- 31 Temmuz 2009
- 10.489
- 52.510
Eşim görüyor dediğim gibi sen ablasın diyip duruyor ama dün konuştum eşimle oda annesiyle konusucak gerçi ben bu meseleyi kaynanamada söyledim biraz sürat yprk dedim bna dediğinin aynısını onada desene kaynatasinin yaninda nasıl davranmalı evde misafir var büyük var onlar odalarina çekilip yatıyorlar bende niye öyle davranmiyordun kaynanamın dediği oda senin gibi çalışıyor şimdi o yatiyor diye kayninda yatıyor dedim işi gücü öğret onada diyo ypyor senin gibi küçük o daha ama ben geldiğim zamanlar başımda beklerdi iş yaptığımda bu şekil niye demişim diye bana kaynanam diyor böyle sessiz olduğuma bakma bana böyle davranirsan konusturmam diyor seni
Daha küçük bir kızım var o yüzden işe girmem zor şimdilik ya ben çok şey istemiyorum bana geldiğim ilk zamanlar nasil davrandiysalar onada aynı şekil davransınlar yanlış anlamasın kimse bana kötü davrandilar onada davransınlar o şekil demiyorum hani bu işi yap büyüklerin varken böyle yap falan yani BUNU istiyorum yani ama burda bazıları yanlış anlıyor beni kıskanma diyorlar nasıl kiskanmiyim yani acaba benim yerimde bunu diyenler olsa ne yprlardi bende bi anadan doğmuşum 5 parmagim var onun niye bir ayrıcalığı olsun madem öyle davranacaklar biraksinlar evimizi ayiralim
Hayır beni neden yanlış anlayıp yorumluyorsunuz bu evde birlikte kalıyorsak ve yardım etmesi gerektigini söylememin neyi eziyet niye tek elti tarafindan bakiyorsunuz eziyet edilmesini isteseydim hastayken ateşi varken dusunu ben aldırmazdım bende benim yaşadığımı yaşasın istemiyorum ama sadece kayın validem ona o şekil bana bu şekil davranıyor dedim ve ne yapa bilirim diye yardım istedim size eltime nasıl eziyet ederim için fikir istemedim
Tek derdiniz yardım edip etmemesiymiş gerçekten