- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Neden imkansızDoktora gitmem imkansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden imkansızDoktora gitmem imkansız
gidememNeden imkansız
cahillik isteGuvenmedigin erkekle ne diye yatağa girersin ki yaa insan tanımaz mı erkek arkadaşını
Vücudunu tanıyorsan anlarsın olup olmadığını madem gidemezsin temizlen kontrol et kendinigidemem
Neden imkansız doktora gitmen? Normal bi doktora gideceksin. Kim bilecek ne iin gittiğini. Ayrıca o şuursuz sevgilin kesin biliyodur girip girmediğini. Bir şey demiyor mu?Kendimi çok kötü hissediyorum doktora zaten gidemem evlenmeyi bile düşünmüyorum ama ben nasıl anlarım bozulup bozulmasını bilmiyorum
cok denedim ama tam kızlık zarının yırtık şeklini bilmiyorum baktım sadece şeffaf beyasımsı birşey görüyorum bu kadarVücudunu tanıyorsan anlarsın olup olmadığını madem gidemezsin temizlen kontrol et kendini
Sor o sevgilin olucak tacizciye girdin mi diyecahillik iste
o girdiğini söyledi ama ben hiçbişey hissetmedim ne acı ne sancı. Ama benim çok korkmam için beni korkuttupunu düşünüyorum çok kötü biriNeden imkansız doktora gitmen? Normal bi doktora gideceksin. Kim bilecek ne iin gittiğini. Ayrıca o şuursuz sevgilin kesin biliyodur girip girmediğini. Bir şey demiyor mu?
senin konuşmanda çelişki var girdiyse hissedersin öyle basit girmiyor evli biri olarak söylüyorumyemin ederim bana sadede birkaç saat uyuyabiliriz dedi salağım kandım
Beni bıraktı artık sevgilim değil ve çok korkuyorumYani burda kimsenin ahkam kesmesinin bir anlamı yok arkadaşlar. Bak sevgili arkadaşım eğer hayatındakierkeği seviyorsan bir şey için pişman olmanın bir anlamı yok. İntihara falan kalkmak gibi saçmalıklara da gerek yok. Canın ister yaşarsın. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama hayatta kızlık zarından daha önemli olan şeyler var. Bu kadar sığ düşünme.
birşey hissetmedim arka arkayaydık yanana işte görmedi de bu yüzden soruyorumsenin konuşmanda çelişki var girdiyse hissedersin öyle basit girmiyor evli biri olarak söylüyorum
Zaten reglisin temizlen öyle bak dah net anlarsın ama bence doktora git yani en iyisini doktor söyler bide acı falan hissetinmicok denedim ama tam kızlık zarının yırtık şeklini bilmiyorum baktım sadece şeffaf beyasımsı birşey görüyorum bu kadar
Hayır acı hissetmedimZaten reglisin temizlen öyle bak dah net anlarsın ama bence doktora git yani en iyisini doktor söyler bide acı falan hissetinmi
Korkman için değil de bence zaten girdiğini düşünüp rahat rahat birlikte ol diye öyle söylemiş olabilir. Güvenmedim ona. En garantisi doktor. Ama bişey hissetmedim ped baskı yaptı diyosun. Bir şey olmamıştır.o girdiğini söyledi ama ben hiçbişey hissetmedim ne acı ne sancı. Ama benim çok korkmam için beni korkuttupunu düşünüyorum çok kötü biri
Bişey olmamıştır belki zaten pedi zorladı falan diyorsunHayır acı hissetmedim
Pedi hissettim o anla girip girmediğini hiç anlamadım zaten arka arkayaydık hiçbişey görmedim ve ilkimdi. Mutlaka hissederdim ve az da olsa acı hissederdim diye düşünüyorum ama vicdan azabından ölüyorumKorkman için değil de bence zaten girdiğini düşünüp rahat rahat birlikte ol diye öyle söylemiş olabilir. Güvenmedim ona. En garantisi doktor. Ama bişey hissetmedim ped baskı yaptı diyosun. Bir şey olmamıştır.