Ne umutlarla 2.evliligime merhaba demiştim

eğer bu günahsa ben sabahta beri boşan dediğim için bu günahı alıyorum üstüme.

allah yardımcın olsun gülüm inşallah biran önce cesaretini toplar doğru olanı yaparsın kızın için kendin için hayal kırıklığı nedemek bende cok iyibilirim bende ikinci evliliğimi yaptım bi kızım var benimde bi ara bende bi şeyler yaşadım ama o zamanla kaldı artık öyle şeyler yaşamıyorum devamı olsaydı kesinlikle durmazdım eger ailen arkandaysa korkma hic bişeyden şikayet et cezasını çekmeden peşininbırakma o insan müsvettesinin hadi bi cesaret daha önce yapmışsın yine kalkar toparlanırsın

aslında cehennemi görmüşsünüz ve bir ikincisini de kendiniz görmek istiyor ve sürdürüyorsunuz
ve ilkinden kurtulduğunuzda emin olun şükredecek haldeymişsiniz
çünkü burda öyle insanlar var ki değil çocuğu olan tek başına baba evine dönmeye korkanlar
acaba bana bakarlar mı diye düşünen insanlar var
sizin çocuğunuza anneniz bakmış Allah razı olsun ve toplanmış huzuru bulmuşsunuz
asıl şimdi harekete geçmeniz gereken yerde neden hala ısrarla seviyorum deyip bekliyorsunuz?
bence bi sınavdasınız ve kendinize işkence ederseniz sizi kimse kurtaramaz ve
siz de kimseyi suçlayamazsınız çünkü kendi tercihinizi yaşayacaksınız
böyle bi adam sevilmeyi haketmiyor bi an önce çocuğunuz için gerekli olan şeyleri yapmaya başlayın

ben sevgıden yoksun buyudum.hep dayakcı bır annem vardı.hep o sevgıye aıle ıcı muhabbete hasret kaldım.gozlerım dolar aglardım gecelerı yatakta yorgan altında benım annem neden benı sevmıyor dıye.evlılık kararı aldım unıv. bırakıp karsımda kı erkegın bana gosterdıgı ılgı anne sevkatı gıbı gelıyodu.olmadı bosandım ılk esımden.yıne sevgınden yoksundum kendımı robot gıbı hıssedıyodum annemlerden ayırdım evımı yanlız yasamaya basladım.yıne eksıktım yıne hep o sevgıyı askı aradım senı sevıyorum dıyen erkekte anne sıcaklıgı buluyodum.ve malesef bu cok ıyı tam kafa dengım dedım 1 sene gezdım tozdum ama ne halt oldugunu bır turlu ne gosterdı nede cevreden ogrenebıldık.anlıycanız ben ıstemedım boyle olsun.ıllede koca deyıpte evlenmedım bu benım gıbı bır ınsana cok sacma gelıyo bu benım kısılıgımde yok.o kadar dık ve otorıterdım kı hıc bır erkek arkadasım bu sahısta dahıl olmak uzere surdan kalk suraya gıt dıyemezdı..ne deyım ne kadere ısyanım nede ınsanlara..TEK SUCLU BENIM.
BURDA YAZILANLAR KENDIME GETIRDI BI NEBZE BENI.BU DORT DUVAR ARASINDA KÖRELMISTIM RESMEN.YORUM YAPAN HERKESE AYRI AYRI TESEKKUR EDERIM.ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN

ah be guzelim... yasadiklarin cok ama cokk zor fakat sen aslinda ne yapman gerektigini biliyosun bosa gitsin yaa dua et rabbime o seni bu acilardan kurtatrir !!!

Benim kızıma küfür edecek adamla değil seviyorum diye aynı yastığa baş koymak aynı çatı altında bile durmam bir saniye. Kendine saygın yoksa anneliğine olsun.

Ağır mı? O kadar dediğim dediksen ağır gelmemeli.

Senin tek sucun su yasadıgın hayata boyun eğmek. Üstelik daha önce tek basına hayatta kalabilmişsin ve seni kücücük elleriyle kocaman saran minik bir cift el varken bu kadar umutsuz olmaman lazım.

kzım annemde suan zaten ona gonderdım..

Lafım sizin kızınıza değil kadermiş napalım deyip geçiştirmeye.
Ama siz en doğrusunu yapmışsınız.Burada insanlar sizin için en doğrusunu yapmaya çalışıyor.Kafanızı toplayıp iyice dinlenmeye ihtiyacınız var.Ek olarak öyle akıl verecek ahım şahım bir yaşta da değilim.Evli değilim çocugum da yok.20 yaşında birinin gözünden bakın istedim.Zaman gerçekten çok kötü.Şunun şurası 2 sene önce ağzım açık kalan olaylar gördüm lisede.Allah herkesin evladını bağışlasın.

yazmadan duramıcam böyle ciğeri beş para etmezlere böyle kadınlar düşmüyormu grcekten haksızlık adaletsilik mi diyim kadermi diyim cok üzülüyorum burda okuyorum fedakar yuvasını sürdürmeye çalışan delikanlı kadınlar ama maalesef karşılarınnda kişiliksiz adam diye dolaşan cüdamlar yazık oluyor ama oluyor işte keşke her kadın hakettigi hayatı yaşasa ve cocuk mutlu bir ailede büyüyebilse bunu ki istemezki

Bir de aklınızda kalsın bir arkadaşımın annesi babası ayrıldı.Onun da annesi aynı şekile evlenmiş babası her gece içip içip dövüyormuş.Kız büyüyünce bir gece sarkmaya başlamış.Annesi de hiç müdahale etmemiş.Kız evden ayrıldı ve şu an orda burda arkadaşlarında kalıyor.Belli olmayan erkek arkadaşlarında kalıyor.Aklınızın köşesinde kalsın diye anlatıyorum.Tanıyorum,o arkadaşım ve bire bir gerçek.

Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı kararlar vermeniz ümidiyle.

iyi demeye devam edin bakalım ayrılcakmı?ben bu olayı birebir yasadım komsumu dövüyodu kocası ve onun için oturup ağladığımı bilirim boşan dedim sizin gibi içki kadın kız meselesi malum ne mi oldu o mutlu halinden yanlış düşünen ben oldum kimseyi yönlendiremiyosun ne yazıkki o yüzden aile konuları zordur yorum yapmak ta öyle.

bu yoruma +1.ben de böyle düşünüyorum.ortada ay gibi parlayan gerçekler var.ille de yaşamak gerekmiyor.

ne arkadaslar yuva yıkmayalımmı dedim doğru okumalısın bence bencede allah yardımcısı olsun ayrıca aklı mantığı olan kişi ben olsam boşanırım der sunu yap bunu yap diye sadece herşeyi kendi biliyomus gibi davranmaz

Sana sadece kızdım,asla ama asla kınamadım..
yarın bir gün benim de başıma gelmeyeciğini bilemem..
Yaşadıkların çok zor arkadaşım..
Ama yapabilirsin..
Yapmışsın..
Kurtul o adamdan..
Al meleğini de baş başa yaşayın gidin..
Kalk ayağa ve silkelen!
Allah yardımcın olsun arkadaşım.

cok tesekkur ederım boyle yorumlar benı gercekten kendıme getırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…