Çocuk Hastalıkları ne yapabilirim bilgisi olan paylassın lütfeennn:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
evet ıstanbuldayım avrupa yakasında bahcelıevlerde. acıkcası ben ıstanbulun acemısıyım evlenınce geldım dogru durust bır yerı bılmıyorum dedıgım gıbı en ıyı degıstırım canım ılgılendıgın ıcın cok tesekkur edermm cok sagol yaa

merhaba arkadaşım benimde 26 aylık bir kızım var ve 21..5 ay kustu ne yaptıysam onüne geçemedim5 öğün yiyorsa 5 öğün kusuyordu doktorumuzda bebeğin yemek yemeği sevmiyo bırak aç kalsın dei o zman kendi yiyecek dedi ayrıca 21.5 ay anne sütüde aldı anne sütünü bıraktım yemeye başladı ve kusmadı çok şükürhem anne sütü hem yemek fazla geliyormuş demekki ayrıca bahçali evlerde oturuyormuşsun galiba doktorunu değiştireceksen ben yeni bosnadaki nisa hastanesine gidiyorum doktorumuz çok iyi çok ilgili bi sıkıntım olunca hemen arıyorum cebinden kızım dığduğundan ber
doktoru aynı nisa hastanesinde arzu hanım

merhaba arkadaşım benimde 26 aylık bir kızım var ve 21..5 ay kustu ne yaptıysam onüne geçemedim5 öğün yiyorsa 5 öğün kusuyordu doktorumuzda bebeğin yemek yemeği sevmiyo bırak aç kalsın dei o zman kendi yiyecek dedi ayrıca 21.5 ay anne sütüde aldı anne sütünü bıraktım yemeye başladı ve kusmadı çok şükürhem anne sütü hem yemek fazla geliyormuş demekki ayrıca bahçali evlerde oturuyormuşsun galiba doktorunu değiştireceksen ben yeni bosnadaki nisa hastanesine gidiyorum doktorumuz çok iyi çok ilgili bi sıkıntım olunca hemen arıyorum cebinden kızım dığduğundan ber
doktoru aynı nisa hastanesinde arzu hanım

arzu hanımdan randevu alıcaktım ama cok yogundu yıne aynı hastanede nurullah bey var ona gıttım oda sagolsun cok guzel ılgılendı. banada aynı seyı soyledı fazla yedırme dedı cok kusuyo bı ılac verdı onu kullan dedı ama şükür eskisinde daha ıyıyızz sımdı fazlalıgı cıkarıyo nisa hastanesının cocuk doktorları cok ılgılı bırtek kadın dogumcu var bıtane onu beegnmedım o yuzden bırakmıstım orayı :roflol: ama bebek konusunda superlerr

benim bebeğimde 8.ayına kadar hep kustu emziriyodum hemen arkasından cıkarıyodu.kilosuda normaldi.şimdi bir yasında kusmuyo artık.

benim bebeğimde 8.ayına kadar hep kustu emziriyodum hemen arkasından cıkarıyodu.kilosuda normaldi.şimdi bir yasında kusmuyo artık.

benım bebişimde 7.ayına gırdı. bır sure daha kusmaya devam edecek anlasılan. onemlı bı rahatsızlıgı olmasında kusmasına razıyım. zaten tek ısım gucum bebişim yeterkı hasta olmasın ben temızlerımm:):emir_bebek::emir_bebek:

X