- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.186
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Ben eltimin kıskanç olduğunu düşünmüyorum.İyi biri bence.Tabi gene sorulmaz.Elti sonuçta.Ben sormadım,o kendi fikir verdi.Eltim hem de cok iyi oldugumuz günlerde perdelerini sakın soyle soyle yaptırma, cok kullanıssızmıs demişti, benim yaptıracağım sekıldı, yaptırdım, perdelerin cok güzel, ben de istiyordum ne zamandır dediSimdi, eltilere sorulur mu Elcevap - Sorulmaz
Kendi kardeşimde düzgün işim yoktu takmadım.Bilemeyiz içini ne yapıp ne yapmadığını ama sanki bana takarken anası/babası aldı,şimdide bizim adımıza onlar alsın biz takalım beklentisi var gibi.
Avangart gullerı buna alındı.Vay sinsirella. Benimki iyidir ya. Ama yine de fikrini aşırı önemsemem. O avangart gülü, ben spor şık.
O bize bu şekilde yaptığı için bende böyle yapmayı düşünüyorum.Gerçekten maaşı ile birsey olsa bir şekilde kendimi zorlardimBiz evlenirken kaynım çalışıyodu ama kv min aldığı bileziklerden birini taktı. Onlar evleniyoken bizde aynısını yaptık. Borçlusunuz zaten çok çok bi yarım takın bence. Yada gr olarak az ama gösterişi olan bişey takın.
Biz evlenirken birşey takmadı,ev hediyesi almadı.Şimdide bizim durumumuz çok iyi değil.Bizim içinde kvler aynı şeyi yapsın.Dogru olan bu bence.Şu ortak araba muhabbeti olmasaydı,üzerine konmaya çalışmasaydı gene takardım.Hadi çalışmıyor derdim.Ama nedense hep bizim verici olmamız bekleniyor.Onlar mağdur.Çalişmamak onların tercihiOyle olduysa haksız da sayılmaz.
Siz böyle söylüyorsunuz da eşiniz ne diyor? Yapmam etmem takmam deyip duruyorsunuz ama bahsi geçen kişi eşinizin kardeşi. Adamın bir fikri yok mu? Şahsen benzeri bir durumda eşim benim adıma karar verip dursa sen çekil kenara sana noluyor derim ben.O bize bu şekilde yaptığı için bende böyle yapmayı düşünüyorum.Gerçekten maaşı ile birsey olsa bir şekilde kendimi zorlardim
Bizimde tarzımız çok farklıVay sinsirella. Benimki iyidir ya. Ama yine de fikrini aşırı önemsemem. O avangart gülü, ben spor şık.
Eşimin maaştan tek kuruş kalmıyor,nakit avans bile vermiyorlar.Çekil yaparım dese de yapamayacak.Sorun bu.Siz böyle söylüyorsunuz da eşiniz ne diyor? Yapmam etmem takmam deyip duruyorsunuz ama bahsi geçen kişi eşinizin kardeşi. Adamın bir fikri yok mu? Şahsen benzeri bir durumda eşim benim adıma karar verip dursa sen çekil kenara sana noluyor derim ben.
Kv borç almıstı ödedi de diyebilirBiz evlenirken birşey takmadı,ev hediyesi almadı.Şimdide bizim durumumuz çok iyi değil.Bizim içinde kvler aynı şeyi yapsın.Dogru olan bu bence.Şu ortak araba muhabbeti olmasaydı,üzerine konmaya çalışmasaydı gene takardım.Hadi çalışmıyor derdim.Ama nedense hep bizim verici olmamız bekleniyor.Onlar mağdur.Çalişmamak onların tercihi
Ay sonunu zor getirseniz,elalem ne der diye gerekirse borca borç katıp bilezik mi alırsınız? O borcu ben ödeyeceğim.El değil.Taki gönülden gelen birseydir ve maddiyata göre yapılır.Herkes bütçesine göre yapar.Şuan eksideyizSiz böyle söylüyorsunuz da eşiniz ne diyor? Yapmam etmem takmam deyip duruyorsunuz ama bahsi geçen kişi eşinizin kardeşi. Adamın bir fikri yok mu? Şahsen benzeri bir durumda eşim benim adıma karar verip dursa sen çekil kenara sana noluyor derim ben.
Çalışmıyor nasıl ödeyecekkiKv borç almıstı ödedi de diyebilir
Mutfak masası bile avangart olan birinin dekorasyon konusundaki tavsiyelerini pek ciddiye alamam ama severim kendisini yine de.Avangart gullerı buna alındı.
Ama retro gülü olarak ben bunu begendim
Süphanallah
Eski durumlar alınabilirlik olsa zaten insan zorlar yine kendini. Ama durumlarda belli.O bize bu şekilde yaptığı için bende böyle yapmayı düşünüyorum.Gerçekten maaşı ile birsey olsa bir şekilde kendimi zorlardim
İşte insanlar bunu anlamıyor.Sanki onlar Türkiye de yaşamıyor.Kiramiz 4 ten 7 ye çıktı.Maaş aynı,o bile gerçekten zorluyor.Ek bir okul falan bulabilirsem biraz daha rahat ederiz.Ancak bulamadım henüz.Her şeyi geçtim, siz zaten açlık sınırında yaşamaya çalışıyorsunuz. Açıkçası, ben sizin diğer olaylara olan takıntılarınızı da buna bağlıyorum.
Kendinizi daha da zorlayacak bir alanınız yok gibi gözüküyor. O yüzden ne yapabiliyorsanız onu yapın, yapamıyorsanız da yapmayın düşüncesindeyim ben.
Tabi o kısmı kesin söyleyeceğim.Kv beklemesin boşunaAslında sankı en dogrusu aynısını yapmak. "Anne bir sey alamayacağız, durumu biliyorsun, takmasam da millet konusur, lafta vermek istemiyorum, cok canım sıkılıyor,benlik bişey yokta bir sorun var sanırlar belki" Kvlerin boyle sanmalardan ödleri patlar, eminim bir bilezigi sen tak der, fakat sonra odeyemeyiz, borc olarak alamam desin
Şuan çeyrek bile 5bin TL olmuş.Bilezik en son 25 bin TL idi.Ve ben bozduğum bilezikleri yerine koyamadım henüzEski durumlar alınabilirlik olsa zaten insan zorlar yine kendini. Ama durumlarda belli.
Bence hiç kendinizi zora sokmayın o da size takmamış. Diğerlerini boşverin.Şuan çeyrek bile 5bin TL olmuş.Bilezik en son 25 bin TL idi.Ve ben bozduğum bilezikleri yerine koyamadım henüz
O kadar zengin olunca gönülleri bol gelmiş demek. Besleyecek adam aramışlar.Hiçbir zengin insan beş para etmez çalışmayan birini koluna koca diye takmaz. Biraz ufak atalım derim
Kız paraya hiç önem vermiyor.Senin paran benim param asla yapmıyor.Kızın anneside yapmıyor.Zaten anne hariç bu durumu kimse bilmiyor.O kadar zengin olunca gönülleri bol gelmiş demek. Besleyecek adam aramışlar.