Evet özenli gelmemelerine ben de şaşırdım o konuda söyledim de zaten erkek arkadaşıma ay sonu diye öyle oldu dedi bir de aniden oldu bu iş erkek arkadaşıma patronunun izin vermesini bekliyorduk,ne zaman olacağını bilmiyorduk,hiçbir hazırlık yapamadan geldiler,herşey bir hafta içinde oldu bitti..hediye aldılar çok güzel bir çiçekle çikolata almışlar.onda da sorun yok.Doğru diyorsun kesinlikle hayat bu kadar toz pembe değil işte gönül kimi seviyorsa onu istiyor gerisi önemli olmuyor insan için..
tabi mantıklı da bakıyorum bu işe ben.sonuçta işi gücü var bakamayacak durumda da değil kendisi..ikimizde okuduk meslek sahibi olduk çalışıyoruz da ama bu aileler için yeterli olmuyor nedense..herkes bu yollardan geçerek belli yerlere geliyor sonuçta.şu an farkındalar vazgeçmeyeceğimi biliyorlar,o yüzden de babam hemen kesitirp atamadı zaten herşeyin farkında,saolsun o çok iyi davrandı insanlara.ama çok zorlancaz hepimiz yani
Allah yardimcin olsun ama sakin olmaya calis sen ne kadar ailene karsi gelirsen hirs yaparlar ve isler iyice sarpa sarar herkes kendini bildikten sonra sorun yok bende senin gibi uzun sure mucadele ettim ama sonunda kazandim biraz zamana ihtiyacin var ve bolca duaya Rabbim kimseyi sasirtmasin
Allah yardimcin olsun ama sakin olmaya calis sen ne kadar ailene karsi gelirsen hirs yaparlar ve isler iyice sarpa sarar herkes kendini bildikten sonra sorun yok bende senin gibi uzun sure mucadele ettim ama sonunda kazandim biraz zamana ihtiyacin var ve bolca duaya Rabbim kimseyi sasirtmasin
melo34 birşey sorcam canım sana,sen bu kadar ailenle mücadele ettikten sonra ailenle arana hiç soğukluk girdi mi? Benimde tavrım kesin ama sonrası için de korkuyorum :/
tatlım içini rahatlatırmı bilmiyorum ama benim babam bu erkek arkadaşmış sevgiliymiş olaylarına sıcak bakmayan, hiç kimseyi yanıma yakıştırmayan hatta turşumu kurmaya hazır bi insandıbana yazın seneye evleneceksin dese hadi ordan derdim ben tek çocuğum ve babamla aramızda bambaşka bi bağ var buna rağmen benim 4 ay sonra düğünüm olacak yani ben babamı ikna ettim her şeyi denedim karşısına geçtim konuştum, mektup yazdım , annemle babam baya hararetli konuşmaları oldu ve en son babamla kavga ettik ve babam aramızdaki bağın bozulacağını düşündüğü için kabul etti. ilk geldiğinde nişanlımın yüzüne bile bakmayan adam şimdi içten içe napıyo diye bana soruyo ve telefnda şakalaşıyo nişanlımla. kararlı dur ve taviz verme. kararlı olduğunu gördüklerinde seni kaybetmemek için kabul edeceklerdir... bu arada benmde niaşnlımla geçmişim 7 senedir, bizde bu zor yollardan geçtik
inşallah sizde yakın zamanda mutluluğa erişirsinizz
Hayir canim cok farkli kulturdeyiz inan ailem tanidikca sevdi kendi krterlerine uymadigi halde ustelik beni karsi tarafta istemiyordu bir gunde hersey tam tersi oldu Allah iste vari yok yogu var eder bol dua ve sanir cek hersey duzeliyor
Ailenin yaptigi gunah zaten onlarin boynuna sen bunu onlar ile de paylas inancli knsanlar ise hemen pisman olurlar is tatliya baglanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?