- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.019
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytinyağlı sarma
Aman benden öneri anca bu kadar çıkar işte
Vuhuu 12 den vurmuşumOnu kendisi istemişti yapmayı düşünüyorum:)
Merhaba Arkadaşlar Bir konuda fikir almak istiyorum sizlerden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
Sevgilim askerden 10 gün sonra geliyor ufak bir iki hediye aldım ama daha başka bişeylerde yapmak istiyorum sıradan bi karşılama olmasını istemiyorum Sizce ne yapabilirim?
askerden gelince hediye mi alınıyomuş.anam benim kocam yazıkkkk ben gibi odun bi karısı var...
Merhaba Arkadaşlar Bir konuda fikir almak istiyorum sizlerden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
Sevgilim askerden 10 gün sonra geliyor ufak bir iki hediye aldım ama daha başka bişeylerde yapmak istiyorum sıradan bi karşılama olmasını istemiyorum Sizce ne yapabilirim?
Sevdiği takımın formasını al , sevgilinin ismini yazdır çok hoş oluyor
Su böregi falanZeytinyağlı sarma
Aman benden öneri anca bu kadar çıkar işte
Hemen ayrıl çekilir mi öyle sewg..... Ayol dur şikayet etmemişsin yanlış yorum alışmamışım böyle konulara hep kavga kıyamet olunca şeettim
Bence Çiçek al kız bi demet çokta güzel olur hep erkekler mi bize alcak
Öfff demeSu böregi falan
Bence de. Adam askerden geliyorsa ortamda aileden kalabalık insanlarin olmasi iyi olur yani.Bence karşılamaya gitme bi bahane uydur yarın görüşürüz de anasının evinde hoş geldin partisi düzenle eve girince süprüzzzz
açıkhava piknik sonrasında gidin güzel bir yerde kahve için süslen güzelce ayrı gecen zamanları konusun işte aşırı ya kaçmaMerhaba Arkadaşlar Bir konuda fikir almak istiyorum sizlerden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)