• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

Sonra da buraya konu açar aaaa kızlar eşim beni aldatıyor ne yapayım diye

Ay valla tam ben yazcaktim uzatmiyim dedim :) valla cevap vermem ona :21: dogrusu cocukta onunla evlenmez zaten eminim herkese ayni seyi soyluyodur .alalen giybet yapiyoz suan:KK70:

Öncelikle iyi geceler. 2-3 yıllık bir ilişkim var çoğu zamanı ayrı geçirdik ve sevgilim beni sürekli aldatıyor. 2 kez eski sevgilisiyle aldattığın için ayrıldık sürekli kızlarla konuşuyor. Sosyal m. hesabına fotoğrafımızı atmıyor ama bana attırtıyor. Sosyal m. Hesabının şifresinin bende olduğunu bilmiyor bende arada girip bakıyorum ve sürekli farklı kızlarla samimi bir şekilde konuşuyor numarasını alıyor sanki ben yokmuşum gibi ama benimle konuşurkende sürekli bana aşık olduğunu beni çok sevdiğini böyle şeylerin aramıza giremeyeceğini bunların çok farklı olduğunu söylüyor ama kadınlık gururu bendeki de. Ayrılmayı denemedin mi diceksiniz denedim gece aramalar sokakta durdurmalar hangi mekandaysam orayı basmalar falan ben çok bunaldım artık yapamıyorum sürekli başka bir kız. Her seferinde son diyor söz yapmicam diyor ama sözünü asla tutmuyor.
Şuanda konuştuğu bir kız var fakat benim bildiğimi bilmiyor sizce ne yapmalıyım ve buluşmalarımızda telefonunu temizleyip geliyor 2 kez yakaladım hiçbişey diyemedi ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım çok kötü durumdayım

sevgili paramparca;

bir evlilige adim atarken, kendinize bir hayat secersiniz. bu hayati secmenin yol taslari da beraber gecirdiginiz gunler, flort evrenizdir.

bu evrede dahi taslarda seken birinin, yol boyu elinizi tutacagindan yana guven duyabilir misiniz?

yakin bir tanidigimdan orne vermek isterim; 10 senelik bir flort evresinde sayisiz kere aldatildi arkadasim, cok iyi bir egitimi, yuksek mertebe sahibi bir ailesi ve muazzam bir kariyeri vardi. Ama onu 10 yil boyunca aldatan kisiyle evlenmeyi secti. evliliklerinin en basindan beri sadece ayni evde yatma saati bulusan iki yabanci olarak hayatlarini devam ettiriyorlar. sizin hikayeniz boyle olur diyemem, ama bu ihtimali goze almayacak kadar guzel bir sey sizi faziletle seven biriyle hayat kurmak.

sizin kiliginiza burunmeden yorum yapmak had asmak olur ama bir buyugunuz olarak nacizane fikrimi yazmak istedim. umduklariniza nail olmanizi temenni ederim.

Sevgilim dediğin kişiyi bırakman için daha ne yapmasını bekliyorsun. Bütün kötülükleri yapmış hala sevgilim sevgilim diyorsunuz. Evlendiğinizde daha çok konu açarsınız buraya.

Bana kalirsa sevmiyorsun ,sevdigini saniyorsun ya da sevmek istiyorsun.asik kadin aldatildiginda senin verdigin tepkiyi cok zor verir(kendi acimdan boyle en azindan).gizli hafiyelik yapip aldatildigina sahit oluyosun.bir kere degil bi cok defa. oyun gibi,senin kurdugun onun oynadigi bi oyun .sevenin yuregi kaldirmaz bunu:) sen neyi seviyosun ; ilgiyi ,yalvarttirmayi,affetmeyi bla bla.sonuc itibariyle arkadasim sikayet etmeye pek hakkin yok gibi geliyor.

Nasil ne yapacagini bilmiyorsun? cidden bilmiyor musun? tabi ki de tekmeyi vuracaksin. hic asigim filan deme herkes unutuluyor bizzat kendim yasadim gecmiste. eger askimi kalbimi dinleyip devam etseydim buyuk bir ihtimal boynuzlu gezen bi kadin olarak hayatima devam edecektim!

Nasi kabul ediyorsunuz boyle seyleri?bu adamla evli degilsin, coluk cocuk.sahibi degilsin ki oyle.bile.olanlar ayrilip onune bakiyor.
Kendinize.biraz deger verin.Gencliginizi bu adamla heba etmeyin.

Tlf numarani değiştir. Madem evinin önünde bekliyor bir süre şehir dışındaki akrabaniza gidip kalın. Siz kurtulmak isteyin yolunu bulursunuz. Kendinize lütfen yazık etmeyin.

Senin için mekan basan kapının önünde bekleyen bu adam müsveddesini ya mantıklıca bırak ya da ileride mekan yüzü görmeden kapının önüne çıkmadan aldatılarak dayak yiyerek yaşa ! Onurlu bir tavır sergile kurtul bu pislikten boynuzların Uludağ'dan görünür hale gelmiş yapma bunu kendine !

Canım senden hiçbir cacık olmaz. O yüzden çok dil dökmeye gerek yok.
Gururum var diyorsun, nerde taşıyorsun boynuzlarının üstünde mi?
Bırakmıyor diyorsun demekki sen de açık kapı bırakıyorsun..
Seviyorum da diyorsunya işte ona pesss yani..............................

Bırakmıyor ne demek ya,dağ başında mı yaşıyoruz?ailen yok mu?napıcam ne demek?ayrılacaksın tabiki,eğer ayrılmak istemiyosan serzenişte bulunmayıp bı şekilde devam edeceksin.ayrıca ayrılmak isteyen ne yapar ne eder ayrılır.

Alt tarafı aldatmış, abartmaya gerek yok. Karaktersiz olmasının, sana saygı duymamasının ne önemi var? Neticede seninle bir gelecek düşünüyormuş, daha ötesi var mı? Sakın bir hata yapıp ayrılma. Hem sevdiğini de söylüyormuş, icraat değil, laf önemli olduğu için inanmakta da haklısın, kesin seviyordur. Hatta o kadar sevgi dolu bir insanmış ki baksana bir kadına değil, kaç kadına yetecek sevgisi var, dağıtıp duruyor. Çok şanslısın, böylesini bulunca sıkıca yapışmalı insan. Ne diyeyim, mutluluklar.

Back