Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok da üzülme, bir doktora gitmeni tavsiye ederim öncelikle,kusma idrar yolu hastalıklarının belirtisi olarak çıkabiliyor karşımıza.Allah şifa versin ben hala çekiyorum:çok üzgünüm:
Benim iki çocuğumun da bebekliği hep kusarak geçti.9-10 aylık olunca kendi kendine geçti.Ama ne ev eşyaları ne de üstbaş temiz kalıyordu.Kusuklu bebekler zor oluyor tabii.Bize dr.muz bu durumun olağan olduğunu söylemişti.
ya arkadaslar benım bebegım cok kusuyo 6 aylık ek gıdaya baslamıstım cok kustugu ıcın bıraktım az ve sık emzırıyorum ne yerse hepsını cıkarıyo ne yapıcam bılmıyorum sasırdım kaldım valla acaba sütümmü yaramıyo offffffff yaaaa senağlama senağlama
sonunda doktora gıttık mıdesınde hıcbır sorun cıkmadı doktor normal dedı cok kustugu zaman mıde koruyucu verdı. sımdıde ust solunum enfeksıyonu gecırıyoruz bıran once ıyılesse onun yerıne ben hasta olsamm
mrhba arkadaşım benim kızımın dr u bebeklerde 6 aya kdr kusar demişti gerçi benim kızım burnundan çıkartıyor du bayağı problem yaşadım allahıma şükürler olsun şu an kesildi nitekim dr 6 ayında geçer demişti şuan kızım 9 aylık ama sen yinede drunu değiştir göster bakalım o nediyecek cnm geçmiş olsun
hadi gözün aydın olsun şükür ki bişey cıkmamış..benım arkadaşında kızı emdiğini kusuyordu.üşütüyormuş sürekli ondanmış..bişey cıkmaması sevındırıcı..bu mevsımde enfeksıyon çok hele belçika gıbı bır yerde..burda cocuklar hep hava makınelerıyle(airesol) buyuyor ılk duydugumda tuhaf gelmıştı. şimdi anlıyorum havası pis..benım kızda hafıf gecırdı...gecmiş olsun...başka dertler vermesın allah.ufak tefek şeyler ınsanı endişelendiriyo annelik böyle bişey işte..yerimseniben