Cidden Fazla olmasa bunu takacak bir insan değilim ama ciddi derecede derin gözlerimin altları kat kat alnım da aynı şekilde herkesin gözüne çarpıyor herkes söylüyor neden böyle diye çok gülen bir kızım mimiklerimi kullanıyorum ondan dolayı ama cidden kötü annemin bile daha düzgün :/17 yasinda ne kadar kırışık olabilirsin?
Daha önce bir kere gitmiştim mimik yapma dedi ona dikkat ediyorum ama bir değişim de yok :/ belki tekrar giderimYüz egzersizi e masajları var onları araştırabilirsiniz. Ama öncesinde doktora gidin. Vücudunuzda yolunda olmayan şeyler olabilir.
Çok ama çok su içerim ve nemlendiriciyi de kullanırım kuru kalmasın diye sabah akşam :/Bu konularda profesyonel degilim ama cildinizin kirisma sebebi nem eksikliginden olabilir mi? Yeteri kadar su tuketip, guzelce nemlendirin yuzunuzu, cildinizi ve kimyasal icerikli olan makyaj malzemelerini kullanmayin.
Genc yasin verdigi bir cilt tazeligi, isiltisi oluyor zaten. Beslenme onemlidir deyip diger arkadaslara sozu birakacagim, tecrubeliler cikar.
Çalışıyorum merak etmeyinn :)17yaşındasın bence git ders çalış kuzum
Ön kameram çalışmıyor telefonum kırık yoksa koyup soracaktım :/ Ama dediğim gibi Orta yaşlı kadınlarda bile gördükçe üzülüyorum bazılarının bile suratı benden daha iyi o dereceKoy bakalım bir foto ona göre yorum yapalım.
O zaman bir doktora gorunmekte fayda var, ekstra vitamin vs takviye yapilabilir.Çok ama çok su içerim ve nemlendiriciyi de kullanırım kuru kalmasın diye sabah akşam :/
Ön kameram çalışmıyor telefonum kırık yoksa koyup soracaktım :/ Ama dediğim gibi Orta yaşlı kadınlarda bile gördükçe üzülüyorum bazılarının bile suratı benden daha iyi o derece
İstanbulda yaşıyorum stres yapıyorum belki o olabilir ama genetik değil annem 40 küsür olmasına rağmen bebek gibi suratı var iyi besleniyorum sebze çok severim makyaj da yapmam hiç özel günlerde sadece nişan vs ona rağmen tekrar gideceğim ama bitkisel şekilde bir çözüm arıyorum:/O zaman bir doktora gorunmekte fayda var, ekstra vitamin vs takviye yapilabilir.
17 yas kirisiklik icin cok erken. Soguk bir memlekette misiniz? Iklim, beslenme, genetik faktorler, stres, kullanilan urunler hepsi neden olabilir.
Daha önce gittim bir problem yok sadece mimik sorunun var yapma mimik dedi :/Yani 17 yaş için bu söylediklerin hiç mantıklı gelmiyor. Gerçekten dediğin gibiyse bir sağlık problemin vardır.
TeşekkürlerBazı ciltler böyledir.
Çabuk kırışır çabuk yaşlanır.
Sağlıklı beslenip boş su içmeli yüz yogası yapmalısınız.
Çok teşekkürler deneyeceğim bu yaşıma kadar cildimde hiç sivilce çıkmadı bir iki kere ve çok kısa sürede geçti keşke sivilce sorunum olsaydı diyorum bakınca :/ tavsiyeleriniz için çok teşekkürlerKolejen üretimin az olabilir, ona baktırabilirsin. İnsan o yaşlarda çok takıyor, benim de sivilce derdim vardı her gün neler yapıyordum.
Bir de şunu dene ben o yaşlarda çok yapardım, temiz bir kovaya yada bir leğene sıcak su koy, çok yaklaşmadan (yanma sonra) kafandan üstüne banyo havlusu koy buharına tut yüzünü, tabi aralıklarla kafanı çıkarıp nefes al tekrar havlunun içine koy. Sauna, buhar banyosu gibi. Cildi dinçleştiriyor.