• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

Ne mi yapacaksın.... Hiçbir şey söylemene gerek yok ona. Ayrılıyorum diye açıklama yapmana gerek yok. Hiç bir açıklama yapmadan, hiçbir şey söylemeden bitir. Çünkü sadakati bilmeyen biri bunu hak etmiyor, sadece seninle iken başkalarıyla da birlikte ise bunun adı birliktelik de değildir. O sadece boş kaldığında sana geliyor demektir. Ararsa açma. Mesaj atarsa cevap verme. Çok mecbur kalırsan aç ve soğuk davran. Hareketlerinle bittiğini göster, davranışlarınla, sözel olarak bitti demene gerek yok. Bir süre sonra o da kabullenecektir. Ama önce sen kafanda bitir.
Seninle iken sana sana sadık değilse sana değer vermiyor demektir, sen de değer vermeyip açıklama tenezzülünde dahil bulunma, çıkar hayatından. Ama kararlı ol ve o gücü kendinde hisset.

Benim de sevgilim degilde sevgili olmaya calisan benimde tanimaya calistigim bir adam boyleymis ama cevresine sor benden baska konustugu birsey yokmus. Agzimin icine bakardi birsey diyeyim diye.. yaninda kiymetli ozel hissediyordum gercekten ama icime sinmeyen birseyler vardi ne oldugunu bilmedigim onun icin istemiyorum diyordum hep oda surekli ikna cabasindaydi. Zaman icinde gordugum seyler bana uymadi gorusmeyi kesmek istedim o zarif kibar dusunceli adamdan bi canavar cikti. Tehditler evin kapisinda beklemeler fln takinti yaptigini dusundum inatlasmasin diye doguk soguktlfda biraz daha konustum ne zamn gorusmryi kessem boyle yapti baktim ben napiyorum dedim korkmak da degil ugrasmak istememistim.

Naparsa yapsin konusmayacaksin defim kendime !
Tanimadigim numaralari acmadim heryerden engelledim aylarca bnden tek bir cvp bile almadan kendi kenxine msjlasti umursamadim korkutmaya calisti kiskirtip sinirlendirmeye calusti oda olmadi tatli dille yalvardi kapi onune yine geldi hoc gormuyormus gibi hicbirini takmadim yavas yavas azaldi ve bitti..

Kararli olmak gerekiyor sadece. saplantili bi pislik halini almalari an meseleleri hasta ruhlu adam cok.. ha anneme ve yakin arkadaslarada bahseyttim bisi yaoamazda nolur ne olmaz bilen olsun dedim hirs yapar fln ne bileyim..

Kararli ol !
Allah sabir versin ..

Sana sadık değil, ama senden de vazgeçmiyor. Vazgeçemiyor değil, vazgeçmiyor. Çünkü zaten seni kalbine hiç almamış. böyleleri kalbine de alamaz zaten. Onlar sadece pohpohlanma ihtiyacını ve ilgi ihtiyacını karşılamak için karşısındakini sömürür. Duygusal vamirdirler. Bu aslında onun sadece ego tatminini gösterir. Terk edilmeyi hazmedemez böyleleri. İlgi hep onlarda olacak, o bırakacak ama sen bırakamazsın. Bırakırsan da önce tehditler, baktı olmadı kapı önünde yatmalar başlar... Yeterki bırakma, her yolu dener. Sen geri döndüğünde de eski yaşantısına aynen devam eder. Klasik...
İnsan değer verdiği kişiye kıyamaz, tehdit de edemez, aldatmaz da. Gözü başkasını da görmez sevenin. Bu tipler sadece kendi egosunu tatmin eder, bırakılmamayı hazmedemiyor çünkü sen hep yedekte olmalısın böyle tiplerin gözünde. Yalnız kalmamalı. Bu sevgi değil.

hala soruyor musun :KK11:

arkana bile bakmadan yol vereceksiniz
sürekli aldatılmak hoşunuza mı gidiyor, çocuk kimsede dikiş tutturamadığı için size dönüyor farkında değil misiniz ?

Bırakmıyor ki engelliyorum bu sefer arkadaşlarından rahatsız ediyor barışana kadar evimin önüne geliyor gitmiyor
Siz yeterki net bir dille konuşun...ne istediğinizi net bir şekilde belli edin...ne demek bırakmıyor bir yapar iki yapar üçte oda vazgecer ki sizi bu kadar sevse aldatirmi hemde defalarca????

Babam veya abim öğrendi ayrılmamız gerek çok fena kızdı, annem zor tutuyor de kıyamet kopuyor evde de bak nasıl kaçacak:KK14:

Ayakta uyumak bu olsa gerek veya afedersin mecazen soyluyorum aptal asik olmak boyle bisey Sanirim. Maalesef seninki alismis bikere kudurmustan beter

Alt tarafı aldatmış, abartmaya gerek yok. Karaktersiz olmasının, sana saygı duymamasının ne önemi var? Neticede seninle bir gelecek düşünüyormuş, daha ötesi var mı? Sakın bir hata yapıp ayrılma. Hem sevdiğini de söylüyormuş, icraat değil, laf önemli olduğu için inanmakta da haklısın, kesin seviyordur. Hatta o kadar sevgi dolu bir insanmış ki baksana bir kadına değil, kaç kadına yetecek sevgisi var, dağıtıp duruyor. Çok şanslısın, böylesini bulunca sıkıca yapışmalı insan. Ne diyeyim, mutluluklar.

canım benim ya böyle bir sevgi kelebeği bırakılır mı bu kadınlar ne istiyor anlamıyorum.adam aslanlar gibi 10 kaplan gücünde kadını sevebilecek bir adam.
bulmuşta bunuyor pehh...
haspam mekan basıyormuş bir de oyşhh çok seksi.. benim bile içim bi hoş oldu :KK14:

siz şaka mısınız ya? lütfen gerçek değilim fakeyim falan deyin.. çünkü bir kadının kendini bukadar (doğru kelimeyi bulamadığım için) gurursuz göstermesini anlayamıyorum. ayrılmanız için ne yapmalı adam.

Bu böyle olmaz ki..
Olmadı ailene anlatıcaksın, yüzüstü biriyle tanıştım, ama evine kadar geldiğini söylüceksin
Bunu bile bile lades der mi insan?
sen yakala o devam etsin
Yazık ediyorsun kendine

Back