• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagımı sasırdım bir akıl verin!

StorMAnqeL_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
172
23
33
Herkese merhaba

Ilk defa konu acıyorum buna ıhtıyac duydum etrafımda kımse yok konusup akıl danısabılecegım.

Esımle subatta evlendık ıkıncı evlılıgım ılk evlılıgımden 4 yasında bır kızım var. Aılesı benı ıstemedı ona ragmen evlendık.
Hersey yolunda com mutluyuz. Esımın ısı gayet guzel derken hamıle kaldım suan 5 aylık hamıleyım, guzel bır sıtede oturuyoruz maddı dururmuz ıyıydı dune kadar :(
Esım amcasıyla ortak ıs yapıyor bayram nedenıyle tatıl dıye ıse gıtmedı. Bayram bıttı hala ıse gıtmıyor bır garıplık var dedım.
Sonra gectı karsıma 140 lirayı gosterıp bundan baska paramız yok dedı . Adamla bozusmus olmucak onunla kendı yoluma bakıcam dedı. Ustelık elımızde toplu paramız vardı ona verdı bırde uzerıne kendı adına kredı cekıp adama vermıs.

Simdi bana diyorkı evdekı altınları bozduralım kkartı borclarını odeyelım onlar bızı bıraz ıdare eder :( acıkcası vermek ıstemıyorum hıc olmazsa dpguma kalsın dıyorum cocugumun daha bırtane donu bıle yok.
Vermezsen arabayı satıcam sana otomatık bır araba alayım sen kullan dedı. Ne dıcegımı sasırdım. Cunku o altınlar ıdare etmıcek belkı arabayı yıne satmak durumunda kalıcaz altınlarımda gıdıcek :( sızce ne yapmayılım altınları mı vereyım arabayı mı satsın bılemedım arabayı alalı daha 1 sene olmadı.
Burdan tasınalıp dıyor babamın evıne babası benı ıstemıyor cok hzuursuzum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese merhaba

Ilk defa konu acıyorum buna ıhtıyac duydum etrafımda kımse yok konusup akıl danısabılecegım.

Esımle subatta evlendık ıkıncı evlılıgım ılk evlılıgımden 4 yasında bır kızım var. Aılesı benı ıstemedı ona ragmen evlendık.
Hersey yolunda com mutluyuz. Esımın ısı gayet guzel derken hamıle kaldım suan 5 aylık hamıleyım, guzel bır sıtede oturuyoruz maddı dururmuz ıyıydı dune kadar :(
Esım amcasıyla ortak ıs yapıyor bayram nedenıyle tatıl dıye ıse gıtmedı. Bayram bıttı hala ıse gıtmıyor bır garıplık var dedım.
Sonra gectı karsıma 140 lirayı gosterıp bundan baska paramız yok dedı . Adamla bozusmus olmucak onunla kendı yoluma bakıcam dedı. Ustelık elımızde toplu paramız vardı ona verdı bırde uzerıne kendı adına kredı cekıp adama vermıs.

Simdi bana diyorkı evdekı altınları bozduralım kkartı borclarını odeyelım onlar bızı bıraz ıdare eder :( acıkcası vermek ıstemıyorum hıc olmazsa dpguma kalsın dıyorum cocugumun daha bırtane donu bıle yok.
Vermezsen arabayı satıcam sana otomatık bır araba alayım sen kullan dedı. Ne dıcegımı sasırdım. Cunku o altınlar ıdare etmıcek belkı arabayı yıne satmak durumunda kalıcaz altınlarımda gıdıcek :( sızce ne yapmayılım altınları mı vereyım arabayı mı satsın bılemedım arabayı alalı daha 1 sene olmadı.
Burdan tasınalıp dıyor babamın evıne babası benı ıstemıyor cok hzuursuzum.

cnm hi,ç düşünme bile tabi ki altınları ver arabayı satmasın hem geçer bu günler düzelir durumunuz babasının evine gidin durumunuz düzelcekse yapcak bişe yok dayanıcaksın mecbur :/

Altin bozdurmak yerine neden bir ise girip calismiyor?
Bugün altinin parasiyla idare ettiginiz diyelim peki daha sonra ne olacak?

cnm hi,ç düşünme bile tabi ki altınları ver arabayı satmasın hem geçer bu günler düzelir durumunuz babasının evine gidin durumunuz düzelcekse yapcak bişe yok dayanıcaksın mecbur :/

Tesekkur ederım bende arabaya uzuluyorum zaten :( kıra vermıcez hıc olmazsa

Altin bozdurmak yerine neden bir ise girip calismiyor?
Bugün altinin parasiyla idare ettiginiz diyelim peki daha sonra ne olacak?

Kkartlarının odemesı geldı hemen bı ıs bulması hıc kolay olmuyo daha oncede yasadık maalesef hem baska ıste calıssa suan 3 te 1 alıcak kazandıgınıın kartları kapatalım dıyo

altınlar takılar satılsın hatta arabada satılsın ama kayınpederin yanına gitme,senin kendi çocuğuna en ufak bir laf başlar başlar başlar artık ilaçlarla ayakta durursun Allah muhafaza..kocan çalışkan biri ise sıfırdan başlamayıda bilir..ben böyle düşünüyorum.

araba sıfır mı, bence iş bulana kadar altınları vermek zorundasın, yoksa kredi kartı faizinden hepten içerde kalcaksınız maddi olarak
araba bebek doğunca çok lazım oluyor o yüzden en mantıklısı altınları bozdurmak

Son düzenleme:
Tesekkur ederım bende arabaya uzuluyorum zaten :( kıra vermıcez hıc olmazsa

evet arabayı satmak kötü olur sen altınlarını ver bişe olmaz . Eşinin dediği gibi de onun evine gidin durumunuz düzelir inşallah sonra istersenz ayrılırsınız

Altınları bozdurmaktan daha mantıklı bir yol yok gibi. Kredi kartı faizleri ve dönem borçları devrettikçe borcunuz büyür. Arabaya bebek olduğu için ihtiyacınız var. Araba altından daha çok fayda görür.
Eşiniz o zamana kadar da iş bulur. Kp yanına gitmeyin bence.

altınlar takılar satılsın hatta arabada satılsın ama kayınpederin yanına gitme,senin kendi çocuğuna en ufak bir laf başlar başlar başlar artık ilaçlarla ayakta durursun Allah muhafaza..kocan çalışkan biri ise sıfırdan başlamayıda bilir..ben böyle düşünüyorum.

Babasının yanına dedıgım onun uzerıne olan bı eve gıdıcez babasıyla bırlıkte yasamıcaz yanlıs yazdım galıba k bakmayın ama yıne de adam benı ıstemıyor katıda bırı :(

araba sıfır mı, bence iş bulana kadar altınları vermek zorundasın, yoksa kredi kartı faizinden hepten içerde kalcaksınız maddi olarak
araba bebek doğunca çok lazım oluyor o yüzden en mantıklısı altınları bozdurmak

Araba sıfır 60 bın degerı yazık olucak ama satıp sana araba alayım 30 bınlıraya faln dıo adama kredı cekıp vermıs odettırıcem dıo ama verecegıde mechul :(

Babasının yanına dedıgım onun uzerıne olan bı eve gıdıcez babasıyla bırlıkte yasamıcaz yanlıs yazdım galıba k bakmayın ama yıne de adam benı ıstemıyor katıda bırı :(

bardağa dolu tarafından bak canım seni istememesi için bir sebebi var kendince evlenip boşanmış olman,ya bir çok kadın gibi sebepsiz sırf kendileri istemiyorlar diye istenmesen nasıl olurdu:1::1::1::1::1::1:
bence kocan güvenilir biri ise salla kayınpederi git otur..oğlumun ekmeğini yiyon suyunu içiyon parasını çar çur ediyon derse sesini çıkarma içinden oh sefam olsun de geç...hayat takmadığınız sürece güzel..saygıda kusur etme tabi gün geliyor çok değere biniyosun..var böyle tanıdığım..

Bende onu dusundum altınları versem amcası yıne odeyemıcek kredılerı buna kalıcak hıc olmazsa arabayı satar buyuk bolumu kapatır bende altınları doguma saklarım dıyordum 4 ay kaldı surda dogum parası falan hadı duzenım bozulucak onları gectım bır cocuk daha gelıyor en cok o kahredıyor benı

bardağa dolu tarafından bak canım seni istememesi için bir sebebi var kendince evlenip boşanmış olman,ya bir çok kadın gibi sebepsiz sırf kendileri istemiyorlar diye istenmesen nasıl olurdu:1::1::1::1::1::1:
bence kocan güvenilir biri ise salla kayınpederi git otur..oğlumun ekmeğini yiyon suyunu içiyon parasını çar çur ediyon derse sesini çıkarma içinden oh sefam olsun de geç...hayat takmadığınız sürece güzel..saygıda kusur etme tabi gün geliyor çok değere biniyosun..var böyle tanıdığım..

:) bıraz olsun gulumsedım tesekkur ederım oyle oyle bayramda gıttım elını optum ılk defa zorla elını verdı bırdaha gormedım evden cıkasıya kadar gelmedı yanımıza oyle bı adam ınat

bence de altınlarınızı bozdurun, araba hamileliğin son ayları ve bebek doğduktan sonra çok lazım oluyor. işe girdiğinde, yavaş yavaş biriktirir yerine koyarsınız altınları..

:) bıraz olsun gulumsedım tesekkur ederım oyle oyle bayramda gıttım elını optum ılk defa zorla elını verdı bırdaha gormedım evden cıkasıya kadar gelmedı yanımıza oyle bı adam ınat

bugün zorla elini öptürür yarın zorla aynı odada oturmak zorunda kalır torun doğunca zoraki seviyomuş gibi yapar bi bakmışsın tezgahta kalmış tereyağı gibi erimiş,:1::1::1::1::1:sen burda sabredip , sabrının mükafatını alacaksın inşallah :34:

Hepınıze teskkur ederım okadar duygulandımkı destek verdınız bana allah razı olsun sızden altınları verıcem sonrası allah kerım

bugün zorla elini öptürür yarın zorla aynı odada oturmak zorunda kalır torun doğunca zoraki seviyomuş gibi yapar bi bakmışsın tezgahta kalmış tereyağı gibi erimiş,:1::1::1::1::1:sen burda sabredip , sabrının mükafatını alacaksın inşallah :34:

Saol canım :) ınsallah oyle olur aslında evınde oturmamıza ızın vermsı bıle bısey benım ıcın babasının maddı durumu cok ıyı benımle evlendıgı ıcın destek olmadı bugune kadar sımdı bu bı adım aslında

bence araba kalsın, altınları verin. borç içinde yüzerken kenarda altın tutmak mantıksız. kendinize de 3-5 bir şey ayırın ama tamamen sıfırlamayın...
hem çok darda kalırsanız arabada yatabilirsiniz:9::9:

bi de araba öyle tak diye satılamıyor, ihtiyacınız olduğu için olduğundan düşük fiyata satmak zorunda kalabilirsiniz. ilk önce altınlarınızı verin bu arada arabayı da satılığa çıkarın eğer altınlar yetmez hala paraya ihtiyacınız olursa arabayı da satarsınız.

Back