Ben de annemle cok anlasamam ezelden..cok zıt olmamızdan mı ıkımızın de sevgımızı dısa vuramaysımzdan mı ne bı duvar örmusuz ıste aramıza..benım de cok kırgnlıklarım oldu onun da olmstur muhakkak..ergenlık dönemınde cok kavgalarmz oldu hatta öylekı tek hayalım buyudugudme kacıp gıtmektı..cocukluk ıste..sımdı evlendım barklandım aılemden de annemden de uzaga dustum..sımdı sımdı anlıyor ınsan ıste..ha canım cıcım sırnasık kanka anne-kız ılıskısı yok aramzda ama ıkımızın de bırırbırı ıcın attgndan emınım kalplerımızın..sen smdı bı senelık esın sana sahıp cıktı dıye hanı böyle bı anda buldgn bı nımet gıbı esıne sarılmıssın hıc görmedgn guzellklerı ondan alıyorsun dıye..ancak ınsanoglu sasr beser..bugun böyle olması ömur boyu aynı olacagna garantı degıl..hıcbısey tutamaz annenın yerını..hıcbı sevgı alamaz almamalı da..smdı esıne guvenıp hayatnın en önemlı parcasını atma sakın hayatndan sakın..unutma kı annen olmasa dunyaya gelmen ve cok sevdgn esınle tanısman da mumkun olmayacaktı..sonucta senı bu yasa getrmıs en azından ona hurmetın olsun..ben sımdı gulup gecıyorm eskı hallerımze..pısmanım cocukluk da olsa annemı kırdım dıye..cunku ınsan evlenınce ellere karısınca anlıyor asıl degerını aılesnın..ben evlılıgım boyunca döktugum her gözyasında annecım derken ıcımden parcalar kopar oldu..o parcalar koptukca da anacıgımla bırbırımzı ne kadar cok sevdgımız gercegı gönlume dogdu..sımdı o benı ben onu özluyoruz cok..uzakta oldugumz ıcın endıse edıyorz bırbrmz ıcın..evet belkı hala anlasamıyoruz hala zıttız..nasl baslarsa öyle gıder derler ya belkı o duvarı yıkamıyoruz hala ama bılıyoruz kı bız bırbrmızı sevıyoruz..gösteremesek de belkı acık acık bu en degısmez gercek hayatta..ana gıbı yar olmaz canım..sakın ha annenle olan kırgnlıklarnı esıne anlatma hatasnı yapma bırdaha..bıgun gelıp guvendgn o daglara kar yagdıgnda sıgınacak bır ana kucagın olsun mutlaka..ınan hıcbır sevgılının hıcbır esın kucagı bır el oglunun yerını tutamaz..
mutluluklar ve karsılıklı sevgı-saygılar dılerım canım..
mrb canımm gerçekden zor bi anne vamışş bi anne evladıyla özellikle kız evladıyla arkadaş gibi olmalıı çok şükür benim annem iyidirr böle konularda he bazen bize atışırızz bazen bana çok karışır ama sonuçta anne işde :):)
valla canım şimdi ben ne desem yalan olur senin çektiğin sıkıntıyı bilmiyorum ..
burada sen evlisin canım anneni hergün nasıl görüsyosun ki mrrk ettimde??
senı anlıyorum. anne işte..ben de cok cektım ama susuyorum şikayet edersem suçlanıyorum bın tane ögut dınlıyorum.ayıplanıyorum, aşşağılanıyorum. herkes anne kavramını kendı annesı gıbı sanıyor, annemı cok sevıyorum senın de cok sevdıgınden emınım ama senı anlıyorum ınan bana. yapman gereken tek şey susmak, susmak, susmak...kımse ıçın degılse de kendın için vıcdan azabı cekmemek için sus tatlım.
annem için ölurum ama onun degışmesı için bır degıl bin canım olsa verırdım.
boşver takma..ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz...kocana bi yanlış yapsan DEFOL GİT GELME DER,evede almaz yeri gelir....ama anne öyle değil,her daim basar bağrına bunu unutma canım..allah aranıza muhabbet versin..
daha yolun o kadar başındasın ki umarım ilerde pişman olmazsın. ben ANNEMi 10 sene önce kaybettim. şimdi diyorum ki ahhh keşke ANNEM olsa da bana bağırsa ama yookk senağlama yarın bu sözleri daha net anlayacaksın emin ol. yaşın daha çok küçük. ve sakınn sakın eşine anlatma ANNENle yaşadıklarını. bence bu hayatta bir koca rahat bulunur dışarda birsürü var. ama bir ANNE bir tanedir ve yerine başkaları ASSSSLAAA konulamıyor.... kıymetini bil derim sana.... ve saygısız kelimeler falan kullanma canım... bütün ANNELERİN ellerinden öpüyorum. çünkü rabbim bile ne demiş cennet ANALARIN ayakları altındadır....a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?