annen sadece sana karşı mı böyle canım diğer kardeşlerinle arası nasıl?baban ile arası nasıl acaba çok mutsuz da bütün hıncını da sizden mi çıkarıyor?.tabi sen de o kelimeyi kullanmak istememişsindir.benim anladığım kadarıyla aranızda bir samimiyet yok annenle.her şey son noktasına gelmiş.eşin konusunda arkadaşların dediklerine katılıyorum.ama,annenin de sana destek olması gerekiyor,bir sorunu varsa senin de annene.artık siz birbirinize zıt gitmeye başlamışsınız.
Beni bir anne olarak en çok üzen,""defol git""" demenizdir...
altı üstü bir iki boya seti,tamam deyip geçiştirebilseydiniz keşke,
inanın insan evlendikten sonra,annesini üzdüğü hergün için
dünyaca gözyaşı döküyor...
annenizin psikolojisini bilemezsiniz ki,belki çok farklı duygularla
söylemiştir,neden annenize söyle sımsıkı sarılıp,
dertleşmiyorsunuz ki...iki arkadaş gibi...
mutlaka konuşarak halledebilirsiniz sorunlarınızı...
ama lütfen konuşurken seçeceğiniz kelimelere
çok dikkat edin...
Hiçbir anne ,evladından kötü söz duymayı haketmez..inanın...
bunu ne zaman anlarsınız biliyormusunuz...
hamile kalıp,9 ay o bebeği karnınızda taşıyıp,doğurduktan sonra....
bir de size söylemem gereken en önemli şey,
sakın hiçbir erkeği hayatınızın merkezi yapmayın ve
aileniz hakkında hiçkimse için kötü konuşmayın, eşinize karşı...
benim annemde böleydi .. herzaman bi rezil etme cabası vardı beni...( erken evlenmemdeki belkide en buyuk rol annemdr.. evlendim uzağa geldim şimdi anladı değerimi ama neye yarar... çocukluğumdan beri dayak yemediğim tek gunum yokru.. nişnlıyken dişlerimi çatlattı.. şimdi yazarken bile gözlerim doluyor.. artık bazen çok pişmanım şimdiki aklım olsa yapmazdım dıor.. bazende sen hakkettin diior...
benım lıse 2 ye kadar en yakın arkadasım sırdasım dert ortagım annemdı ınanın herseyı anlatırdım ona.. sonra neyı farkettım bılıyomusunuz
Annem benım ona sır olarak verdıgım seylerı bana karsı kullanıyodu... sız bıdaha bıseyınızı anlatıp samımı olabılırmısınız... ben anneme buyutcek bısey yok dedıgımde o gun bana senden hıc bısy olmaz bencılsın ev hanımı olamazsın hıcbısey olamzsın gıbı assalaycı kelımeler duydum... kac kez konustuk oturup degısmedı hıcbırsey sadece daha cok uzaklastık
Bence; annenizle aranızda her ne geçerse geçsin eşinize anlatmanız hiç doğru değil..yasakkelime
O an ağlama krizindeyken madem aramış,açmasaydınız telefonu,sakinleştikten sonra konuşurdunuz hiç bir şey yokmuş gibi...
Annenizle anlaşamıyor olabilirsiniz,anneannenizle daha fazla vakit geçirmiş olmanız da buna etkilidir bence..:sm_confused::sm_confused:
Ama madem aranız çok iyi değil,kuafördü,alışverişdi gibi işlerinizi tek başınıza halledin.. Hem o karışmaz hem de siz rahat edersiniz..İlla ki her adımı beraber atmak zorunda değilsiniz ki?:uhm:
Bence; annenizle aranızda her ne geçerse geçsin eşinize anlatmanız hiç doğru değil..yasakkelime
O an ağlama krizindeyken madem aramış,açmasaydınız telefonu,sakinleştikten sonra konuşurdunuz hiç bir şey yokmuş gibi...
Annenizle anlaşamıyor olabilirsiniz,anneannenizle daha fazla vakit geçirmiş olmanız da buna etkilidir bence..:sm_confused::sm_confused:
Ama madem aranız çok iyi değil,kuafördü,alışverişdi gibi işlerinizi tek başınıza halledin.. Hem o karışmaz hem de siz rahat edersiniz..İlla ki her adımı beraber atmak zorunda değilsiniz ki?:uhm:
ben şimdi anlamadım annen seni hiç uyarmıyacakmı?onumu istiyorsun ayrıca daha düğünün bile olmamıs neden kocam diyıosun onuda anlamadım ayrıca annen cok kötü birşey yapmamış bu kadar büyütecek kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?