Ne yapabiliriz?

artemis19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
51
8
29
Herkese iyi akşamlar. Önceki konumda da bahsetmiştim. İğrenç bir biyolojik babam var. Hatta ona baba bile demeyeceği, annemin eşi. Şimdi annem bu adamdan ayrılmaktan korkuyordu ama artık canına tak etti ve boşanma davası açtı 2 gün önce.

Sorun şu ki bu iğrenç herif annemi sürekli ölümle tehdit ediyor. Biz bunu mahkemede nasıl kanıtlayabiliriz? Ayrıca sadece annemi değil bizi de ölümle tehdit ediyor.

Ben şu an reşitim, mahkemede benim şahitliğim geçerli olur mu bu konuda?

Babanızın nasıl bir psikolojiye sahip olduğunu size zarar verip veremiycegini bilemeyiz allah yardımcınız olsun ama reşit olmasanız bile şahitlik yapabiliyorsunuz...

Babanızın nasıl bir psikolojiye sahip olduğunu size zarar verip veremiycegini bilemeyiz allah yardımcınız olsun ama reşit olmasanız bile şahitlik yapabiliyorsunuz...
Çok teşekkür ederim. Eski nişanlısını ayrıldığı için kaçırtan ve annesini yaralatan bir manyak bı, gerisini siz düşünün...

Tel kayıtları olabilir veya komşulardan da yardım alabilirsiniz yada akrabalardan. Sizde şahit olabilirsiniz tabi. Allah yardımcınız olsun.

Anneniz nerden bulmus bu adami yazik. Allah hepinizi korusun güclü olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…