- 26 Haziran 2018
- 85
- 29
- 38
- 36
- Konu Sahibi melekanesii
Yol yakınken yoldan dönün derim kazara bebiş falan gelir bu adama mahkum olmayın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünüyorum artıkŞu boşanma olayını ciddi ciddi düşün
Böyle olursa beni aldatırmış.
gecmiş olsun..Arkadaşlar konuştuk. Onunda kendince sebepleri oldu. Sevgim ve saygının senin bana karşı bitmiş benimde bitti dedim. Tamam dedi. Bitirdik. İlişki beni çok kırdı çok yordu dedim. Noldu diye bile sormadin dedin. Keşke arkamı döndüğümde senin gittiğini değilde arkamda olduğunu görseydim dedim. Sen hep arkanı dönüp gidiyorsun dedim. Ben hiç çaba sarfetmemişim. Sen naptın ya sen kendini yargılıyor musun dedim. Cevap yok. Bitti. Şimdi o yatak odasında ben ayrı odadayım. Herzaman ki gibi elinde telefon oyun oynuyor. Evliliğimi bitmiş noluyor demiyor. Hayırlısı olsun Rabbimden sadece bu dönemi kolaylıkla sabırla atlatmayı istiyorum
En kötü karar kararsizliktan iyidir.Dün gece ayrı ayrı yattık. O yatak odasında ben oda da. Elinde telefon. Açtı tv sesini maç izledi. Bende oturdum düşündüm. En iyi karar bu. Ne yapmalıyım diye? Hakkımı helal ediyorum. Ama döktüğüm her gözyaşının hesabını Rabbim sorsun. Bende göreyim inşallah. Şimdi işe gideceğim. Dönüşte annemlere gideceğim. Anlatacağım. Çok şükür ailem yanımda. Çok zorlu süreç beni bekliyor biliyorum. Hayırlısı olsun artık. Arkadaşlar bana dua edin bu süreci bir an önce atlatmak istiyorum
En kötü karar kararsizliktan iyidir.
Gencecik yaşında bu kadar sevgisiz ve saygısız bir insanla omrunu tamamlamak seni mutlu edecek miydi ? Iyice bir düşün.
Şuan o zevzek senin gidemeyecegin konusunda emin oldugu icin hiç kafasını bile yormaya bile gerek görmemiş.
Doğal ortamına sal gitsin.
Git iyice dinle kafanı.
Gez dolaş mumkunse.
Icine kapanıp kendini heba etme.
Gamsız olmayı öğren onun gibi.
Hayır onceligin sensin, kendini düşün.Bizim sonumuz yok bunu gördüm. Meğer ben ne vicdansız bir adamı sevmişim. Keşke demek için çok geç biliyorum. Bundan sonra yoluma bakarım. Sadece tek düşündüğüm ailem.
Hayır onceligin sensin, kendini düşün.
Aileni sonra düşünürsün.
Sen karalar baglamadigin müddetçe kimse seninle beraber çokça üzülmez.Önce kendim ama ailem demişti bana sen o adamla yapamazsın diye. Üzülüyorum haklı çıktılar. Ve yine onlarda benimle üzülecek
Sen karalar baglamadigin müddetçe kimse seninle beraber çokça üzülmez.
Dünyanın sonu değil.
Çocuğun da yok.
:)))Bu numuneyi hangi mandıradan aldınız? Bir de bundan vazgeçemezsiniz şimdi. Adam sizi %100 ya aldatıyor ya aldatacak.
Çok sustum çok alttan aldım. Hatamı söylediği zaman empati yaptım. Özürler diledim. Ama karşımdaki insan hep kendini haklı gördü. Özür dilemezdi zaten. Bana saygısı yoktu. Rahat rahat konuşurdu. Defalarca söyledim karşındaki insan kırılabilir üzülebilir dedim. Umrunda olmadı. Çok şey sakladı benden. Ama Rabbim çok şükür bana herşeyi gösterdi. Neden söylemedin deyince de unuttum bak şimdi doğruyu söylüyorum. Yapıyorum ama gelip sana söylüyorum gibi yalanlar, sığınmalar. Bir yazı okumuştum. Eşinizi çocuğunuz gibi olun herşeyi anlatın bıkmadan, çocuğunuza olduğu gibi olsun sabrınız. Böyle yaklaştım. Ama olmadı. En sonunda onun bana davrandığı gibi davrandım. Bu kez ilgisiz oldum. İplerde koptu zaten. Tek taraflı evlilikti bizimkisi. Ben vazgeçince bitti.Yanlış anlaşılma ile tükenmişler zaman tanımanız lazımdı. Evlilik aynı düşünceye sahip olmak değil maalesef. Uyum sağlayıp ortak nokta bulmaktır. Zor olanı zaman vermektir bitirme lafı geçince evlilik blöf kaldırmıyor. Yenisiniz bunlar bir çok evlilikte ilk zaman oluyor. Arkadaşlarınızı dinlemeye çalışın