Çocuk Hastalıkları ne yapabilirim bilgisi olan paylassın lütfeennn:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hzenbil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
587
0
ya arkadaslar benım bebegım cok kusuyo 6 aylık ek gıdaya baslamıstım cok kustugu ıcın bıraktım az ve sık emzırıyorum ne yerse hepsını cıkarıyo ne yapıcam bılmıyorum sasırdım kaldım valla acaba sütümmü yaramıyo offffffff yaaaa senağlama senağlama

canımcım bence doktora göster derim. bebeklerde olabiliyor bu durum hatta onun için özel mamalar bildiğim kadarıyla bazı bebklerde kapakcık zayıf oluyormuş. göster derim ben
sütünün yarammasıyla ilgisi yok boşuna üzme kendini. ama bir an önce önlemi alınmalı canım

doktora getırdım muane ettı hıcbır sorunu yok dedı ama felaket kusuyo doktorunumu degıstırsem kafayı yıycem vallaa az kaldı

doktoru değiştirebilirsin.istanbuldaysan medical park erdem beyi tavsiye ediyorum ben memnunum

evet ıstanbuldayım avrupa yakasında bahcelıevlerde. acıkcası ben ıstanbulun acemısıyım evlenınce geldım dogru durust bır yerı bılmıyorum dedıgım gıbı en ıyı degıstırım canım ılgılendıgın ıcın cok tesekkur edermm cok sagol yaa

canım bencede doktor değiştir
bildiğim kadarıyla bu gibi durumlar doktorum açıklamıştı ama epey zaman oldu ama aklımda kaldığı kadarıyla bağırsak geçişlerinde minicik bir yerde darlık oluyormuş bu da bebeğin kusmasına neden oluyormuş basitbir operasyonla halledilebiliyor demişti
kızımda çok kusardı ama şükür bizde bir sorun çıkmadı ama tedbirliolmak adına baktırmakta yarar var

canım bu durum çok bebekte karşılaşılaşılıo. yemek yedirir yedirmez yatırma canım. bebek reflüsü olabilio .. buda mide kapağının bozulmasına sebep oluyo ..böylece kusma olur .birde verdiğin ek mamanı değiştirmeni tavsiye ederim ....düzelmesse başka bi dr a götür canım umarım en kısa zamanda düzelir ..

benim komşumun bebeğide sürekli kusuyodu kucağımıza almaya korkuyoduk şimdi 9 aylık kusması kesildi bazı bebeklerde öyle olurmuş bi zaman sonra kesilir demiş dokdor ve kesildi şimdi iyi rahatça sevebiliyoruz merak edme önemli bişey olduğunu sanmıyorum fazlasını kusuyodur

üç tane kızım var .8-4-2 yaslarında ve ben üçündede aynı sorunu yasadım.insan gerçekten tereddütte kalıyor acaba önemli bir sorunmu var diye.doktora götürdüyseniz içiniz rahat olsun.benim kızlarımda 9 aylık olana kadar kustu sonra kendiliginden geçti..

kızlar hepınız sagolun yaa valla ıcım rhatladı bıraz burda doktora gıtmekte sorun dedıgınız gıbı ınsallah bıseyı yoktur

Benim iki çocuğumun da bebekliği hep kusarak geçti.9-10 aylık olunca kendi kendine geçti.Ama ne ev eşyaları ne de üstbaş temiz kalıyordu.Kusuklu bebekler zor oluyor tabii.Bize dr.muz bu durumun olağan olduğunu söylemişti.

canım çok da üzülme, bir doktora gitmeni tavsiye ederim öncelikle,kusma idrar yolu hastalıklarının belirtisi olarak çıkabiliyor karşımıza.Allah şifa versin ben hala çekiyorum:çok üzgünüm:

canım çok da üzülme, bir doktora gitmeni tavsiye ederim öncelikle,kusma idrar yolu hastalıklarının belirtisi olarak çıkabiliyor karşımıza.Allah şifa versin ben hala çekiyorum:çok üzgünüm:

canım allah senın bebısede acıl sıfa versın gercek kustugu zaman hem moralım bozuluyo hem uzuluyorum allah baska uzuntu vermesın

Benim iki çocuğumun da bebekliği hep kusarak geçti.9-10 aylık olunca kendi kendine geçti.Ama ne ev eşyaları ne de üstbaş temiz kalıyordu.Kusuklu bebekler zor oluyor tabii.Bize dr.muz bu durumun olağan olduğunu söylemişti.

benım esyalarım battı zaten halılar koltuklar hergun silmekten sekıl degıstırdı esyalar :roflol: mayıs 15 randevu aldık bakalım ınsallah bı sorun yokturr

ya arkadaslar benım bebegım cok kusuyo 6 aylık ek gıdaya baslamıstım cok kustugu ıcın bıraktım az ve sık emzırıyorum ne yerse hepsını cıkarıyo ne yapıcam bılmıyorum sasırdım kaldım valla acaba sütümmü yaramıyo offffffff yaaaa senağlama senağlama

sütünüz yaramaz dıye bışey yoktur.bende doktora goturdum bebeğimi üç aylık yazın tatıle gıdeceğimiz için doktorumuz tavsıye verdı kusma ve ıshalınde en ıyı anne sutu dedı..ayrıca bazı bebeklerde reflü olabiliyor..mide kapagı zayıflığındann

ama üşütmüş olabilirmisiniz bebeğinizi sürekli kusuyorsa bir gorunun derım..çok sık yedırıyorsanız da midesi dolu oldugundan fazlasınıda kusuyor olabılır yedırdıkten sonra bır 15 20 dakıka dık tutunuz yıone kusması varmı bakınız?dık tutmak mıde gazlarına yerleşmesıne ıyı gelıyor...bebeğinizi iyi gozlemleyın ne zaman kustuguna dıkkat edın fışkırır tarzdamı yoksa... doktorunuza da ıyıce anlatın.siz uşutursenız sutunuze gecer buda kusturur... sevgıler geçmiş olsun

sonunda doktora gıttık mıdesınde hıcbır sorun cıkmadı doktor normal dedı cok kustugu zaman mıde koruyucu verdı. sımdıde ust solunum enfeksıyonu gecırıyoruz bıran once ıyılesse onun yerıne ben hasta olsamm

hadi gözün aydın olsun şükür ki bişey cıkmamış..benım arkadaşında kızı emdiğini kusuyordu.üşütüyormuş sürekli ondanmış..bişey cıkmaması sevındırıcı..bu mevsımde enfeksıyon çok hele belçika gıbı bır yerde..burda cocuklar hep hava makınelerıyle(airesol) buyuyor ılk duydugumda tuhaf gelmıştı. şimdi anlıyorum havası pis..benım kızda hafıf gecırdı...gecmiş olsun...başka dertler vermesın allah.ufak tefek şeyler ınsanı endişelendiriyo annelik böyle bişey işte..yerimseniben

sonunda doktora gıttık mıdesınde hıcbır sorun cıkmadı doktor normal dedı cok kustugu zaman mıde koruyucu verdı. sımdıde ust solunum enfeksıyonu gecırıyoruz bıran once ıyılesse onun yerıne ben hasta olsamm

mrhba arkadaşım benim kızımın dr u bebeklerde 6 aya kdr kusar demişti gerçi benim kızım burnundan çıkartıyor du bayağı problem yaşadım allahıma şükürler olsun şu an kesildi nitekim dr 6 ayında geçer demişti şuan kızım 9 aylık ama sen yinede drunu değiştir göster bakalım o nediyecek cnm geçmiş olsun

mrhba arkadaşım benim kızımın dr u bebeklerde 6 aya kdr kusar demişti gerçi benim kızım burnundan çıkartıyor du bayağı problem yaşadım allahıma şükürler olsun şu an kesildi nitekim dr 6 ayında geçer demişti şuan kızım 9 aylık ama sen yinede drunu değiştir göster bakalım o nediyecek cnm geçmiş olsun

canım degıstırdım doktoru ama bı sorun cıkmadı bazı bebekler 1 yasına kadar kusarmıs. cok kustugu zamanlar bana bı ılac verdı MOTİLİUM dıye bı ılac mıde koruyucuymus sımdı rahatız şükür. enfekfiyonuda atlattık allah buyuk sorunlarla karsılastırmasınn cok zor vallaa

hadi gözün aydın olsun şükür ki bişey cıkmamış..benım arkadaşında kızı emdiğini kusuyordu.üşütüyormuş sürekli ondanmış..bişey cıkmaması sevındırıcı..bu mevsımde enfeksıyon çok hele belçika gıbı bır yerde..burda cocuklar hep hava makınelerıyle(airesol) buyuyor ılk duydugumda tuhaf gelmıştı. şimdi anlıyorum havası pis..benım kızda hafıf gecırdı...gecmiş olsun...başka dertler vermesın allah.ufak tefek şeyler ınsanı endişelendiriyo annelik böyle bişey işte..yerimseniben

ufak tefek ama dedıgın gıbı ınsan endıselenıyo. derdınıde anlatamıyo garıbım ıstanbulun havasıda cok kötü allahtan memleketıme yani trabzona gıdıyorum bıraz degısıklık olur bebısıme allahım evlatlarımızı bıze bagıslasınnnn

X