Ne umutlarla 2.evliligime merhaba demiştim

4 aylık evlıyım ne bılezık nede takı taktılar ona alyansı ben aldım oda bana tartısmalarımızda ver altınlarımı dedı.aldı götürdü anasına bayram harclıgı verdı bozdurup.ama ben almıstım yuzugu dedım senınle gezdıgım gunlere say dedı.bana eskı esım kredı cektırdı ıflas ettgınde kredı cıkmıyo sıcılım bozuk.

Söyleyecek söz bulamıyorum, kızını ver ailene de sen sevmeye devam et bence, ama kızını bu adamın yanında tutmaya hakkın yok

Canım şuan sağlıklı düşünemiyorsun- zamanında hem de çocuğun varken kendini nasıl toparlamışsın nasıl güçlenmişsin. Tekrar uyandır ruhunu hiçbirşey için geç değil. Hayat bir erkeğin eziyeti altında yaşamak için çok kısa. Allah yolunu açık etsin hakkında hayırlısı olsun.

tamam kredı cıkmıyor kardesıne yıgarsa borcu sız odersınız

ya sinirden daha ağır konuşucam diye korkmaya başladım ya harbiden bi insan bukdar akılsız olamaz ya

Bende üzüldüm ALLAH yardımcınız olsun tek çıkar yolunuz boşanmak o adamdan uzak durmanız ,yoksa yine çeken üzülen siz olacaksınız.Seviyorum falanda demeyin sevgi uğruna bunca eziyete katlanmaz insan sevgisinide alıp götürür bu yaptıkları

szi bu adamı evlenmeden ne kadar tanıdınız acaba??
bi de arkadşınız tanıştırmış,o da mı bilmiyomuş böyle bi adam olduğunu??ilk tecribeniz acı olmuş zaten,kızınıla mutlu hayatınızı bırakıp ne diye gidersiniz böyle manyaklara anlamam ki...
kusura bakmayın aşk meşk çok saçma bana göre,hayatta vazgeçilmeyecek hiçbirşey yoktur,evlattan başka...

Vicdansız pislik. Hem ahlaksız hem de vicdansız! Allah sorsun size yapılanların hesabını inşallah ama sizde dizinizi kırıp oturmayın. Birşeyler yapın. Bırakın parayı pulu. Bu günler geri gelmez.

bazı kadınlar dayak yemeyi seviyo, bundan çok şikayet ediyolar ama inanılmaz bi aşkla da bağlanıyolar dayakçı kocalarına. aynen şu tablonun içinde bi arkadaşım vardı. insanın her kocası mı manyka olur. ama ne hikmetse 2 kocası da arada ki sevgilisi de bunun ağzını burnunu kırardı, ama arkadaşım kör kütük aşığım ayrılamıyprum derdi. şu yaşıma kadar babamdan 5 yaşında bi tokat yemişim hala unutmam acısını. bana o yaşta o kadar koyan tek tokat size koymuyo demek. konu sahibini tenzih ederim tanımam etmem ama bazıları mazoist bence ve durumlarından yakınmak bile zevk aracı onlara.

bak bi arkadaş çok güzel fikir vermiş size:
zannımca şeyi altından olup vazgeçilemeyen adamla beraber yaşamaya devam edin,kızınızı da ailenize verin,anneniz baksın..
nasıl fikir??

Bu dayak yiyen kadınların muhim bir kısmı nedense eşlerini çok seviyorlar :)) Yani anlamadıgım gerçekten nasıl başarıyorlar bunu..

Hani bir söz vardır amiyane olacak ama deveye diken insana.......

Doğru mu acep ?

ben kredı cekemıyorum sıcıl bozuk.kardesım ev kredısı cektı oda cekemıyo.
ne soylersenız soyleyın ne hakaret edersenız edın ınan zoruma gıtmez ben kendım ettım kendım buldum.ne deyım buna helal sut emmıs dıye onume getıren o arkadas ben kefılım dıyodun sımdı ortalarda yoksun.sıze psıkolojımın bozuk oldugunu soyledım.bu durumda kı ınsanda ne kadar dogru adım atmasını beklersınız kı.
kendımden ınsanlardan sogudum.INANIN COK ZOR DURUMDAYIM.bılemezdım kı basıma bunlar gelecek.hala dımdık ayakta durmaya calısıyorum dısarıya karsı.evın ıcınde kedınden farkım yok
RABBIM SEN ALEMLERIN RABBISIN BEN SANA SIGINDIM

anlattığım arkadaşım kızı daha çok küçük bebekti o zaman. ayağında sallıyomuş kızını, kocası gelmiş suratına tekme atmış. sebebide gece eve gelmeyen kocaya hesap soramazmış arkadaşım. ama onun bunu anlatışını duysan ağlarsın çocuğa da anaya da. bi süre sonra baktım ki bitmiyo hikayelr yok yemek bıçağının tersiyle dişime vurdu dişimi kırdı yok sandalyenin bacağıyla boğazımı sıkıştırdı boğmaya kalktı. e durma o zaman mayka mısın diyo insan ama seviyo işte ne yapsın :26:

arkadaşım hala kredi diyosun ya,herşeyin çaresi var da,kızının bozulan psikolojisinin çaresi yok...anlamıyo musun??
sen normal değilim diyosun,biz de akıl veriyoruz sana,kaç kurtul diyoruz,anan baban arkanda hem diyoruz,sen hala kredi diyosun yaw...
kaldıkça borç ödeniyo mu ki sanki ???
öyle tırışkadan Allaha sığınmakla olmuyo canım,sen elinden geleni yap,sonrasını Allaha bırak..önce bişiler yap da sonra yaniii.
ayrıca kızın sana Allahın emaneti bunu da unutma..

o arkadas dedıgım bayan onların aıle dostuymus.umrede benımle ark1adas oldu.1 sene boyunca gorustuk.ALLAH EN BUYUK SAHITIMDIR BANA SURDAN KALK SURAYA GIT DEMEDI.

He elinde sihirli değnek var kadının kocasına değdirip herşeyi düzeltecek :))

Bazılarımız gerçekten fena hayalci..

Bu adam konuşmayla sence ipe sapa gelir mi ? ..Teeyy allam..

Biz size neden hakaret edelim? Sadece kızınıza üzülüyoruz. Hadi siz seviyorsunuz da cekiyorsunu o napsın? Elin adamının kahrını cekmek zorunda mı?

Benim babamda çok geçimsiz olmasına rağmen ne anneme ne bize vurmaz
Küçükken annem markete gitmiş abimle ben çok ağlıyoruz diye bize birer kez vurdu 5-6 yaşında falandık sanırım o günü hiç unutmam aklıma kazınmış babam olduğu halde..
Sen nasıl oluyor da hala sevgi duyabiliyorsun inan anlam veremedim
Bahaneler sun tamam ama seviyorum deme nolur

kesinlikle katılıyorum sevginin adını böle şeler içerisinde kullanmayın lütfen bu sewgi değil arkadaşım değil böle sewgi olmaz sen kendini kandırıyorsun suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…