- Konu Sahibi istanbuuul
-
Bencede haber bile vermeden aliyosun cocugunu ve direk ist a babana gidiyorsun ve bosanma davani aciyorsun,cocugun 1 yasinda sende kalacagi kesin gozukuyor esinin bir isi yok baba eline bakiyor ve iki aile ayni evin icinde ust uste yasiyor bunlarin hepsini kullan universite okymussun hangi bolum bilmem ama is aramaya basliyorsun ve bir an once calismaya.bunlar hangi devirde yasiyor ve sende koleleri degilsin bir an once kurtar kendini lutfen.
bişey sorucam eşin seni dövdükden sonra doğum yapmak zorunda kaldıysan dr. bunu anlayamadı mı rapor falan tutulmadı mı çünkü rapor tutuyorlar tutmazlarsa mahkemede hakime söylediğinde dr. rapor tutmadıkları hakim onlarada ceza verir aynısı hamileyken kardeşimin başına geldi kardeşim tabi eşini affetti o ayrı dr larada cam silerken düştüm dedi. daha sonra kızdım bidaha döverse gidip dr. dan rapor alacaksın onuda gözün gibi saklayacaksın dedim şuan eşi darp ederse o raporla tehdit ediyor. ama hala neden boşanmıyor demeyin ben bile anlamıyorum. umarım olmaz ama darp edersen bi yolunu bul dr. dan rapor al ondan sonrada hiçkimseye bişidemeden o evden çık eğer konuşmaya kalkarsan bu tipler bigüzel döver sonrada evde hapis tutar benden söylemesi mardinde yaşayan bi erkek naparsan yap adam olmaz konuşmakdan anlamaz
gizlice rapor almak için uğramaya gerek yok, artık kanunlar kadınlar lehine çok değişti. kadın polisi arayıp adresini verecek, kocam beni dövüyor kurtarın diyecek
polis gelip kadını o evden alıyor, doktora götürüyor, darp olduğuna dair rapor alınarak tutanak tutuyor. kadın eğer o eve dönmek istemiyorum aileme haber verin yada ailemin adresine götürün derse o adrese gidiyor, aile şehir dışındaysa ertesi günü gelecekse eğer bir günlüğüne kadın sığınma evinde koruma altına alınıyor. ve dayak atan eş hakkında cezalar artırıldı. kadın şikayetçi olsa da olmasa da adam mutlaka caydırıcı olsun diye cezalandırılıyor.
lütfen kadınlık onurumuz için bunlara göz yummayalım, annesine-kardeşine söz geçiremeyen erkekler karısını döverek kendini ispatlamaya çalışıyor.
kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. düzelir diye düşünmeyin düzelmez. 40 yıllık evli adam kadını dayaktan tanınmayacak hale getirmiş, kadın diyor ki zaten yıllardır dövüyordu, hep düzelir ümidiyle bekledim, dua ettim. insan 7 yaşında ne ise, 70 yaşında da odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?