Ne yapabilirim?

FusyAsk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
799
1.019
Merhaba Arkadaşlar Bir konuda fikir almak istiyorum sizlerden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
Sevgilim askerden 10 gün sonra geliyor ufak bir iki hediye aldım ama daha başka bişeylerde yapmak istiyorum sıradan bi karşılama olmasını istemiyorum Sizce ne yapabilirim?

Merhaba Arkadaşlar Bir konuda fikir almak istiyorum sizlerden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
Sevgilim askerden 10 gün sonra geliyor ufak bir iki hediye aldım ama daha başka bişeylerde yapmak istiyorum sıradan bi karşılama olmasını istemiyorum Sizce ne yapabilirim?

Sıradan olmayan karşılamalar için ancak havai fişek falan patlatman lazım. Yoksa yolda ya da artık nerede buluşacaksanız sıradan olmayan bir şey nasıl olabilir ki?

Neden insan şaşalı şeyler ister acaba? Gelmiş işte, güzelce giyin git, güzel bir plan yap o gün için, hediyeni de var. Tamam işte. Nasıl bir konsept istiyorsun söylersen ona göre fikir verelim.:KK53::KK53:

askerden gelince hediye mi alınıyomuş.anam benim kocam yazıkkkk ben gibi odun bi karısı var...

İzine geldiğinde kendisi bir sürü hediyeyle gelince ben çok şaşırmıştım.. Şimdide öyle olacağını tahmin ediyorum o yüzden bende ufak bir iki hediye aldım :)

birlikte guzel bir yemek yiyin iste ne ugrasiyorsun almissin hediyeni daha ne alacaksin simartmayin bu kadar su adamlari, hic erkek adam kalpli seker hamuru kurabiyesi istermi yaa sevgilisinden valla tuhafsiniz...

Sevdiği takımın formasını al , sevgilinin ismini yazdır çok hoş oluyor :KK68:

Hemen ayrıl çekilir mi öyle sewg..... Ayol dur şikayet etmemişsin yanlış yorum :oops: alışmamışım böyle konulara hep kavga kıyamet olunca şeettim :KK69:
Bence Çiçek al kız bi demet çokta güzel olur hep erkekler mi bize alcak:KK73:

Hemen ayrıl çekilir mi öyle sewg..... Ayol dur şikayet etmemişsin yanlış yorum :oops: alışmamışım böyle konulara hep kavga kıyamet olunca şeettim :KK69:
Bence Çiçek al kız bi demet çokta güzel olur hep erkekler mi bize alcak:KK73:

baştan okuyunca bende bi şok etkisi oldu :)) Koptumm :KK70:

açıkhava piknik sonrasında gidin güzel bir yerde kahve için süslen güzelce ayrı gecen zamanları konusun işte aşırı ya kaçma:KK70:

X