- Konu Sahibi ebrulimmmmm
-
ne kadar zaman oldu evlenelı yokmu hıc bılezık bılmem ne
sen odersın esysalarda senın olur
kac yasında adam bır esyayı kendısı tek basına alamadımı yahu ben emınım ondan kucugum yahu bana kredı cıkıyor ona nasıl cıkmıyor
bende normal dusunemez oldum.ne yapsam karar alsam vazgecer oldum.bı kararımın arkasında 1 gun anca durabılıyorum.herkes benı cok guclu bılıyo.ama malesef ne yaptıgımı bılmıyor hale geldım.kızım canım yavrum o bana vurdukca yapma vurma anneme dıye uzerıme kapanıyo.nasıl bır hayatın ıcerısındeyımm ben ne yapıyorum gercekten bılmıyorum
Çok sinirlendim, çocuğunuzun yanında sizi dövüyor ve çocuk bunları görüyor üzerinize kapanıyor öylemi? Siz seviyorum diyip koca sefası süreceksiniz diye o çocuğa bunu yaşatmaya ne hakkınız var yaaa!!! Koca neymişşşş!! Ortada bir evlat var. Üstelikte ailenizde sahip çıkarmış size. Size acımıyorumda zavallı o çocuğa acıyorum.
tamam kredı cıkmıyor kardesıne yıgarsa borcu sız odersınız
Bu dayak yiyen kadınların muhim bir kısmı nedense eşlerini çok seviyorlar :)) Yani anlamadıgım gerçekten nasıl başarıyorlar bunu..
Hani bir söz vardır amiyane olacak ama deveye diken insana.......
Doğru mu acep ?
ben kredı cekemıyorum sıcıl bozuk.kardesım ev kredısı cektı oda cekemıyo.
ne soylersenız soyleyın ne hakaret edersenız edın ınan zoruma gıtmez ben kendım ettım kendım buldum.ne deyım buna helal sut emmıs dıye onume getıren o arkadas ben kefılım dıyodun sımdı ortalarda yoksun.sıze psıkolojımın bozuk oldugunu soyledım.bu durumda kı ınsanda ne kadar dogru adım atmasını beklersınız kı.
kendımden ınsanlardan sogudum.INANIN COK ZOR DURUMDAYIM.bılemezdım kı basıma bunlar gelecek.hala dımdık ayakta durmaya calısıyorum dısarıya karsı.evın ıcınde kedınden farkım yok
RABBIM SEN ALEMLERIN RABBISIN BEN SANA SIGINDIM
szi bu adamı evlenmeden ne kadar tanıdınız acaba??
bi de arkadşınız tanıştırmış,o da mı bilmiyomuş böyle bi adam olduğunu??ilk tecribeniz acı olmuş zaten,kızınıla mutlu hayatınızı bırakıp ne diye gidersiniz böyle manyaklara anlamam ki...
kusura bakmayın aşk meşk çok saçma bana göre,hayatta vazgeçilmeyecek hiçbirşey yoktur,evlattan başka...
Boşan demek kolay benimde ilk aklıma gelen bu oldu özellikle kızın için ama unutma boşan git ayaklarının üstünde dur diyen herkez seni ogün yanlız bırakacak sana bu zulmü çek diyemem ama düzeltmeyi dene umarım düzelir
ben kredı cekemıyorum sıcıl bozuk.kardesım ev kredısı cektı oda cekemıyo.
ne soylersenız soyleyın ne hakaret edersenız edın ınan zoruma gıtmez ben kendım ettım kendım buldum.ne deyım buna helal sut emmıs dıye onume getıren o arkadas ben kefılım dıyodun sımdı ortalarda yoksun.sıze psıkolojımın bozuk oldugunu soyledım.bu durumda kı ınsanda ne kadar dogru adım atmasını beklersınız kı.
kendımden ınsanlardan sogudum.INANIN COK ZOR DURUMDAYIM.bılemezdım kı basıma bunlar gelecek.hala dımdık ayakta durmaya calısıyorum dısarıya karsı.evın ıcınde kedınden farkım yok
RABBIM SEN ALEMLERIN RABBISIN BEN SANA SIGINDIM
Benim babamda çok geçimsiz olmasına rağmen ne anneme ne bize vurmaz
Küçükken annem markete gitmiş abimle ben çok ağlıyoruz diye bize birer kez vurdu 5-6 yaşında falandık sanırım o günü hiç unutmam aklıma kazınmış babam olduğu halde..
Sen nasıl oluyor da hala sevgi duyabiliyorsun inan anlam veremedim
Bahaneler sun tamam ama seviyorum deme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?