Ne yapacağımı şaşırdımm..

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
hayırlı akşamlar herkese..
danışmam gereken bir konu var yardımlarınızı esirgemeyin benden lütfen..
kasımda 4.senemiz olacak sevgilimli kısmetse fakat bu aralar nedendir bilmiyorum cok tartışıyoruz en ufak bişey bile tartışma yaratabiliyor. ama benim en cok takıldığım nokta bana haber vermesini istemem. nice kızlar gördüm izin almıyo benden diye söylenen,benim haber vermesini istemem cok mu sizce ?
mesela örnek vereyim dün gece sahurda konustuk iste cok özledimler vs vs hersey cok normal dedimki hayatım yarın kaçta kalkacaksın ona göre bana söyle (geç uyandığı zamanlar oluyor babasıyla arası zaten limoni işe geç gittiği için daha cok kızabilir) uyandırmana yardımcı olayım. 2 yada 3 gibi kalkarım bitanem dedi ( tam bir saat vermemiş olması kendi işleri olduğundan biraz daha rahat ) kendisi sahurda eve gelir geç işten cıkıyor neyse gayet güzel uyuduk ertesi günün öğleni saat 2 oldu yok 3 oldu yok 4 oldu yok 5 oldu hala ses yok arıyorum uyansın diye uykusu cok ağırdır bu arada evdede kimse yok uyandırabilecek uyandı 5 gibi sonunda işte sinirlendim bende orucum zaten hergün neredeyse bu sorunu yasıyoruz diyorumki bende sevgilime uykundan 30 sn fedakarlık et ben bu saatte uyanıcam de tamam rahatsız etmiyim seni neticede bende endişeleniyorum hem babasının ona kızması bizim ilişkimiz için hiç hoş olmuyo neyse askım atıcam msj bir saniye dedi 2 saat geçti aradan tabi ben bu süre zarfında arıyorum bunu surekli mesaj atıyorum sinirli sinirli haber ver ne işin varsa yap diyorum algılayamıyo mesaj attı inanamıyorum sana uyuyakaldım vs bende bana mı inanamıyorsun dedim nerden bilebilirim uyuyakaldığını üstelik bana msaj atıcağını söylemiştin meraklanarak büyük suç işledim değil mi dedim sonra hatasını anlamış olacakki senin hiç bir sucun yok askım diye mesaj atmıs cevap vermedim kızlar.. ben mi abartıyorum yoksa sizin ilişkilerinizde mi böyle 18imi dolduruyorum ablalarım sizin önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen abartiyosun.. Çok fazla büyütulecek bişey yok. Bazen de uyandırıyorum benimkini uyanmıyor haliyle ustelemiyorum

bence haklısın sinirlenmekte
aynı şey bizde de oldu bikaç kez sinir oluyorum madem uyanmıcaksın bende bileyim ki deliye dönmeyim de mi acaba uyandı mı? bi şey mi oldu? diye

çocuğun değil senin. babası kızarsa ona kızar
çok katı bir babası var ve sizin hoşunuzu gidermiydi sevdiğiniz insanın sudan sebepten azar işitmesi ben onu dusunduğum için yapıyorum neden sıraadan bir insan için kılımı kıpırdatmıyorum üstelik babasının ona kızması demek iznini elinden alması ve bizim aylarca görüşememize bile sebep

bence haklısın sinirlenmekte
aynı şey bizde de oldu bikaç kez sinir oluyorum madem uyanmıcaksın bende bileyim ki deliye dönmeyim de mi acaba uyandı mı? bi şey mi oldu? diye

aynen ben cok birsey istediğim düsünmüyorumki haberini versin uykuya cok duskun evede gec geliyo uyusun tabiki ama beni düsünsün hayatım su kadar daha uyuyacağım desin tek kelime etmeye hakkım yok.

nice kızlar gördüm izin almıyo benden diye söylenen,benim haber vermesini istemem cok mu sizce ?

Çok...

Siz bakmayın o sorunlu kızların sorunlu ilişkilerine...

Evlenmeden evcilik oynuyorlar, aynı evde yaşayanlardan, sevgililerinin anne babalarından bile çok şey öğrenmek istiyor, çok şeye müdahale ediyorlar, boğuyorlar sevgililerini, sonra gelip ağlıyorlar "Sevgilim onu bunalttığımı söyleyerek benden ayrıldı, napıcam ben şimdi!" diye...

Güzel bir dille, şu anda yaptığınız tavrı yapmadan onun için endişelendiğinizi, onu merak ettiğinizi söyleyin ki öyle de yapmışsınız zaten, gerisi ona kalmış... Üstelik o da ilişkiniz konusunda hassasmış ki "Senin bir suçun yok" diye mesaj atmış, aranızda sorun olmasın istiyor, size değer veriyor demek ki...

Daha ne yapsın?
:ssz:

bak bi kere ne oldu normalde ben uyandırırım onu eger evde kmse yoksa bana düşer uyandırmak. neyse ben uyandırırım o uyanmaz üstelememmm. ama bi kere arkadaş ortamı hep beraber toplanıp adalara gitcez evlerimiz çok yakın yne ben uyandıracaktımm hep beraber bi yerde buluşacaktuık buluşacagımız yerde hemen hemen onların arka sokağı o kadar yakın yani 1 dk desem yeri arkadaş geldi beni aldı evden bende uyandırdım bunu uyandı tamam ne zaman burda olursunuz ben evden o zmaan çıkarım dedi 10 dk dedim tamam dedi sonra arkadaşımın sevgilisi geldi bizi aldı bende uyanık sanıyorum sonra biz gittik buluşacagımız yere arkadaşlar diyo ara çıksın bende artist artis evi yakn 1 dk da gelir diyorum evett ve biz tam 1 saat onu bekledik beyefendi tekrar uyumuş ve uyanamamış biz vapura yetişelim derken 2 vapur daha kaçırık onu beklerken tabi acısını aldım bütün gün surat yaptım. yani daha kötü olanlarda var senden benbenebenebeneben :D

Çok...

Siz bakmayın o sorunlu kızların sorunlu ilişkilerine...

Evlenmeden evcilik oynuyorlar, aynı evde yaşayanlardan, sevgililerinin anne babalarından bile çok şey öğrenmek istiyor, çok şeye müdahale ediyorlar, boğuyorlar sevgililerini, sonra gelip ağlıyorlar "Sevgilim onu bunalttığımı söyleyerek benden ayrıldı, napıcam ben şimdi!" diye...

Güzel bir dille, şu anda yaptığınız tavrı yapmadan onun için endişelendiğinizi, onu merak ettiğinizi söyleyin ki öyle de yapmışsınız zaten, gerisi ona kalmış... Üstelik o da ilişkiniz konusunda hassasmış ki "Senin bir suçun yok" diye mesaj atmış, aranızda sorun olmasın istiyor, size değer veriyor demek ki...

Daha ne yapsın?
:ssz:

sadece yaptığı seyin haberini versin dukkana gittiğinde dukkandayım demesi 30 snyesini almaz ki gecenlerde tinerci saldırmıştı endişelendiğimin farkında olamıyo bi türlü.

bak bi kere ne oldu normalde ben uyandırırım onu eger evde kmse yoksa bana düşer uyandırmak. neyse ben uyandırırım o uyanmaz üstelememmm. ama bi kere arkadaş ortamı hep beraber toplanıp adalara gitcez evlerimiz çok yakın yne ben uyandıracaktımm hep beraber bi yerde buluşacaktuık buluşacagımız yerde hemen hemen onların arka sokağı o kadar yakın yani 1 dk desem yeri arkadaş geldi beni aldı evden bende uyandırdım bunu uyandı tamam ne zaman burda olursunuz ben evden o zmaan çıkarım dedi 10 dk dedim tamam dedi sonra arkadaşımın sevgilisi geldi bizi aldı bende uyanık sanıyorum sonra biz gittik buluşacagımız yere arkadaşlar diyo ara çıksın bende artist artis evi yakn 1 dk da gelir diyorum evett ve biz tam 1 saat onu bekledik beyefendi tekrar uyumuş ve uyanamamış biz vapura yetişelim derken 2 vapur daha kaçırık onu beklerken tabi acısını aldım bütün gün surat yaptım. yani daha kötü olanlarda var senden benbenebenebeneben :D

ama sen burda eminsin uyuyakaldığına ve yanında arkadaslarınız var ortak en olmadı gidersiniz kapısına ben ne yapmalıyım her gece eve geldimi gelmedimi uyandımı vs vs diye kendimi yiyorum

sadece yaptığı seyin haberini versin dukkana gittiğinde dukkandayım demesi 30 snyesini almaz ki gecenlerde tinerci saldırmıştı endişelendiğimin farkında olamıyo bi türlü.

Fark etmiş, hak vermiş...

Biz tam olarak ne konuştuğunuzu bilemeyiz... "Diğer kızlar izin almıyor benden diye söyleniyor, ben de haber versin istiyorum, çok mu" yazmışsınız... Böyle söylemek başka, ona bir şey olmasından endişelenmeniz başka... Belki o da size haber vermeyi ona bir şey olmasından endişelenmenizden ziyade her adımının hesabını vermek gibi algılamıştır...

Eğer uygun bir dille ifade ettiyseniz, bunu "Bana haber ver"den ziyade "Tinerci saldırır, baban huzursuzluk çıkarır, çok endişeleniyorum ben" şeklinde anlattıysanız, o da böyle algıladıysa bir daha tekrarlayacağını sanmıyorum, bana "mesajı alamamış" gibi geldi...
:51:

Son düzenleme:
Fark etmiş, hak vermiş...

Biz tam olarak ne konuştuğunuzu bilemeyiz... "Diğer kızlar izin almıyor benden diye söyleniyor, ben de haber versin istiyorum, çok mu" yazmışsınız... Böyle söylemek başka, ona bir şey olmasından endişelenmeniz başka... Belki o da size haber vermeyi ona bir şey olmasından endişelenmenizden ziyade her adımının hesabını vermek gibi algılamıştır...

Eğer uygun bir dille ifade ettiyseniz, bunu "Bana haber ver"den ziyade "Tinerci saldırır, baban huzursuzluk çıkarır, çok endişeleniyorum ben" şeklinde anlattıysanız, o da böyle algıladıysa bir daha tekrarlayacağını sanmıyorum, bana "mesajı alamamış" gibi geldi...
:51:

umarım dediğiniz gibidir. smdi ona nasıl bir mesaj atmalıyım gercekten durumun farkında olabilmesi için ya :18:

babası kızar sinirlenir sonra oda yapmaması gerektiğini anlar. sizin böyle annesiymiş gibi davranmanız rahatsız edici bence

umarım dediğiniz gibidir. smdi ona nasıl bir mesaj atmalıyım gercekten durumun farkında olabilmesi için ya :18:

"Senin bir suçun yok" mesajına kayıtsız kalmanız hoş olmaz, o da size hak vermeye, uzlaşmaya hazırken derdinizi anlatın, bu fırsatı kaçırmayın...
:34:

Son düzenleme:
babası kızar sinirlenir sonra oda yapmaması gerektiğini anlar. sizin böyle annesiymiş gibi davranmanız rahatsız edici bence

annesi gibi davrandığımı düsünmüyorum. zamanında gitmesi yada ondan haber vermesini istemem annesi gibi davrandığımımı gösterir ? siz sevgilinizi veya eşinizi kendi haline bıraktıysanız ne ala

Bence de...

Zaten "Senin bir suçun yok" mesajına kayıtsız kalmanız hoş olmaz, o da size hak vermeye, uzlaşmaya hazırken derdinizi anlatın, bu fırsatı kaçırmayın...
:34:

simdii işte anca yarın konusabilirz bu işe basladı baslayalı düzennimiz bozuldu konusamıyoruz dogru durust haber vermeyide basaramayıncada soğuduğunu dusnmuyo değilim ama bu his mesajda oluyo buluştuğumzda sorun yok

Sevgili olmanın, yapılan her davranışı, her dakika rapor edilmesiyle eş anlamlı olarak algılanmasının ilişkileri yıprattığına inanıyorum.
Sevgili olmak, başkasını sorumluluklarını yüklenmek olmamalı.
Sorumluluk belki paylaşılabilir, ancak taraflardan birisi yüklenirse bu hem ilişkiye hem de kişiye zarar verir.
Birbirimize nefes alacak alanlar bırakmalıyız.
Ebeveyn imajını yüklenirsek çokça yıpranırız.
Saat başı yer bildirimi yapması onu boğarken, bunu alışkanlık haline getirmeniz de habersiz kaldığınız her an bilinçaltınızın evhamlı senaryolarla yorulmanıza sebep olur.

annesi gibi davrandığımı düsünmüyorum. zamanında gitmesi yada ondan haber vermesini istemem annesi gibi davrandığımımı gösterir ? siz sevgilinizi veya eşinizi kendi haline bıraktıysanız ne ala

siz sevgilisiniz eş değil.. birbirinizden ayrı hayatlarınızda var bunu öğrediğinizde geç olmaz umarım

Back