Uyku Problemi Uyumayan bebek

argu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
18
2
1
26
bebeğim bundan 2 hafta önce mama yedikten sonra geceleri uyuyordu kesintisiz sonra bi şey oldu ve iki haftadır uyumuyor saat başı uyanıyor meme istiyor ağlıyor, tükendim ben de insanım neden böyle yapıyor diş çıkarma döneminden kaynaklanıyor olabilir mi ne zaman bitecek 6 ay 1 haftalık oldu 3.5, 4 aylıktan beri dişi kaşınıyor ne olur yardım edin

Tetagil dış dönemin de benim bebeğimde mizmizligi aglamalari kesmişti. Tavsiye ederim

Tetagil dış dönemin de benim bebeğimde mizmizligi aglamalari kesmişti. Tavsiye ederim
denedim maalesef hiçbir işe yaramıyor başka bir sıkıntı var gibime geliyor yarım saat memede kalıyor yoruluyorum alıyorum memeden bu sefer ağlayarak uyanıyor sabrım tükendi artık ne yapıcam şaşırdım

Eğer çok huzursuzsa ağlıyorsa uzun süre, calpol içirin çocuk da rahatlasın disse çok uzun sürmez normale döner bence

Muhtemelen diştir kuzum ya. İlk dişler zor cıkıyor. Sonrasında da diş dönemleri devam ediyor ama ilk dişlerdeki kadar huysuzluk, uykusuzluk yaşamadım ben daha yani. 16 aylık oldu. Bir seninki gibi o dönemlerde çok huysuzlandı. Sonra dişi çıktı, rahatladı. Bir daha öbür dişlerde çok çok nadir gece huysuzlanması oldu 1 gun. Onda da 2.gunu hep bakardım ki diş patlatmış. Bazılarında anlamadım bile… doktorlar önermese de baktım durmuyor, zaman zaman diş jeli kullandım ben. Sık kullanmadım tabiki ama ara ara kullandım yani. Tek onunla rahatlıyordu

Muhtemelen diştir kuzum ya. İlk dişler zor cıkıyor. Sonrasında da diş dönemleri devam ediyor ama ilk dişlerdeki kadar huysuzluk, uykusuzluk yaşamadım ben daha yani. 16 aylık oldu. Bir seninki gibi o dönemlerde çok huysuzlandı. Sonra dişi çıktı, rahatladı. Bir daha öbür dişlerde çok çok nadir gece huysuzlanması oldu 1 gun. Onda da 2.gunu hep bakardım ki diş patlatmış. Bazılarında anlamadım bile… doktorlar önermese de baktım durmuyor, zaman zaman diş jeli kullandım ben. Sık kullanmadım tabiki ama ara ara kullandım yani. Tek onunla rahatlıyordu
inşallah geçer ne bileyim zaten gündüz uykusu hiç yok 5 dk uyuyo o kadar yoruldum ki anlatamam aşırı zayıfladım çocuguma yetemiycem korkusu da başlıyo ister istemez

Eğer çok huzursuzsa ağlıyorsa uzun süre, calpol içirin çocuk da rahatlasın disse çok uzun sürmez normale döner bence
Hayır ya öyle durduk yere herşeye ilaç verilmez böyle fikirler vermeyin

Konu sahibi allah yardımcınız olsun oğlum 6 aylıkken huzursuzdu doktora gittik diş dedi 9 aylıkken dişi çıktı hiç bir zaman geceleri filan düzgün uyuyan bebek olmadı . Belki anlamadığınız bir rahatsızlığı vardır . Rutin bi doktor kontrolüne gidin önce . Herşeye diş demekte doğru değil maalesef

Konu sahibi allah yardımcınız olsun oğlum 6 aylıkken huzursuzdu doktora gittik diş dedi 9 aylıkken dişi çıktı hiç bir zaman geceleri filan düzgün uyuyan bebek olmadı . Belki anlamadığınız bir rahatsızlığı vardır . Rutin bi doktor kontrolüne gidin önce . Herşeye diş demekte doğru değil maalesef
haklısınız doktora gitmem gerek 6 ay kontrolü de vardı zaten

Hayır ya öyle durduk yere herşeye ilaç verilmez böyle fikirler vermeyin
Uzun süre ağlıyorsa bir yeri ağrıyor olma ihtimali olamaz mı çocuğun dili yokki anlatsın şuram ağrıyor diye. Çocuğu saatlerce vızır vızır ağlatmak mı 5ml calpol içirmek mi? Ben ikincisini seçerim herkes çocuğunu bilir sürekli ağlamayan bi çocuk bir anda böyle olduysa ne yapsan durmuyosa ağrısı vardır hele ki dis döneminde

Uzun süre ağlıyorsa bir yeri ağrıyor olma ihtimali olamaz mı çocuğun dili yokki anlatsın şuram ağrıyor diye. Çocuğu saatlerce vızır vızır ağlatmak mı 5ml calpol içirmek mi? Ben ikincisini seçerim herkes çocuğunu bilir sürekli ağlamayan bi çocuk bir anda böyle olduysa ne yapsan durmuyosa ağrısı vardır hele ki dis döneminde
Bir yerinin ağrıdığını düşünüyorsak doktora gidiyoruz . Ağrıyı kesmek değil de sebebini bulmak ilk amacımız olmalı .Bir gün calpol verdi eee 2.gün ne verecek dolven mi ? Ayrıca da diş döneminde öyle ağrı kesici verilmez diş için takviyeler var örneğin diş jelleri ve tedagil gibi ürünler onları veriyoruz . Diş dönemi uzun bir yolculuk eğer öyle verilse benim oğluma Allah’ın her günü vermek gerekiyordu

ir yerinin ağrıdığını düşünüyorsak doktora gidiyoruz . Ağrıyı kesmek değil de sebebini bulmak ilk amacımız olmalı .Bir gün calpol verdi eee 2.gün ne verecek dolven mi ? Ayrıca da diş döneminde öyle ağrı kesici verilmez diş için takviyeler var örneğin diş jelleri ve tedagil gibi ürünler onları veriyoruz . Diş dönemi uzun bir yolculuk eğer öyle verilse benim oğluma Allah’ın her günü vermek gerekiyordu
Her çocuk farkli. Siz kendi anneliğinize ve çocuğunuza göre yorum yapıyorsunuz ben de kendi anneligime ve çocuğuma göre.. Kimse kimseden üstün değil herkes kendi çocuğunun iyligini ister bundan eminim. Siz de emin olun. Üstten konuşmaya gerek yok. Ben çocuğumu tanıyorum mesela durduk yere ağlamaz dis için de ağlamaz mesela. Tetagil kullanmadim gerek bile duymadım şimdiye kadar (16aylik) 2_3 sefer anlamsız ve yapsam susturamadıgim uzun süren ağlaması ve huzur sulanması oldu o anlarda yapacağım hiçbi şey olmadığını anlayınca çocuğun ağrısı olduğunu tahmin ederek ilaç verdim çok şükür sakinlesti. Bu da benim düşüncem. Belki kulağı belki disi belki kolu bacağı ağrıyodu bunu bilemiyorum elbette tekrarlasaydi doktora götürür nedenini araştırırdim. Benim deneyimim bu şekildeydi

bebeğim bundan 2 hafta önce mama yedikten sonra geceleri uyuyordu kesintisiz sonra bi şey oldu ve iki haftadır uyumuyor saat başı uyanıyor meme istiyor ağlıyor, tükendim ben de insanım neden böyle yapıyor diş çıkarma döneminden kaynaklanıyor olabilir mi ne zaman bitecek 6 ay 1 haftalık oldu 3.5, 4 aylıktan beri dişi kaşınıyor ne olur yardım edin
Merhaba bebekler uykuyu cok sever oyununda cok sever ama kaliteli uyku uyumayan bebek keyifsiz olur anne olumsuz etkilenir. Başıma bu durum geldi ne yaptıysam çözüm olmadı megersem yavrum burnu tıkalı olunca saat başı uyanıyormuş fizyolojik serum kullandığım geceler fazla uyanmadı deneyin belki işe yarar

Merhaba bebekler uykuyu cok sever oyununda cok sever ama kaliteli uyku uyumayan bebek keyifsiz olur anne olumsuz etkilenir. Başıma bu durum geldi ne yaptıysam çözüm olmadı megersem yavrum burnu tıkalı olunca saat başı uyanıyormuş fizyolojik serum kullandığım geceler fazla uyanmadı deneyin belki işe yarar
Serum fizyolojiği nasıl uyguluyorsunuz anlatır mısınız rica etsem

Back
X