- 1 Temmuz 2024
- 69
- 9
- 3
- 31
- Konu Sahibi zehracaner
Kahvaltida konuyu açtım tepkisini merak ettim. Kesinlikle benimle bir ilgisi yok dedi. Erkekler arası bir muhabbetti bana linkini arti bende başka bir arkadaşa attım çünkü o arkadaşım soruyordu dedi. İş arkadaşın kendisi gönderseymis seni neden bulastiriyor diye tepki gösterdim. O diğer arkadaşımı tanımıyor benim araciligimla göndermiş olduk diye cevap verdi. Sonra baktım sinirlendi sen neden bu kadar takiliyorsun da falan. Benimle bir ilgisi yok ben tanımam etmem. Tabi anladı killandigimi da. Bir suçum olsa tm diyeceğim gibisinden konuştu. Telefonu her zaman ortadadir kim arar eder mesajlardir gizlemz benden. Sosyal medya hesabı deseniz onu da hiç gizlemez benden. Hatta birlikte fotograflarimizi çeker paylaşır falan. Yani demek istediğim beni gizlemez. Bide şunu söyledi senden gizlim saklim olsaydı o mesajı silerdim zaten sende goremezdin dedi. Benim için önemsiz bir şeydi dedibence boşuna paranoya yapıyorsun
bazen arkadaşlar bizi saçma sapan şeylerin içine çekmeye çalışabiliyorlar
mesela benim bir arkadaşım exine takıntılı, kendisine istek atan her fake hesabı exine ait zannedip başımı şişirir whatsappta
hesap sahibi engelleri bastığına ve sonradan hesabı kapadığına göre rahatsız olmuş belli ki