Ne yapacağımı bilmiyorum

Belkizordur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
1
0
1
40
Merhaba arkdaşlr aranızda cok yeniyim .eşimle 6sene sevgili dönemi geçirdik ve sonra evlendik ama ailem hiç istemedi sadece bn istiyorum diye onay verdiler ve sunda 4.5senelik evliyiz 20aylık bir bebegim var fakat ben cok mutsuzum . Eşimi çok seviyordum taki beni iş arkadaşıyla aldattığını öğrenene kdar ilk ögrendiğimde kızımı kucagıma alalı 2hafta olmustu 2015 senesinde yasadım bu olayı eaim bir pazar günü gece kuzenim arıyor diye telfonda konusarak dıs kapıya cıktı 2 saate yakın içeri girmedi o sırda cok yagmur yagıyordu bnde camı actım dısarı bkıyordum bir anda esimin sesiz bir sekilde telfonda konusmasını duydum ve bn gorunce sesi solugu kesildi eve geldi cankus yanlıs anldın dedi bn dedim yanlıs anlasılck birsey yok sen evli birisin senin iş arkdsın sn bu saatte araymz dedim gece 1.30 iş ile ilgili konusuyorlarmış sözüm ona bn konuyu uzatmdım ama hayatımda yediğim en buyuk tokat oldu bu sonra bn esimi sürekli takibe aldım ama o kızın konusunu hiç acmdım evde birgun esimin tlfonun sim kartı bloke oldu bn tlimi alıp işe gitti bn de hattının blokesini kldırdım kullnılır hale geldi iş arkdsının ismini murat diye kyıt etmiş murtaa gelene can dı canan dı en son murt iş yapmıs :) sabah 8 kızdan esime msj gldi msj sadece ? Yazıp göndermiş aksam dogru esime dedim murt sana msj göndermiş soru işareti bi ara istersen dedim eşimin cvb murt diye birini tnmıyorum bn :) dedi sonra iş yerinde bir arkdslrının dogum gunu kutlmsı yapacaklaröıs toplu msjlasıyorlar gurup olrak ve murat da cvp verdi msj temmuz ayında esim yine tlfonu eve bıraktı kavga etmiştik o yuzden evde bırakıp cktı gttı canan denen kız aksam esime msj atmaya basladı ve bnde cvp verdim kız bn oldugumu ya biliyordu ya bilmiyordu ama esim tlfonunu eve bıraktgını kıza soylmiş hbrdar yni kız döküldü bn konusmyı nden kastin diyor bn cnm cok acıyor demiş bn cvp verdim anlödım diye sonra sacm sapan seyler yazdı bn esimin agzından cvp yazdım kıza en sonunda bir msj yazdı kız hani engellerini kaldirdıktn sonra hayatının geri klnını bn gecirecektin desi engeli esimin yeni dogan kızım ve ben kızla gece 2 ye kdar yazıstım en sonumda dedim yrın izin al 2 saat oturup komuslım bn seninle bir işim yok artık dedi bn dedimki bn seninle bir işm var bn enginin esiyim dedim kız gayet ukala bir sekilde evet artık konusmamız gerekiyor dedi ama yarın musait degilim dedi bn yrın sabah 9 da leventte ol sayet olmz isen bn yanına glcgim dedim sonra kız piskolojisinin bozuk oldugunu esimin bir sucunun olmdıgını herseyi kendinin yaptgını soyledı bn kıza yarın dediğim yerde ol dedim konusmayı kapattım bu sırada esim cok rahat bı sekilde uykuya daldı herseyı bile bile kızla sbah dediğim yerde bulusmaya gtmdn esimle kahvaltı yaptım esime tlfonun ayarını dzeltmsi için verdim esim anında kızın numrasını silmis yazısmaları silmis geri verdi sonra fark ettim numryı geri yukldim engellemeyi kaldırdım kızla buşcagımız yere gıttım ılk karsılstıgımızda esimle kız göz göze 2saniye bn yanımd bktışar bır bırleri ile dedim bitti ise gecelim içeri dedim ramazn ayıydı hiç unutmuyorum içeride esim kızla konusurken sesini cıkrtmdı üstüne üstlük bn sucladı sn istdıgın bu o yuzden böyle oluyor dedi kız sureklı yeminlr edip durdu yok bir ilşki diye bn lohusalıgın gtrmiş oldugu bir piskolojı ile ordaydım ne yapacagımı biledim daha sonra esimin sirket bilgisyrında kızın ytk odsından cekilmiş ftgraflrını gordum esim çok profesyonel bir dille bn hbrim yokken bilgsayarıma yuklnmiş bu dedi sonra bosanmk istdim ama sevgili babam karsı cktı ve sunda nefret le bktıgım admla Ynı evde yasıyorum ve esimin annesi bizim evimize büyü daln ypmış bınlrı ögrendim o aileden tüm benliğimle nefret edıyorum bosanamıyorumda ne ypcgımı bılmiyorum acıkcası kızım dogdugunda arba almıstık esimin krdesi yuzunden pd elimizden gitti bn suanda borc odeyen aynı zamanda evimin ihtıyaclrını karsılıynım esim evde oturuyor sunda işte calıssa bile sürekliligi uzun surmuyor bn sorunsuz sekilde nasıl bitre bılırım bu evliliği simdiden tesekkürler

peki eşiniz o kızla görüşmeye devam ediyor mu?
evde sana nasıl davraniyor aldattığı öğrenince..
kv evine büyü yaptısa heryerini sirkeyle temizle.. hoca tut evine. dua okutur.. o musallat olur.

Sesli harfleri neden kullanmıyorsun? Bir de paragraf diye bir şey var...

Gerçekten çok zor okunuyor...
Lütfen biraz düzenler misin yazını...

Allah aşkına yazdığınıza dönüp bir bakın anlaşılıyor mu diye.
O dedi ben dedim öyle demedi dedi ohoo.
Sonuç olarak eşiniz aldatmış ve şu an evde çalışmıyor siz çalışıyorsunuz.
Neden boşanmıyorsunuz?

1) babaniz hangi gerekce ile karsi cikti bosanmaniza
2) bir evin maddi sorumlulugunu idame ettirecek gucunuz varsa zaten ne diye baskalarinin lafiyla hala evli kaliyorsunuz

Gülücükler dışında hiç bi durak yok ama azmettim okudum.

Boşanılası bir kocanın bütün özelliklerine sahip kendileri.
Onun borcunu ödeyene kadar kendi hayatınıza yatırım yapın, bırakın bu adamcığı!

1) babaniz hangi gerekce ile karsi cikti bosanmaniza
2) bir evin maddi sorumlulugunu idame ettirecek gucunuz varsa zaten ne diye baskalarinin lafiyla hala evli kaliyorsunuz
aldatilmiş sans vermiş.. ama içi dayanamamiş boşanmak istiyor. hakli
kendisini hep aldatan bir adamdan güven olmaz. evinde bile duramaz yani babasina bunu anlatmali onlar arkasinda olmali.

azmettim okudum.
kocanın pozitif bir özelliği var mı? ben göremedim.
baban neden ayrılmanız hakkında söz sahibi oldu bu kadar onu da çözemedim.
çalışıyorsunuz zaten, tek başınıza bakın çocuğunuza. niye bu evcilleşmemiş hayvanı evinizde besliyorsunuz ki, atın sokağa gitsin.

aslinda babasi başta karşi çikmiş bu evliliğe oda dinlememiş evlendiği için.. ben öle okudum yada anladim ne bilim.
karşı çiktiği adamdan da boşanmasini istemiyor kendin ettin kendin buldun der gibi.. bana mi öle geldi bilmiyorum.

Kocası aldatmış, kızla bile yüzleştmiş eşini alıp. Ve evde oturuyomuş camış gibi, arkadaşta onun borçlarını ödüyomuş.
Ne yapmalıyım diyor arkadaş.

Yapacağı belli o kocayı boşayacak hemen..
Detay için tşkler sağol:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…