• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

paramparca34

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
6
0
6
Öncelikle iyi geceler. 2-3 yıllık bir ilişkim var çoğu zamanı ayrı geçirdik ve sevgilim beni sürekli aldatıyor. 2 kez eski sevgilisiyle aldattığın için ayrıldık sürekli kızlarla konuşuyor. Sosyal m. hesabına fotoğrafımızı atmıyor ama bana attırtıyor. Sosyal m. Hesabının şifresinin bende olduğunu bilmiyor bende arada girip bakıyorum ve sürekli farklı kızlarla samimi bir şekilde konuşuyor numarasını alıyor sanki ben yokmuşum gibi ama benimle konuşurkende sürekli bana aşık olduğunu beni çok sevdiğini böyle şeylerin aramıza giremeyeceğini bunların çok farklı olduğunu söylüyor ama kadınlık gururu bendeki de. Ayrılmayı denemedin mi diceksiniz denedim gece aramalar sokakta durdurmalar hangi mekandaysam orayı basmalar falan ben çok bunaldım artık yapamıyorum sürekli başka bir kız. Her seferinde son diyor söz yapmicam diyor ama sözünü asla tutmuyor.
Şuanda konuştuğu bir kız var fakat benim bildiğimi bilmiyor sizce ne yapmalıyım ve buluşmalarımızda telefonunu temizleyip geliyor 2 kez yakaladım hiçbişey diyemedi ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım çok kötü durumdayım

Öncelikle iyi geceler. 2-3 yıllık bir ilişkim var çoğu zamanı ayrı geçirdik ve sevgilim beni sürekli aldatıyor. 2 kez eski sevgilisiyle aldattığın için ayrıldık sürekli kızlarla konuşuyor. Sosyal m. hesabına fotoğrafımızı atmıyor ama bana attırtıyor. Sosyal m. Hesabının şifresinin bende olduğunu bilmiyor bende arada girip bakıyorum ve sürekli farklı kızlarla samimi bir şekilde konuşuyor numarasını alıyor sanki ben yokmuşum gibi ama benimle konuşurkende sürekli bana aşık olduğunu beni çok sevdiğini böyle şeylerin aramıza giremeyeceğini bunların çok farklı olduğunu söylüyor ama kadınlık gururu bendeki de. Ayrılmayı denemedin mi diceksiniz denedim gece aramalar sokakta durdurmalar hangi mekandaysam orayı basmalar falan ben çok bunaldım artık yapamıyorum sürekli başka bir kız. Her seferinde son diyor söz yapmicam diyor ama sözünü asla tutmuyor.
Şuanda konuştuğu bir kız var fakat benim bildiğimi bilmiyor sizce ne yapmalıyım ve buluşmalarımızda telefonunu temizleyip geliyor 2 kez yakaladım hiçbişey diyemedi ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım çok kötü durumdayım
Sevgilinden igrenclik akıyor
Seni de dibe ceker böylesi adam
Tekmeyi bas sagsalim yolunda yürümeye bak.

Nasıl tahammül ediyorsun acaba adamı sürekli affedersen oda devam eder
Etmeyipte ne yapsın oda mecburrrr

Yolla gitsin aynisi benimde basima geldi. Kabul etmeyecegin seyleri kabul ediyorsun bu ben miyim diye soruyosun kendine hergun defalarca....
Ama tamamiyle yonunu degistirdikten sonra ve herseyi kafanda kalbinde bitirdikten sonra oyle bir ozguven geliyor ki sormaaa :)
Daha sonra utaniyorsun yaptiklarina,yeri geliyo guluyosun..
Sonunda elinde aslanlar gibi bir tecrube kaliyor ve hayatin boyunca isine yarayacagina emin olabilirsin :)

Hepsinin adını soyadını ne yaptığını biliyorum artık herşeyden şüpheleniyorum ya. Bana geçip "yine paranoyaklaştın sen " diyo
Hobi edinmissin bile
Şuan kendine haksızlık ediyorsun ah bi farkına varsan
Bu mu senin layigin böyle biri mi olmalı yanında

Hani nerde kadınlık gururu? Bence gurur değil akıl ve vicdan girmeli devreye ki gururun da tam olarak girdiği yok.. Peşinizi bırakmıyo olabilir bırakana kadar mücadele edersiniz, adam yerine koymazsınız en fazla siz başkasıyla ciddi bişey yaşayana kadar peşinizde dolaşır.. Zaten gözü dışardaymış kendine başka meşgaleler de bulacaktır..

Hobi edinmissin bile
Şuan kendine haksızlık ediyorsun ah bi farkına varsan
Bu mu senin layigin böyle biri mi olmalı yanında
Ben kendime çok acıyorum ama bi onu da çok seviyorum geliyo bana mesela sadece seninle ilerisini düşünüyorum onlar gelip geçici diyo ben tav oluyorum. Bu aralar mesafeliyim soğukum inşallah anlar artık

Sizin ayrılmaya ciddi anlamda niyetiniz yok.Ayrılık konusunda ciddi olsanız böyle mide bulandırıcı ilişkiye devam etmek için mazeretler üretmezdiniz.arada takıldığı kızlardan birine aşık olur da size amiyane tabirle tekmeyi vurduğunda kurtılursunuz ancak.

Ben kendime çok acıyorum ama bi onu da çok seviyorum geliyo bana mesela sadece seninle ilerisini düşünüyorum onlar gelip geçici diyo ben tav oluyorum. Bu aralar mesafeliyim soğukum inşallah anlar artık
Sen bence birine ihtiyaç duruyorsun o kadar
O adamla alakası yok
Başka biri ile görüşmeye başlayıp kendini deneyebilirsin
Hem kurtulursun şundan da

Bence kendine acimaya devam et.hala seviyorum evlenicek diye seviniyorum diyosun.valla kimse sana yardimci olamaz mideyi degistirmek lazim :KK20:

Back