- 28 Haziran 2023
- 51
- 23
- 31
- Konu Sahibi lepistesss1
Merhaba güzel kadınlar. Nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. Sevgilimle yaşadığım ve aşamadığım sürekli aynı döngüye girdiğim bir durum var. Aslında iyi biridir sevgisini göstermede de bir sıkıntısı yoktur çünkü ondan önce kötüsünü deneyimlemiş biriyim. 4/4 lük biri yoktur bunun da bilincindeyim fakat problem yaşadığım huy da çok kötü. Problem ne derseniz. Bazı tartışmalardan sonra iletişimimiz duruyor. Sürekli kendini haklı görüyor. Hep benim alttan almam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Daha önceleri hatalarımı görüp haklı olduğunu farkedip özür de diledim gönlünü almak için de uğraştığım oldu ki bu olması gereken bir şey. Ama baktım kendimi haklı hissettiğim zamanlarda ondan aynı şeyi göremiyorum kendimi haklı görsem bile ona göre hep haksızım. Ona da çok kez söyledim sürekli sen mi haklısın senin hiç mi suçun yok bunu bunu yapıyorsun gibisinden normalde konuştum sinirlenerek de konuştum. Hep kendini haklı çıkartıyor anlayamıyorum bende mi sorun var. Artık ben de onun gibi davranmaya başladım yine tartıştık bu sefer ben iletişimi kestim onun yaptığı gibi. Ama ne yazdı ne aradı ne oluyoruz dedi. Halbuki ben haklı olduğumu düşünsem bile iletişimi kesince biraz bekleyip ona dönerdim ama o öyle yapmadı. Bu sefer inat ettim yazmıyorsa yazmıcam kendi bilir kafasına girdim çünkü artık yoruldum. Niye böyle oluyor anlayamıyorum gerçekten. Ne düşünceğimi şaşırdım.