- 17 Eylül 2024
- 5
- 9
- 31
-
- Konu Sahibi linkasevda
evet rahatsız edici gerçekten.merhabalar. 3 yıllık evli çalışan kendine bakan gayet güzel bir kadınım. Ama bakımlı olmak güzel olmak yetmiyor onu anladım. Geçen hafta kuzenimin doğum günü idi. Toplandık eşlerimiz de dahil olmak üzere eğlenceye gittik. Herşey gayet güzel iken bir anda eşimin karşı masa da bir kızla bakıştını gördüm. Modum hemen düştü . eve geldik kavga ettim yeminler etti bakmadım diye. Neyse inandım. Geçen gün kuzenim ve kız kardeşimle otururken onlarda bana aynı şeyi söyledi. eşimin o kızla bakıştını. Yerin dibine girdim o an. Neden diye sorguladım. Kimse de eksiğim yok. Eşime karşı iki gündür soğuğum . Konuyu açmak istemedim ona ama ne yapacağımı şaşırdım. Hiç bir kadın çiçek bunu hak etmiyor. Arafta kaldım resmen
alkol almadı o gün araç kullanacağı için . Bile istiye yaptıevet rahatsız edici gerçekten.
bir anlık bakmak ayrı bakışmak ayrı.
aynısını siz yapsanız eminim o da sorun ederdi.
belki alkolün etkisiyle saçmalamıştır bilmiyorum
peki normalde nasıl biri.alkol almadı o gün araç kullanacağı için . Bile istiye yaptı
neden demesinler susmaları daha mı iyiKuzeninizin ve kıs kardeşiniz neden size bunu söylüyor ki? Sonuçta bu durumdan rahatsız olacağınızı biliyorlar.
Öyle çapkın değildi. Anlamıyorum sebebinipeki normalde nasıl biri.
yani evlenmeden önce de çapkın biri miydi
bence tek seferlik saçmaladı
kırılmakta haklısın bence süründür bir süre
Kesinlikle çok doğru.Çok çok haklısın ama kavga çıkarsan ne değişecek? Senin yanında bunu yapan sen yokken yapmayacak mı? Güven gitti bir kere.
Esinizin yaptigi sey sizinle ilgili degil once bunda anlasalim karakterli adam ne olursa olsun baska kadinla bakismaz kendinizi suclamayinmerhabalar. 3 yıllık evli çalışan kendine bakan gayet güzel bir kadınım. Ama bakımlı olmak güzel olmak yetmiyor onu anladım. Geçen hafta kuzenimin doğum günü idi. Toplandık eşlerimiz de dahil olmak üzere eğlenceye gittik. Herşey gayet güzel iken bir anda eşimin karşı masa da bir kızla bakıştını gördüm. Modum hemen düştü . eve geldik kavga ettim yeminler etti bakmadım diye. Neyse inandım. Geçen gün kuzenim ve kız kardeşimle otururken onlarda bana aynı şeyi söyledi. eşimin o kızla bakıştını. Yerin dibine girdim o an. Neden diye sorguladım. Kimse de eksiğim yok. Eşime karşı iki gündür soğuğum . Konuyu açmak istemedim ona ama ne yapacağımı şaşırdım. Hiç bir kadın çiçek bunu hak etmiyor. Arafta kaldım resmen
Bakışmayı bir kadına söyleyip huzursuz eden kuzenin ve kız kardeşin doğru yapmamış bence.merhabalar. 3 yıllık evli çalışan kendine bakan gayet güzel bir kadınım. Ama bakımlı olmak güzel olmak yetmiyor onu anladım. Geçen hafta kuzenimin doğum günü idi. Toplandık eşlerimiz de dahil olmak üzere eğlenceye gittik. Herşey gayet güzel iken bir anda eşimin karşı masa da bir kızla bakıştını gördüm. Modum hemen düştü . eve geldik kavga ettim yeminler etti bakmadım diye. Neyse inandım. Geçen gün kuzenim ve kız kardeşimle otururken onlarda bana aynı şeyi söyledi. eşimin o kızla bakıştını. Yerin dibine girdim o an. Neden diye sorguladım. Kimse de eksiğim yok. Eşime karşı iki gündür soğuğum . Konuyu açmak istemedim ona ama ne yapacağımı şaşırdım. Hiç bir kadın çiçek bunu hak etmiyor. Arafta kaldım resmen
Ee soyleyınce noldu ? Daha çok dert edindiniz. Onlar size söylerken boşanmanızı mı bekleyerek söyledi?neden demesinler susmaları daha mı iyi
Bunu anlamanıza sevindim, bir obje değiliz, sürekli kendimizi beğendirmek zorunda değiliz.merhabalar. 3 yıllık evli çalışan kendine bakan gayet güzel bir kadınım. Ama bakımlı olmak güzel olmak yetmiyor onu anladım. Geçen hafta kuzenimin doğum günü idi. Toplandık eşlerimiz de dahil olmak üzere eğlenceye gittik. Herşey gayet güzel iken bir anda eşimin karşı masa da bir kızla bakıştını gördüm. Modum hemen düştü . eve geldik kavga ettim yeminler etti bakmadım diye. Neyse inandım. Geçen gün kuzenim ve kız kardeşimle otururken onlarda bana aynı şeyi söyledi. eşimin o kızla bakıştını. Yerin dibine girdim o an. Neden diye sorguladım. Kimse de eksiğim yok. Eşime karşı iki gündür soğuğum . Konuyu açmak istemedim ona ama ne yapacağımı şaşırdım. Hiç bir kadın çiçek bunu hak etmiyor. Arafta kaldım resmen
merhabalar. 3 yıllık evli çalışan kendine bakan gayet güzel bir kadınım. Ama bakımlı olmak güzel olmak yetmiyor onu anladım. Geçen hafta kuzenimin doğum günü idi. Toplandık eşlerimiz de dahil olmak üzere eğlenceye gittik. Herşey gayet güzel iken bir anda eşimin karşı masa da bir kızla bakıştını gördüm. Modum hemen düştü . eve geldik kavga ettim yeminler etti bakmadım diye. Neyse inandım. Geçen gün kuzenim ve kız kardeşimle otururken onlarda bana aynı şeyi söyledi. eşimin o kızla bakıştını. Yerin dibine girdim o an. Neden diye sorguladım. Kimse de eksiğim yok. Eşime karşı iki gündür soğuğum . Konuyu açmak istemedim ona ama ne yapacağımı şaşırdım. Hiç bir kadın çiçek bunu hak etmiyor. Arafta kaldım resmen
çok net şekilde söyleyin - bir daha bu şekilde bir durum içine sizi düşürürse olayın çok daha ciddi boyutlara ulaşacağını bilsin paşam!merhabalar. 3 yıllık evli çalışan kendine bakan gayet güzel bir kadınım. Ama bakımlı olmak güzel olmak yetmiyor onu anladım. Geçen hafta kuzenimin doğum günü idi. Toplandık eşlerimiz de dahil olmak üzere eğlenceye gittik. Herşey gayet güzel iken bir anda eşimin karşı masa da bir kızla bakıştını gördüm. Modum hemen düştü . eve geldik kavga ettim yeminler etti bakmadım diye. Neyse inandım. Geçen gün kuzenim ve kız kardeşimle otururken onlarda bana aynı şeyi söyledi. eşimin o kızla bakıştını. Yerin dibine girdim o an. Neden diye sorguladım. Kimse de eksiğim yok. Eşime karşı iki gündür soğuğum . Konuyu açmak istemedim ona ama ne yapacağımı şaşırdım. Hiç bir kadın çiçek bunu hak etmiyor. Arafta kaldım resmen