Ne umutlarla 2.evliligime merhaba demiştim

psikolojin bozuk ama sen bir annesin o psikolojini seviyorum diyerek düzeltemezsin.hala kredi bilmem ne..

şimdi sen boşanmayacaksın belli sana tek tavsiyem korun arkadaşım daha çocuk yapma ikinciyede yazık olmasın.dün buna benzer bi konu vardı orada 3 çocuk vardı hepsin de yazık olmuştu bari sen yapma bunu.

Allah insanlara akıl ve manık vermiş kullansınlar diye.

kendi ayakları üzerinde duran bi kadından bunları duymaya dayanamıyorum ilk eşinden ayrıldın ne kaybın oldu herşey daha da iyi olmuş hadi hepsine herşeye tamam da kızına küfreden bi adamı nasıl sevebiliyosun benim kızıma ya benim canıma küfredicek dünyayı başına yıkarım kadiki sessiz kalıosan ilerde daha neler yapar kimbilir çocuğa çok üzüldüm

Psikolojinin madem bozuk oldugunun farkındasın git tedavi ol o zaman...Yani hem bunun farkında olup hem de göllenip oturan kişiye ben sadece kızarım..

Kızına üzüldüm sadece..Yazık yahu..Bu insan müsvettesi babası bile degil bu yavrucağın...Hoş babası olsa ne farkederdi ki ortada şiddet var..

Sızlanmaktan başka çareler bul kendime derim..Yok anam yok ben seni anlayamam..

Arkadaşım burda kimse seni kınamak yada hakaret etmek niyetinde değil, sana doğru yolu anlatmaya çalışıyolar yapman gereken şey ne ise onu söylüyolar.Farkındaysan herkesde aynı şeyi söylemiş çünkü aklın yolu bir.

Aslında yapman gereken şeyi sende biliyosun ama neden çekiniyosun anlamıyorum.Bunu daha önce kucağında küçücük bir çocuk varken yapmışsın zaten.Emin ol bu seferki daha kolay olucaktır korkma.Kıyma yavruna bu pislik için.

İlkinide çok seviyormuşsun onu nasıl unuttuysan bunu da unutursun merak etme.

Bu eziyet çekilmez. Allah yardımcın olsun.

bi de şu var dini konulardan falan çok anlamam ben ama sanıyorum kul hakkı diye bi kavram var islamda. umreye gitmişin benden iyi bilirsin. hem sen hem kocan olacak çam ağacı o küçücük çocuğun sakin, huzurlu, mutlu ve güven veren bi evde yaşama ve yetişme hakkını yiyosunuz. kul hakkına girmez mi bu ?

BENDE IKINCI EVLILIGIMI YAPTIM
benimde ikinci evliligimden iki cocugum var

gerekirse yine bosanirim buyuk konusmuyorum

hic bir kosulda dayagi kabul etmiyorum fakat
ozellikle cocugumun onunde vuran adam ('ki o cocuk ona emanet )
benim kocam olamaz
seviyorsan cocugunun onunde vurmamasini rica et

seviyorsan sana vuracagini anladigin zaman gulerek
baska odaya davet et ve cocugunun duymamasini rica et
en azindan bunu yapabilirsin degilmi?
ama su var! tek basina bazi seyleri basarmissin
calismissin bir yerlere gelmissin
ve evlendikten sonra kardesine borclu kalmissin
evlendikten sonra isini birakmissin
evlendikten sonra kizin baba sefkati yerine anasina vuran bir adamla karsi karsiya getirmissin

demekki bu evlilik yanlis

kardesine durumu anlat! seni anlar
ailene durumu anlat el birligiyle bir seyler yapabilirsiniz

ama seviyorsan insanlara anlatipta uzme sadece cocugunu koru bari

çalışan ve ekonomik özgürlüğü olan kadınların bu tür erkekleri çekmesini ayrıca çocuğunun ve kendinin böle bir rezilliğe boyun eğmesini anlamam,anlayamam.tek taraflı sevgi olmaz.çocuğumu sağlıklı bir ortamda büyütmek varken,neden böle bir yaşantıya iteyim sırf sevdiğim içinmi? geçin bu işleri,çocuğumun tırnağına kurban ederim böle bir adamı.

Son düzenleme:
burada boşan diye kendimi parçalıyorum da asıl olay şu;bu adam içiyor,dövüyor,pavyonlara düşkün..

ve ortada bir kız çocuğu var üstelik adamın kendi çocuğu değil..dillendirmek dahi istemem ancak bu adamdan herşey beklenmez mi?

işte bu yüzden bitmeli bu evlilik.dayak olayına bişey demiyorum konu sahibi seviyormuş o zaman katlasın madem yapacak bişey yok.

Son düzenleme:

Arkadaşım sen kendini değil o minik yavrucuğu düşün yazıktır sen kendin mutsuzsun onuda mutsuz edip hayatını maf etmeye hakkın yok senin evin varmış zaten al çocuğunu git ailenin yanına herşeye sil baştan başla kendin için değil kızın için elini koy vicdanına yemişim böyle aşkı adam seni sevmiyor ki sen onu seviyorsun anlamadım ama bir psikiyatra git kızınada götür.

Bir de daha önce çalışmışsınız işiniz varmış yani bir yuva kurabilirsiniz.Ufak mufak bir göz oda yaşarsınız kızınızla.Ömür boyu bu adama muhtaç mı kalacaksınız allah aşkına? hala aşk diyorsunuz sizi döven biri için.Kendinizi boşverin de o yavrunun vebalini ömür boyu çekersiniz bişey olursa.Biz sadece etrafımıza bakarak değerlendiyoruz bunu yaşayan sizsiniz.Neler okuyoruz allah aşkına öz evladına farklı gözle bakan mahlukatlar var.ki sizin kocanız potansiyel üvey baba gibi duruyor.kadesa abla çok haklı ufak çocuga laf edilmez de o adamın kızına karşı hareketlerinden hiç bahsetmemişsiniz bile.3 gün konuşur 5 gün konuşurlar boşandı diye kafanıza taktıgınız buysa.

Senin ilk önceliğin çocugun olmalı.ne aşkı ne sevdası ya o çocuk nasıl bir psikoloji ile büyüyor bilinç altında neler yer ediniyor. Burada nice şeyler paylaşan kadınlar var eleştiri yapmayı çok sevmem çünkü şuna innaırırım KİMSE SINANMADIĞI GÜNAHIN MASUMU DEĞİL. fakat sizin durum farklı öncelik çocuğunuz gerçekten çocuğunuzu tanıyormusunuz kimbilir ne derin yaralar var içinde ileride sağlıklı bir birey olacağını düşünüyormusunuz. Sırf hırslarınız uğrana yok görümcem gelmesin oturmasın vs yada çok aşığım lütfen ben evli değilim dolayısıyla çocuğum da yok ama hayatınızı ona adayın ya gerçek aşk o olsun. İleride kimbilir daha doğru ınsan çıkabilir karşınıza sağlıklı üçüncü evlilik yaparsanız millet ne der düşüncesinden vazgeçin bu hayat sizin. ama çocuğunuzu kötü bir uvey baba ortamında yetiştirmeyın. Size değer vermeyen döven bir adama aşkınız yuzunden çocuğunuzu bu ortamda yetişrmek bencillik inanın öyle bencillik

Allah aşkına arkadaşım sen bu adamı ne için seviyosun bir söylesene sevgini kazanacak ne yaptı çok mu yakışıklı ki hiç önemli değil bir sivilce yeter demişler, yada çok mu zengin seni ve kızını refah içinde yaşatıyo oda yok evinin eşyasını bile başkasının üstünden alan bir asalak kendisi.

Asıl en önemlisi ahlak ki onun zerresi bunda mevcut değil neyine aşıksında vazgeçemiyon bi söyle allah aşkına. Kızını uğruna heba edecek hangi vasfı seni cezbediyor.

Sevıyorum bu pıslıgı dıyorum fakat gercekten sevıyormuyum onuda bılmıyorum.ıcımde kın nefret ofke dolu..bazen ALLAHA BU EVE BIDAHA DONMESIN DIYE DUALAR EDIYORUM KOTU HABERINI ALMAK ICIN.
bu durumda olan bır ınsan ne kadar sever bılmıyorum.

Kusura bakma ama sana bu sekilde davranan ustune dayak atan erkegin(!) elleri kırılsın. Kızının mutlulugu herseyden onemli bende kucukken cok yasadım bu durumları. ileride cocugun kat kat oder, bırak gitsin kiminle alem yapıyorsa yapsın yukarda Allah var

yalnız olsan ne istersen onu yap, göz yuman da sensin, katlanan da .. bu hayatı kabul edebilirsin.. ama bir kızın var, ona bunları yaşatmaya hakkın yok hem de hiçç.. kızın koskoca bir kadın olduğunda bile gözünün önünden gitmez bu sahneler.. tüm hayatını etkileyebilir bu psikoloji..
ayrıca eski eşin bu durumu kullanıp çocuğunu alabilir, ya da biri şikayet etse sosyal hizmetler kızını elinden alabilir..
Allah yardım etsin..

size ne yorum yapılcağını biliyor olmalısınız zaten.ama sanırım bunu kaale almayacaksınız..
ben yinede söyleyeyim.
BOŞANIN.

ve sen bunu kızına devamı yaşatıyorsun ha.
pes ya pes..

kendınıze ve cocugunuzu dusunun ve ayakta dımdık durun bırakın o adamı 17 bın odenmeyecek borc degıl gene ıse gırer kendınıze
duzen kurarsınız arabanız yok muydu onu satarsınız yakanızı kurtarın o adamdan Allah korusun boyle psikopat adam ilerıde cocugunuza da zarar verır onda kapanmayan yaralar acılır (zaten acılmıştır) lütfen güçlü olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…