- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
- 358
annen sadece sana karşı mı böyle canım diğer kardeşlerinle arası nasıl?baban ile arası nasıl acaba çok mutsuz da bütün hıncını da sizden mi çıkarıyor?.tabi sen de o kelimeyi kullanmak istememişsindir.benim anladığım kadarıyla aranızda bir samimiyet yok annenle.her şey son noktasına gelmiş.eşin konusunda arkadaşların dediklerine katılıyorum.ama,annenin de sana destek olması gerekiyor,bir sorunu varsa senin de annene.artık siz birbirinize zıt gitmeye başlamışsınız.
diğer kardeslerimlede aynı annem onlaada ole bagırp saymaya baslayınc bırakıp gıdıyolar evden... gelmıyolar... bız 24 saat beraberız bensız bısey yapmaz carsıya bıle gıtmez..kendı basıma bıyere gondermezler arkadaslarıma bıle annemle gıdıyodum...biz cok berbat durumdayız aynı vde bırbırımızı gormek bıle ıstemıyoruz... bu gecmısten gelen bısey herhalde... evde bıtek ben varım o yuzden sadece bana patlayabılıyo...sızde taktır edersınız kı sabırda bıyere kadar... bı bakıyosunuz agzınızdan cıkıvermıs aslında ole bısey solemek ıstemıyosunuz...