- 28 Ocak 2016
- 6
- 0
- 6
- Konu Sahibi paramparca34
Öncelikle iyi geceler. 2-3 yıllık bir ilişkim var çoğu zamanı ayrı geçirdik ve sevgilim beni sürekli aldatıyor. 2 kez eski sevgilisiyle aldattığın için ayrıldık sürekli kızlarla konuşuyor. Sosyal m. hesabına fotoğrafımızı atmıyor ama bana attırtıyor. Sosyal m. Hesabının şifresinin bende olduğunu bilmiyor bende arada girip bakıyorum ve sürekli farklı kızlarla samimi bir şekilde konuşuyor numarasını alıyor sanki ben yokmuşum gibi ama benimle konuşurkende sürekli bana aşık olduğunu beni çok sevdiğini böyle şeylerin aramıza giremeyeceğini bunların çok farklı olduğunu söylüyor ama kadınlık gururu bendeki de. Ayrılmayı denemedin mi diceksiniz denedim gece aramalar sokakta durdurmalar hangi mekandaysam orayı basmalar falan ben çok bunaldım artık yapamıyorum sürekli başka bir kız. Her seferinde son diyor söz yapmicam diyor ama sözünü asla tutmuyor.
Şuanda konuştuğu bir kız var fakat benim bildiğimi bilmiyor sizce ne yapmalıyım ve buluşmalarımızda telefonunu temizleyip geliyor 2 kez yakaladım hiçbişey diyemedi ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım çok kötü durumdayım
Şuanda konuştuğu bir kız var fakat benim bildiğimi bilmiyor sizce ne yapmalıyım ve buluşmalarımızda telefonunu temizleyip geliyor 2 kez yakaladım hiçbişey diyemedi ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım çok kötü durumdayım