- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Sizi konularınızdan hatırlıyorum. Benımds 13 aylık bebeğim var konularınızda bebekle ilgili olunca genelde okuyorum. Benım kızımda 1 yasına kadar aynı durumdaydı ama bugunlerdd duzeldı yenı yenı besıgınde yatıyor ve aynı seylerı yasıyorduk. Diş dönemi yıne çok uyanjp ağlıyor ama onun dıaında sankı 1 yas bizi biraz rahatlattı ve bence diş dönemi dısında keyıflı oldugu bır vakıt yatagına yatırmaya çalıısn. Kızım 4 5 ekadar besıgınde sonrasında kucagımda uyuyor bunada çok şükürKızlar merhaba
11 aylık bir bebeğim var .
Gündüz uykuları olması gerektiği şekilde ancak geceleri hiç uyumuyor .
Aslında uyuyor ama bazen bel dakika bazen yarım saat bazen bir saat içinde uyanıyor .
3-4aydır bu böyle .
Kolik bir bebekti ve hep kucakta gazını çıkartırken uyudu , öncesinde de doğduğunda ilk 3 ay memede uyudu.
Sonraki 4 ay yani 7. Ay bitimine kadar uykuları iyiydi gece 3-4 saat kesintisiz uyuduğu oluyordu.
Memeci bir bebek olduğu İçin yatarak emzirdim hep ve hala birlikte yatıyoruz .
Kucakta ev gezerek uyuyoruz sonrasında yatağa birakıyorum , uyandıkça da meme veriyorum yatarak .
Odasında kendi basına yatırma çalışmalarım oldu ancak başarılı olamadım . Zaten uyanık kaldığı her an kucak isteyen ve ağlayan bir bebek
Bu bakımdan kendi kendine uyutmayı hiç öğretemedim .
Şuanda diş çıkarıyor 2-3 dişi birden cıkıyor
Diş çıkarma dönemi bu kadar uykusuzluk yapar Mİ ?
Gece Uyumadığı için gündüz de çok huzursuz
Bir de kulağı ile çok oynuyor doktora götürdük kulaklarında birsey olmadığını söyledi
Sizler de böyle durumlar yaşadınız Mİ ne zaman uykularınız düzene girdi .
Benimde 14 aylık kızım var ve 3. Çocuğum..Kızlar merhaba
11 aylık bir bebeğim var .
Gündüz uykuları olması gerektiği şekilde ancak geceleri hiç uyumuyor .
Aslında uyuyor ama bazen bel dakika bazen yarım saat bazen bir saat içinde uyanıyor .
3-4aydır bu böyle .
Kolik bir bebekti ve hep kucakta gazını çıkartırken uyudu , öncesinde de doğduğunda ilk 3 ay memede uyudu.
Sonraki 4 ay yani 7. Ay bitimine kadar uykuları iyiydi gece 3-4 saat kesintisiz uyuduğu oluyordu.
Memeci bir bebek olduğu İçin yatarak emzirdim hep ve hala birlikte yatıyoruz .
Kucakta ev gezerek uyuyoruz sonrasında yatağa birakıyorum , uyandıkça da meme veriyorum yatarak .
Odasında kendi basına yatırma çalışmalarım oldu ancak başarılı olamadım . Zaten uyanık kaldığı her an kucak isteyen ve ağlayan bir bebek
Bu bakımdan kendi kendine uyutmayı hiç öğretemedim .
Şuanda diş çıkarıyor 2-3 dişi birden cıkıyor
Diş çıkarma dönemi bu kadar uykusuzluk yapar Mİ ?
Gece Uyumadığı için gündüz de çok huzursuz
Bir de kulağı ile çok oynuyor doktora götürdük kulaklarında birsey olmadığını söyledi
Sizler de böyle durumlar yaşadınız Mİ ne zaman uykularınız düzene girdi .
Sevindim sizin adınızaSizi konularınızdan hatırlıyorum. Benımds 13 aylık bebeğim var konularınızda bebekle ilgili olunca genelde okuyorum. Benım kızımda 1 yasına kadar aynı durumdaydı ama bugunlerdd duzeldı yenı yenı besıgınde yatıyor ve aynı seylerı yasıyorduk. Diş dönemi yıne çok uyanjp ağlıyor ama onun dıaında sankı 1 yas bizi biraz rahatlattı ve bence diş dönemi dısında keyıflı oldugu bır vakıt yatagına yatırmaya çalıısn. Kızım 4 5 ekadar besıgınde sonrasında kucagımda uyuyor bunada çok şükür
Karnını doyuruyorumBenimde 14 aylık kızım var ve 3. Çocuğum..
Diş çıkarma döneminde ağrılı ve kaşıntılı bi süreç olduğu için gece uykusuzluk çok oluyo...ayrıca benimki gündüz gaz yapıcı şeyler yediğinde gece çok uyanıp zor uyuyo..bi de yatmadan önce karnını iyice doyurursam daha rahat ve uzun uyuyor..Bizimki de diş çıkarıyor, her gece en az 2-3 kere, bazen 4-5 kere uyanıyor..dişten önce daha az uyanırdı..
Doğduğundan beri emerek uyuyor, uyuyunca beşiğine koyuyorum, bizim odamızda..hiç yanımda yatırıp uyutmadım..
Kulağını tutup ağlaması büyük oğlumu hatırlattı, kulak enfeksiyonu olmuştu bebekken..devam ederse bi kere daha doktora götürün bence..
Olacaktır biraz daha sabır. Aylarca dişleri için ağladı. Belkı dişleri azmıstr bu dönemdeSevindim sizin adınıza
Ama keyifli olduğu hiçbir anı yok bebeğimin
Ben de hep böyle düşünüyordum ;ancak gündüz sürekli ağlayan ve sürekli kucak isteyen bir bebek ve çok ağırlaştı .Dişler etkiliyor evet.
Benimki diş çıkarma zamanları öyle çok emerdi ki yanında yatardım en azından ikimizde uyurduk.
Uyku için bebeğimi zorlamadım. Hazıf olmasını bekledim hep. 12 aylık odayı ayırdık, üç dört kere çağırdı her gece gittim. 2 yaştan sonra emmeyi kestim o da gecede bir iki kez çağırmaya devam etti. 2,5 yaşındaydı kendiliğinden deliksiz uyumaya başladı. Aslında gelişim aşamasıymış. Eninde sonunda oluyormuş. Kendimi boşa üzmüş germişim. Hazır olunca o da uyuyacak. Şu an demek ki size ihtiyacı var.
Diş etlerinin kaşıntı ve ağrısını azaltmak için jeller var, büyük oğlum da kullanmıştım, doktorunuza danışın kullanabilirsinizBen de hep böyle düşünüyordum ;ancak gündüz sürekli ağlayan ve sürekli kucak isteyen bir bebek ve çok ağırlaştı .
Hem gündüz onu taşımak hem gece uykusuzluk çok yoruyor
Biz de memede uyuyorduk zaten benim için sorun değildi fakat artık memede de uyumuyor işte . Uyuyor 5 dak snr ağlıyor , ya da 15 dakika bazen yarın saat .
Bu çok zor
Köpek dişlerini 15 günde çıkardı. Geceleri ağlayarak uyanırdı acıyor diye.Azı ve köpek dişler çok ağrılı zor çıkar.Ben de hep böyle düşünüyordum ;ancak gündüz sürekli ağlayan ve sürekli kucak isteyen bir bebek ve çok ağırlaştı .
Hem gündüz onu taşımak hem gece uykusuzluk çok yoruyor
Biz de memede uyuyorduk zaten benim için sorun değildi fakat artık memede de uyumuyor işte . Uyuyor 5 dak snr ağlıyor , ya da 15 dakika bazen yarın saat .
Bu çok zor
Kolik , huysuz ve kucakcı bebek çok zormuş gerçektenSenin yasadiklarini birebir buyuk oglumda yasadim. O da kolikti, cok gazliydi, mutsuz bir bebekti. Surekli aglardi, hep kucaktaydi. Uykusu ancak 2 yas gibi duzene girdi. Simdi yanina yatinca kendi kendine uyuyor, sabaha kadar uyanmiyor. Su an 2,5 yasini gecti. Simdi benzer sorunlari kucuk oğlumla yasiyoruz. 8 aylik olmak uzere. Abisine nazaran daha kolay bir bebek. En azindan kolik degil ama donem donem uykusu cok bozuluyor. Son bir haftadir gecede kac kez uyandigimizi saymiyorum. Uykusuzluktan tukendim ama daha kabullenmis bir durumdayim. Iki kucuk bebekle butun gun tek basima ve uykusuz. Esim calisiyor, o gelene kadar her sey benim uzerimde. Ben uyksuzluga asla dayanamayan bir insanim ama su gunlerin gecici oldugunu bildiğim icin daha sakinim. Bu yollardan geçtim cunku. Dayanma gucu bulmak zor, biliyorum. Sana sadece biraz daha sabir diliyorum. Pek yakinda en azindan uyumaya baslayacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?