Alkol dışında imrenilecek evlilik,inşallah onuda birakir. Evlenirken biliyor muydunuz ictigini
Alkol dışında imrenilecek evlilik,inşallah onuda birakir. Evlenirken biliyor muydunuz ictigini
Ben de maşallah diyeyim Allah bozmasın destek olursanız eğer kavgayla değil de güzellikle yaklasirsaniz bırakır bence huzurunuz daim olsun.Evet masallah nazarim degmesin. Cevremde kimseye alkolu de demedigim icin. Herkes aileler arkadaslarimiz her zaman masallah derler. Kocalarina ornek gosterirler. Bebek istiyor cok ama ben alkolden dolayi cekiniyorum. Biraktigini gostersin bana. Eminim en iyi baba olur benim gozumde
Alkolu birakacak gibi durmuyor. Seni kizdirip kizdirip nasil olsa alirim ben gönlünü diye düşünüyor. Böylesi adam da zor. Tedaviye ikna olmasi guzel ama senin esin cok kolay yalan soyleyebiliyor sana. Hapi icmez alkolu gizli içer gibi.
perlit daha önceki konularını da biliyorum
başta şunu söyleyeyim kocanın öncesinde senin peşinden koşman senin farklı olduğun, senden vazgeçmeyeceği, seni inanılmaz çok seveceği anlamına gelmesin.
bir önceki konuyu nasıl sindirdin orasını hala anlamış değilim ama geçiyorum
ne istediğini biliyor musun?
ilk olayda eşinle o kız arasında bir şey olduğunu düşündüm anlattıklarından ama sanırım şimdi o mezvuyu aşmışsınız şuan da adamın evde alkol almasına takılmışsın.
biz burada sayfalarca yorum yapsak da boşuna senin için bir şey değişmeyecek
sen her seferinde o benim peşimden koştu beni seviyor diye düşüneceksin
Evlenmeden önce içmiyor muydu?Bir kere yalan soylemisti. Onda da cok pisman oldu. Ozur diledi ve cok buyuk yemin etti. Gozlerinden bana sarilisindan anladim pismanligini
Sozler verdi tutmadı yazmissin ya konuda ona istinaden dedim. Keske alkol degil de idare edilebilir değiştirilebilir baska bi huyu olsaydi. Ben cevremde alkol bağımlısı olup da birakabilen gormedim. Esimin babasi cok icer ama esim sadece sosyal icici. Israrla acik aradim üstüne gittim sik sik mi iciyo diye ikna oldum dogru da cikti cok şükür. Evlilik oncesi hic mi evine gidip görmedin ne var ne yok?Bir kere yalan soylemisti. Onda da cok pisman oldu. Ozur diledi ve cok buyuk yemin etti. Gozlerinden bana sarilisindan anladim pismanligini
Evlenmeden önce içmiyor muydu?
Alkol yerine tırnak yeme alışkanlığı koyalım
Ya yeme artık diye bağırın, gidip tuvalette yer.
Senin şu sorunundan bıktım demek, anla beni değil
Bunun böyle olması beni üzüyor, ortak noktamız olmalı..
Yapıcı olmak gerek. Dünyayı sermiş ayağına
Sozler verdi tutmadı yazmissin ya konuda ona istinaden dedim. Keske alkol degil de idare edilebilir değiştirilebilir baska bi huyu olsaydi. Ben cevremde alkol bağımlısı olup da birakabilen gormedim. Esimin babasi cok icer ama esim sadece sosyal icici. Israrla acik aradim üstüne gittim sik sik mi iciyo diye ikna oldum dogru da cikti cok şükür. Evlilik oncesi hic mi evine gidip görmedin ne var ne yok?
Tedavi ol sonra konuşalım desen ayrı dertOyle dedim canim 4 aydir dayandim. Artık tahammul noktam azaldi bizi dagitma nolur dedim. Hicbirsey senden önemli degil askim dedi soz verdi.
Tedavi ol sonra konuşalım desen ayrı dert
Ama şana verdin, demek sen de istiyorsun.
Hayırlısı ya
Bu gece içimden böyle demek geçiyor senin için :)
Esin mutlaka cabalayacaktir seni sevdigi icin ama iste birakacabilecegini sanmiyorum. Bari orta yolu bulun..Canim disarda iciyorduk arkadaslarla ama ortamdan diyordum. Bu kadar sevdigini anlayamamistim.
Esin mutlaka cabalayacaktir seni sevdigi icin ama iste birakacabilecegini sanmiyorum. Bari orta yolu bulun..
Inşallah tez zamanda kurtulur alkolden canım.Yok asla. Bana sesini yukseltmez kavgamizda ben bagirdim 2 kez kavga ettik 2sinde de ben sesimi yukselttim. Pisman oldum ama cok uzulmustum. Alkol beni cok uzuyor.
Inşallah tez zamanda kurtulur alkolden canım.
Geçmiş olsun. Sende bize dua et.
Canim evleneli 4 ay oldu ve irdeledim konuyu takipte kaldim. Is arkadaslarinin agzini aradim. Esim hala daha ustume duserki hicbirsey degismedi. Ben sadece evlilige adapte olamadim ve ev hayatimi kimseye anlatmak istemedigimden sizinle dertlesiyorum. Benim amacim eşimi gözden cikarmak degilki sizlerin tecrubelerinden faydalanmak.
acaba biraz fazla mı irdeliyorsun. sadece senin için demiyorum bazı kadınlarda bir konu üzerinde çok düşünür çok irdeler
akışına bırakmak lazım
eşin içicem edicem karışma vs dese tamam o zaman tavrın farklı olsun ama adam durumun farkında
onu da şöyle düşün belki bekarken yapamadı ailesinden çekindi vs şimdi rahat
çoğu erkek hesap kitap yapmaz düşünemedi işte faturaları vs
sen bu ay uyar, faturaları unutma şunu unutma vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?