halacocuksun Yazdıklarına bakılırsa süreç doğru ilerlemiş bence . Benim oğlum ilk doğduğunda çok güzel emiyordu sonra bir akşam kendi kendine sağ gögsümü emmek istemedi zor zamanlar başladı aylarca çabaladım 5. Ayda kg alımı yavaşladı . Ben ısrar ettikçe o inadına emmedi . Doktor mama takviyesi yapalım dedi her mamayı aldık hiçbirini içmedi hepsi çöp oldu . Ek gıdaya erken başladım iyi başlamıştık ama tabi ben az emiyor diye aç zannettim gıda miktarını arttırmaya çalıştım . Doktor saçmalama o tok dedi
büyük oradan blw yapıyorduk pütürlü şeyler yemek istiyordu sonra 6. Ayda yiyen çocuk yemez oldu ne versem red red . Doktor tüm herşeye baktı diş çıkarıyor dedi 3 ayda 1 dişi zor patlattı . Hergün ağlıyordum emmiyor yemiyor diye . Evliliğim yıpranmaya başlamıştı . 9. Ayda kendi kendine emmeye başladı . Ayrıca masadaki yemeklerden istiyordu ama baharatlı yağlı diye korkup az veriyordum veya vermiyordum bu hataymış
Vermeye başladım ama yemiyordu zaten sebebi diş oldu hep veya benim bu kadar saçma ısrarlarım yemekten soğuttu. Şuan normal seviyede yiyor bazen yemiyor karışık durum . Mesela sabah çok güzel kahvaltı yaptı öğlen çorbasını yemeden uyudu 30 dk yedirmeye çalıştım
3 ayda bir kontrollere gidiyoruz kan değerleri vs gayet iyiydi kg olarak zayıf ama boyu iyi . Doktora gidin kg boy ve ayrıntılı kan baksın bakalım ne durumda . Mesela makarna yap önüne bırak herşeye dokunmasına izin ver . Ben öyle yaptım 3 öğün duş aldırıp kıyafet değişiyorduk kulak zarına kadar yemek oluyordu . E bebekten beyaz badiler var onlardan giyiyor evde zaten hava çok sıcak. Onları temizlemek kolay leke temizlenir . En önemlisi şuan doktora götürmen allah yardımcın olsun. Doktor oğlum için aslında yiyor sorunu yok sen var zannediyorsun dedi . Günde 4 kakalı bez değişiyor 18 aylık doktoru çok hareketli ve metabolizması hızlı çalışıyor dedi .