- 28 Ocak 2016
- 6
- 0
- 6
- Konu Sahibi paramparca34
-
Sevgilinden igrenclik akıyorÖncelikle iyi geceler. 2-3 yıllık bir ilişkim var çoğu zamanı ayrı geçirdik ve sevgilim beni sürekli aldatıyor. 2 kez eski sevgilisiyle aldattığın için ayrıldık sürekli kızlarla konuşuyor. Sosyal m. hesabına fotoğrafımızı atmıyor ama bana attırtıyor. Sosyal m. Hesabının şifresinin bende olduğunu bilmiyor bende arada girip bakıyorum ve sürekli farklı kızlarla samimi bir şekilde konuşuyor numarasını alıyor sanki ben yokmuşum gibi ama benimle konuşurkende sürekli bana aşık olduğunu beni çok sevdiğini böyle şeylerin aramıza giremeyeceğini bunların çok farklı olduğunu söylüyor ama kadınlık gururu bendeki de. Ayrılmayı denemedin mi diceksiniz denedim gece aramalar sokakta durdurmalar hangi mekandaysam orayı basmalar falan ben çok bunaldım artık yapamıyorum sürekli başka bir kız. Her seferinde son diyor söz yapmicam diyor ama sözünü asla tutmuyor.
Şuanda konuştuğu bir kız var fakat benim bildiğimi bilmiyor sizce ne yapmalıyım ve buluşmalarımızda telefonunu temizleyip geliyor 2 kez yakaladım hiçbişey diyemedi ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım çok kötü durumdayım
Hepsinin adını soyadını ne yaptığını biliyorum artık herşeyden şüpheleniyorum ya. Bana geçip "yine paranoyaklaştın sen " diyoYa sileceksin adamı ya da onun konuştuğu kızları takip etmeyi kendine hobi edineceksin
Hobi edinmissin bileHepsinin adını soyadını ne yaptığını biliyorum artık herşeyden şüpheleniyorum ya. Bana geçip "yine paranoyaklaştın sen " diyo
Ben kendime çok acıyorum ama bi onu da çok seviyorum geliyo bana mesela sadece seninle ilerisini düşünüyorum onlar gelip geçici diyo ben tav oluyorum. Bu aralar mesafeliyim soğukum inşallah anlar artıkHobi edinmissin bile
Şuan kendine haksızlık ediyorsun ah bi farkına varsan
Bu mu senin layigin böyle biri mi olmalı yanında
Sen bence birine ihtiyaç duruyorsun o kadarBen kendime çok acıyorum ama bi onu da çok seviyorum geliyo bana mesela sadece seninle ilerisini düşünüyorum onlar gelip geçici diyo ben tav oluyorum. Bu aralar mesafeliyim soğukum inşallah anlar artık
Ben kendime çok acıyorum ama bi onu da çok seviyorum geliyo bana mesela sadece seninle ilerisini düşünüyorum onlar gelip geçici diyo ben tav oluyorum. Bu aralar mesafeliyim soğukum inşallah anlar artık
Bence kendine acimaya devam et.hala seviyorum evlenicek diye seviniyorum diyosun.valla kimse sana yardimci olamaz mideyi degistirmek lazim
Aaaaaa ileriye dönük düşünüyor diye seviniyor yaaaa
Valla bende sok oldum.bu adamla evlensin bir omur baska kadinlarin sosyal medya hesaplarini takip etsin napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?