sen uyuya kaldın ben oturuyorum derim uyurkende iyi geceler mesajı atarım kendimide öyle daha iyi hissediyorum mesela sahurdan sonra atıyorum 5te uyuduysa ertesi gün bi daha imkanı yok kalkmaz saat 2 3 4 5 hiç fark etmiyor ona bende uyanınca yazıyorum canım sıkılırsa mesaj atıyorum o an farklı bişey yapıyorsam yazıyorum o uyusun fark etmiyor ayrıca güvenin sevgilinize biraz bu kadar üstüne gitmeyin bence yanlış düşünüyorsam düzeltin kızlar:44:
Neden sürekli başına bişey geldimi diye merak ediyorsunuz ? İnsan kötüyü düşüne düşüne bunu çağırır.Nıye hep olumsuzu düşünüyorsunuz?
İlk önce karşınızdakının sizi rahatlatmasını beklemektense kendinizi telkin edin.
Sevgiliniz evdeymiş uyuyormus 5 e kadar.Burdaki hususta başına bişey geldimi merakı değil zaten :) İkisi arasında fark var.
ay allahım laf anlatmak ne kadar zormuş. BANA Bİ SANİYE ATICAM MESAJ DEDİ VE 2 SAAT GECTİ ARADAN BEN NERDEN BİLEYİM UYUDUĞUNU ALLAH ALLAH MERAK EDİYORUM HABER VERMESİNİ İSTİYORUM DAHA DİKKATLİ OKUYUN!
burda konu sahibi arkadaşı kimse anlayamadı. sorun şu erkek arkadaşını başında bi bela vs gibi bir olay var ve kız haklı olarak onu merak edip mesaj bekliyor en azından mesajına cevap gelsin ki kızın içi rahat etsin. benim erkek arkadşımda da var aynı olay hatta bizim baya baya kötü yani allah korusun...bende bu yüzden merak ederim nerde ne bok yer diye hayatta düşünmem acaba bişey mi oldu diye düşüüp kendimi yiyorum tabi o da aynı şekilde merak eder çünkü bela bile ortakkk yani ..bu korku çok kötü. konu sahibinide en az benim kadar etkilemiş bu korku. ve sorun da şurdan geliyo biz sürekli onları merak ediyoruz ya erkek tarafı da kendini çocuk gibi görüyo ve naza çekiyo bizim onun için gerçekten endişelndiğimizi anlayamıyo neyse ki benmki anlayabiliyor. o yüzden sayın konu sahibi arkadaşşş erkek arkadaşın seni seviyo ki son attığı mesaj da belli endişelendiğini düşünüyoo..yani sen en uygun şekilde anlaırsan konuyu onun için çok endişelendiğini korktuğunu haber alamayınca diye eminim kii seni anlar ve herşey istediğin gibi olur :)
canım gercekten cok tesekkür ederim beni anladığın ve ifade ettiğin iççinn
ya bu konu neden bu kadar büyümüş anlamadım , canım bence çok haklısın aynı şeyi bazen bizde yaşıyoruz bazen bende çok kızıyorum, olay şüphelenmek değil merak... herkez farklı yaşıyor işte boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?