- 31 Temmuz 2014
- 172
- 23
- 33
- Konu Sahibi StorMAnqeL_35
-
Saol allah razı olsun bebegımızde rızkınla gelıcek ınsaalh ugur getırır bıze son durum bundan ıbaret zaten baska care yok allah buyuk derdı veren allah dermanıda verır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi ki Rabbim büyük elbet dermanını verecek merak etmeyin bazen sınanırız herbirimiz farklı bir şeyle sabrımız ölçülür bu da onlardan biri öyle düşününSon durumu okudum sanırım altınları bozmamak da kararlısınız evden çıkacaksınız düzeniniz bozulacak karar sizin tabi ki ama arkadaşların dediği gibi araba hemen satılmaz o satılana kadar altınlar işinizi görür araba satılıp daha düşük modeli alındığında yine işiniz görülür ve siz kayınpederinizin evine yerleşmemiş olursunuz ama belki vardır bunda da bir hayır bu zorluklar bu tarz inatçı insanları yumuşatır aranız daha iyi olur burasıda bilinmez tabi
Arkadasım tesekkur ederım once
Sımdı altınlar bızı bı ay ıdare edıcek verıcem yıne yapacak bıseyım yok ama araba yıne satılacak cunku bu ay ıcın sadece ıdare edebılecek sonra ıcın bı gelır olmadıgı ıcın tekrar para lazım olacak artık durum neyı el verıyosa onu yapıcam tabıkı vermemekle dırenemem sıkıntıyı beraber cekıyoruz kpederımın ustune olan bı evde oturucaz ev bos 2 yıldır hıc olmazsa kıra vermıcez herseyde bı hayır vardır belkı daha guzel olucak hersey tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın
Arkadasım tesekkur ederım once
Sımdı altınlar bızı bı ay ıdare edıcek verıcem yıne yapacak bıseyım yok ama araba yıne satılacak cunku bu ay ıcın sadece ıdare edebılecek sonra ıcın bı gelır olmadıgı ıcın tekrar para lazım olacak artık durum neyı el verıyosa onu yapıcam tabıkı vermemekle dırenemem sıkıntıyı beraber cekıyoruz kpederımın ustune olan bı evde oturucaz ev bos 2 yıldır hıc olmazsa kıra vermıcez herseyde bı hayır vardır belkı daha guzel olucak hersey tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın
Anladım aslında bir yandan haklısınız araba inşallah çabucak satılır sizde ayağınızı yorganınıza göre uzatırsınız elet ve kayınpederle oturmayacaksınız sonuçta ona ait bir ev olacak ne kadar karışabilir ki bakarsınız durumlar istediğiniz gibi değil o zaman başka yola başvurursunuzİnşallah ev sahibi paranızı geri vermeyi kabul eder durumu anlattığınızda vicdanlı karar verir inşallah.
Verdiginiz parayi ve kredileri geri isteyin ortakliktan ciktiysa
Istıycekte verırmı vermezmı artık bana kalırsa vermıcek o parayı o benım esım kendı adına cekmıs kredıyıodettırcem dıo ama benım hıc umudum yok
Ortaklik sozlesmesi varsa neden odemesin bir is yerine ortak oluyorsan resmi prosedurleri var onlar yapildiysa mecbur geri verecek o parayi olurmu oyle sey kp konusun madem amcaniz istesin parayi akraba ile is yapilmaz gercekten
Insallah ozman arabayı satmak durumda kalmaz hem borcları halleder kalan parayladq tasınıztabı kabul ederse ınsafına kalmıs
İnşallah sıkmayın canınızı siz kendinizi üzdükçe bebişte anlar etkilenir elbet çözülecek
Herkese merhaba
Ilk defa konu acıyorum buna ıhtıyac duydum etrafımda kımse yok konusup akıl danısabılecegım.
Esımle subatta evlendık ıkıncı evlılıgım ılk evlılıgımden 4 yasında bır kızım var. Aılesı benı ıstemedı ona ragmen evlendık.
Hersey yolunda com mutluyuz. Esımın ısı gayet guzel derken hamıle kaldım suan 5 aylık hamıleyım, guzel bır sıtede oturuyoruz maddı dururmuz ıyıydı dune kadar
Esım amcasıyla ortak ıs yapıyor bayram nedenıyle tatıl dıye ıse gıtmedı. Bayram bıttı hala ıse gıtmıyor bır garıplık var dedım.
Sonra gectı karsıma 140 lirayı gosterıp bundan baska paramız yok dedı . Adamla bozusmus olmucak onunla kendı yoluma bakıcam dedı. Ustelık elımızde toplu paramız vardı ona verdı bırde uzerıne kendı adına kredı cekıp adama vermıs.
Simdi bana diyorkı evdekı altınları bozduralım kkartı borclarını odeyelım onlar bızı bıraz ıdare ederacıkcası vermek ıstemıyorum hıc olmazsa dpguma kalsın dıyorum cocugumun daha bırtane donu bıle yok.
Vermezsen arabayı satıcam sana otomatık bır araba alayım sen kullan dedı. Ne dıcegımı sasırdım. Cunku o altınlar ıdare etmıcek belkı arabayı yıne satmak durumunda kalıcaz altınlarımda gıdıceksızce ne yapmayılım altınları mı vereyım arabayı mı satsın bılemedım arabayı alalı daha 1 sene olmadı.
Burdan tasınalıp dıyor babamın evıne babası benı ıstemıyor cok hzuursuzum.
Anlamadığım şey şu eşiniz ortağıyla yani amcasıyla bozuşup niye birikiminizi ona vermiş bankadan kendi adına kredi çekmişde vermiş sizin çocuğunuz olucak bunu hiç düşünmemiş mi ? Sorunun çözümüne gelince bence altınları bozdurun arabayı satın babanızın evine gidin hem borçlarınız ödensin hem sıfırdan başlama imkanınız olsun ben kayınpederinizin evine gidince mutsuz olucağınızı hiç düşünmüyorum çünkü onlara torun vericeksiniz her şeyde bir hayır vardır belkide eşinizin işinin bozulması kayınpederinizle aranızın düzelmesine bir fırsat olabilir bence siz içinizi ferah tutun kocanıza destek olun daha gençsinizdir sıfırdan başlanır yeni paralar kazanılır hem kayınbabanızın yanında sürekli olmicaksınız ki sonra çıkarsınız kendi evinize birazcık sabırlı olmanız gerekir ben sizin yerinizde olsam böyle yapardım altınları arabayı satıp borçları ödeyim babamın evine giderdim eşim öyle istiyorsa be kocama sonuna kadar destek olurdum hiç surat asmazdın sizde beneğimize dikkat edin Allah onu bağışlasın canımızıda hiç sıkmayın hayatta her kötü şey insanşar için bu bir dönem bir süreç bahtınız açık olsun
Cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın oda amcası dıye guvendı verdı gerı alıcam dıyor ama benım pek umudum yok umarım hersey duzelır alrınlarıda verıcem arabayıda satıp dusuk model alıcak hıc olmazsa kıra vermıcez bı yandan sanslıyız askında umarım hersey guzel olur tesekkur ederım zaman ayırdıgınız ıcın
Ne demek ama bütün kk ya söz verin canınızı sıkmayın bebek etkilenmesin sağlıklı doğsun burayada yazarsınız iyi haberleri hem bebek kısmetiyle gelir bir sınavdan geçiyorsunuz her şey güzel olucak öpüyorum şekerim :)
bir kadin hele de bir evladi varsa
ikinci evliligi icin bin kere düsünmeli diyorum
ayrica bu ikinci esinizin aklina calismak gelmiyor sanirim
karninizda da bebek
ne diyeyim valla
olan yavrulara
olan yavrulara... evet haklısınız ama bunun 2. evlilikle ne ilgisi var ki değil bin kere bir milyon kere düşünse eşinin işsiz kalıp bu hallere düşeceği aklına gelir miydi? 2. evlilik değil insanlar busıkıntılara ilk evliliklerinde de düşüyor. misal ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?