• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım ?Bilemiyorum

annen sadece sana karşı mı böyle canım diğer kardeşlerinle arası nasıl?baban ile arası nasıl acaba çok mutsuz da bütün hıncını da sizden mi çıkarıyor?.tabi sen de o kelimeyi kullanmak istememişsindir.benim anladığım kadarıyla aranızda bir samimiyet yok annenle.her şey son noktasına gelmiş.eşin konusunda arkadaşların dediklerine katılıyorum.ama,annenin de sana destek olması gerekiyor,bir sorunu varsa senin de annene.artık siz birbirinize zıt gitmeye başlamışsınız.

diğer kardeslerimlede aynı annem onlaada ole bagırp saymaya baslayınc bırakıp gıdıyolar evden... gelmıyolar... bız 24 saat beraberız bensız bısey yapmaz carsıya bıle gıtmez..kendı basıma bıyere gondermezler arkadaslarıma bıle annemle gıdıyodum...biz cok berbat durumdayız aynı vde bırbırımızı gormek bıle ıstemıyoruz... bu gecmısten gelen bısey herhalde... evde bıtek ben varım o yuzden sadece bana patlayabılıyo...sızde taktır edersınız kı sabırda bıyere kadar... bı bakıyosunuz agzınızdan cıkıvermıs aslında ole bısey solemek ıstemıyosunuz...

Beni bir anne olarak en çok üzen,""defol git""" demenizdir...
altı üstü bir iki boya seti,tamam deyip geçiştirebilseydiniz keşke,
inanın insan evlendikten sonra,annesini üzdüğü hergün için
dünyaca gözyaşı döküyor...
annenizin psikolojisini bilemezsiniz ki,belki çok farklı duygularla
söylemiştir,neden annenize söyle sımsıkı sarılıp,
dertleşmiyorsunuz ki...iki arkadaş gibi...
mutlaka konuşarak halledebilirsiniz sorunlarınızı...
ama lütfen konuşurken seçeceğiniz kelimelere
çok dikkat edin...
Hiçbir anne ,evladından kötü söz duymayı haketmez..inanın...
bunu ne zaman anlarsınız biliyormusunuz...
hamile kalıp,9 ay o bebeği karnınızda taşıyıp,doğurduktan sonra....

bir de size söylemem gereken en önemli şey,
sakın hiçbir erkeği hayatınızın merkezi yapmayın ve
aileniz hakkında hiçkimse için kötü konuşmayın, eşinize karşı...

benım lıse 2 ye kadar en yakın arkadasım sırdasım dert ortagım annemdı ınanın herseyı anlatırdım ona.. sonra neyı farkettım bılıyomusunuz
Annem benım ona sır olarak verdıgım seylerı bana karsı kullanıyodu... sız bıdaha bıseyınızı anlatıp samımı olabılırmısınız... ben anneme buyutcek bısey yok dedıgımde o gun bana senden hıc bısy olmaz bencılsın ev hanımı olamazsın hıcbısey olamzsın gıbı assalaycı kelımeler duydum... kac kez konustuk oturup degısmedı hıcbırsey sadece daha cok uzaklastık

annenizi haklı bulmuyorum ama takıldığım nokta neden annenizle aranızda geçenleri eşinize anlatıyorsunuz ki...
yaptığınız çok yanlış...

benim annemde böleydi .. herzaman bi rezil etme cabası vardı beni... :(( erken evlenmemdeki belkide en buyuk rol annemdr.. evlendim uzağa geldim şimdi anladı değerimi ama neye yarar... çocukluğumdan beri dayak yemediğim tek gunum yokru.. nişnlıyken dişlerimi çatlattı.. şimdi yazarken bile gözlerim doluyor.. artık bazen çok pişmanım şimdiki aklım olsa yapmazdım dıor.. bazende sen hakkettin diior...

Son düzenleme:
benim annemde böleydi .. herzaman bi rezil etme cabası vardı beni... :(( erken evlenmemdeki belkide en buyuk rol annemdr.. evlendim uzağa geldim şimdi anladı değerimi ama neye yarar... çocukluğumdan beri dayak yemediğim tek gunum yokru.. nişnlıyken dişlerimi çatlattı.. şimdi yazarken bile gözlerim doluyor.. artık bazen çok pişmanım şimdiki aklım olsa yapmazdım dıor.. bazende sen hakkettin diior...

keske yasanmasa bunlar canım... kım ıster kı annesıyle kotu olamk kavga etmek.. bazen sartlar zorlanıyo.. ben ıstenmedıgımı dusundum hep... gıtıkten sonra neye yarar kı ıste Rabbım hep guldursn yuzunu ınsallah.....:teselli:

annen vakti zamaninda maddi zorluklar cekmisse eger oyuzden alip sattigina karisiyordur paranizin kiymetini bilin zorda kalmayin diye cunku benim annemde oyle birsey aldigim zaman yada esim bana birsey aldigi zaman binbir laf eder ben susup dinlerim sonunda zaten kendisi fark eder neyse bende fazla konustum gule gule kullan der ama bu onun kotu niyetli oldugunu gostermez belki sizin annenizde boyle siz yanlis anliyosunuz :teselli:

anlıyorum canım seni tabiki kimse anensiyle bu duruma olmak istemez senin yapacağın şey nedir bir süre uzak kalın sonralardada annene karşı ses yükseltme kızsa bağırsa bile ortamı yumuşatmaya çalış annedir sonuçta..ben hep öyle yaparım mesela bana kızsa bile bir sarılırım anneme güler geçer oda sende alttan al mümkün olduğu kadar allah sabır versin canım kolay değil anlıyorum seni.. ama annenden asla kopma her şey geçer gider tek o kalır yanında..derlerye ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar die unutma bunu tamam öpüldün:teselli:

benım lıse 2 ye kadar en yakın arkadasım sırdasım dert ortagım annemdı ınanın herseyı anlatırdım ona.. sonra neyı farkettım bılıyomusunuz
Annem benım ona sır olarak verdıgım seylerı bana karsı kullanıyodu... sız bıdaha bıseyınızı anlatıp samımı olabılırmısınız... ben anneme buyutcek bısey yok dedıgımde o gun bana senden hıc bısy olmaz bencılsın ev hanımı olamazsın hıcbısey olamzsın gıbı assalaycı kelımeler duydum... kac kez konustuk oturup degısmedı hıcbırsey sadece daha cok uzaklastık

Ben şunu bilir şunu söylerim..
hiçbir anne,evladının kötü olmasını,mutsuz olmasını istemez...
Bir anne olark bunu net birşekilde söylüyorum...
sizin sır olarak verdiklerinizi size karşı kullanmasıda ,sizin
birşeylerden ders çıkarabilmeniz içindir diye düşünüyorum...
ama lütfen ne olursa olsun,bakın 2 ay sonra evlenip gideceksiniz,
annenizi üzmeyin,yanında olun,samimi olun...
herşey düzelir...anneye düşman olunmaz...
svgiler...

Ufak bir hediye al ve annene ver yada küçük bir çiçek buketi a.s. ufacık birşey annenin gönlünü almaya yetecektir. Küçük bir sorunu büyütmüşsünüz ikinizde, öyle abartılacak birşey değil, onun gönlünü al ve eşinede annemle aramı düzelttim çok mutluyum, annem benim canımdır hiçbir zaman kötülüğümü istemez de, 'ailende sana değer vermiyordu demek sende bir sorun var' diye başına kalkamasın, ilerde sana karşı kullanamasın bunu. Annenle hiç tartışmaya girmeden söze başla sen şöyle dedin ben böyle dedim tarzında konuşma. Zaten bir - iki aya kadar ayrılacaz, birlikte güzel vakit geçirelim , bir daha bugünleri bulamayız dersen oda yumuşar bence. gamyoncuiremsu

Ah canım benim bende bekarken annemle hiç anlaşamazdım.Bende senin gibi çok asi davranmıştım gençliğin verdiği cahillik işte şimdi çok pişmanım :çok üzgünüm: biliyomusun ayaklarına kapanasım geliyo nasıl kendimi affettirebilirim acaba diyorum.Bi kızım var 1,5 yaşında daha ama şimdiden korkuyorum ya oda bana karşı benim anneme davrandığım gibi davranırsa diye. Anne olunca anlayacaksın ana hakkı ödenemez allah affetsin :Saruboceq: cahillik işte sende yaşın dolayısıyla bu hatayı yapmışsın canım sabırlı olmaya gayret et annene karşı saygısızlık yapma sonradan piman olmaman için söylüyorum bunları yanlış anlama gönlünü al annenin a.s.
sevgiler...

Bence; annenizle aranızda her ne geçerse geçsin eşinize anlatmanız hiç doğru değil..yasakkelime
O an ağlama krizindeyken madem aramış,açmasaydınız telefonu,sakinleştikten sonra konuşurdunuz hiç bir şey yokmuş gibi...
Annenizle anlaşamıyor olabilirsiniz,anneannenizle daha fazla vakit geçirmiş olmanız da buna etkilidir bence..:sm_confused::sm_confused:
Ama madem aranız çok iyi değil,kuafördü,alışverişdi gibi işlerinizi tek başınıza halledin.. Hem o karışmaz hem de siz rahat edersiniz..İlla ki her adımı beraber atmak zorunda değilsiniz ki?:uhm:

çok dogru size katılıyorum
kuaföre falan yalnız git huyunu biliyorsun madem eşinede belli etme zamanı gelince sana herşeyi hatırlatır unutma

ben şimdi anlamadım annen seni hiç uyarmıyacakmı?onumu istiyorsun ayrıca daha düğünün bile olmamıs neden kocam diyıosun onuda anlamadım ayrıca annen cok kötü birşey yapmamış bu kadar büyütecek kadar

Bence; annenizle aranızda her ne geçerse geçsin eşinize anlatmanız hiç doğru değil..yasakkelime
O an ağlama krizindeyken madem aramış,açmasaydınız telefonu,sakinleştikten sonra konuşurdunuz hiç bir şey yokmuş gibi...
Annenizle anlaşamıyor olabilirsiniz,anneannenizle daha fazla vakit geçirmiş olmanız da buna etkilidir bence..:sm_confused::sm_confused:
Ama madem aranız çok iyi değil,kuafördü,alışverişdi gibi işlerinizi tek başınıza halledin.. Hem o karışmaz hem de siz rahat edersiniz..İlla ki her adımı beraber atmak zorunda değilsiniz ki?:uhm:

imza ............. voerkart... lalecim senin şu dobracılığına bayılıyommmm harikasın kuzum laleye katılıyorum arkadaşımm şakkıdışakkıdı

ben şimdi anlamadım annen seni hiç uyarmıyacakmı?onumu istiyorsun ayrıca daha düğünün bile olmamıs neden kocam diyıosun onuda anlamadım ayrıca annen cok kötü birşey yapmamış bu kadar büyütecek kadar

Bende anlamadım anneniz sizi hep hakaret ederek assagılayark mı uyarıyo acaba? evlıyız nıkahımız kıyıldı dugunumuz olcak ıns. bazı sebeblerden dolyı ertelenmıstı dugunum

bende annemle hiç anlaşamadım anlaşamıyorum hatta annem beni kıskanıyor. kendime bir tane alırsam onada almak zorunda hissettiriyor. bende evlilik hazırlığındayım ama sevgilime asla annemle aramda geçenleri anlatmıyorum. hatta aramızda bunun problemlerini yaşıyoruz. sorunlarında bana açık değilsin benim detseğimi almıyorsun diye. annem beni evden kovdu. sadece erkek arkadaşım var diye onlarla yatıp kalktığımı yüzüme söyledi. işitilebilecek en ağır hakaretler duydum ben ama ne olursa olsun hala yanındayım. bazen kendimi tutamayıp bağırırım ama asla onu kovamam. ne olursa olsun bana ihtiyacı var. sende kendi ihtiyaçlarını kendin karşıla. kuaförüne git makjay malzemeni al. çok stiyorsan benim gibi sevgilini eşini yanına al. ben alışverişimi sevgilimle yapıyorum. hatta çeyizimin yarısından annemin haberi bile yok. mağazada bekliyor. hjerşeyin kolay bir yolu vardır. yeterki onu görebilelim.

Back