• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ne sıklıkta makyaj yaparsınız?

Ne sıklıkta makyaj yaparsınız?

• Aslında ben ................. düşünüyorum (belirtiniz)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    64

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Kimine göre her gün kimine göre özel günden özel güne makyaj yapmak normal gelir.
sac-rengine-gore-makyaj.jpg

A%C5%9F%C4%B1r%C4%B1-makyaj-ve-sonu%C3%A7lar%C4%B1.jpg

Siz hangi sıklıkta makyaj yapıyorsunuz?
815799_detay.jpg

hasta olduğum günler hariç hemen hemen yılın hergünü yaparım bi kaç rütuş :27:

makyaj derken muhakkak yüzümdeki lekeleri kapatırım mesela, rimelimi de sürerim öyle işte :52:

eğer bb krem ve ruj makyajdan sayılıyorsa hergün ,
yok sayılmıyorsa ayda yılda bir düğün, davet vs olduğunda.
Onun dışında hiç göz makyajı yapmam.Çünkü yapması değil de çıkarması mesele akşam olunca kim uğraşacak onu çıkarmakla ,zaten doğru düzgün de çıkaramam bi de öyle uyuyunca sanki hemen ertesi gün yaşlanıverecekmişim gibi gelir.Kısacası göz makyajını çıkarmaya üşendiğim için pek yapmam:)

eğer bb krem ve ruj makyajdan sayılıyorsa hergün ,
yok sayılmıyorsa ayda yılda bir düğün, davet vs olduğunda.
Onun dışında hiç göz makyajı yapmam.Çünkü yapması değil de çıkarması mesele akşam olunca kim uğraşacak onu çıkarmakla ,zaten doğru düzgün de çıkaramam bi de öyle uyuyunca sanki hemen ertesi gün yaşlanıverecekmişim gibi gelir.Kısacası göz makyajını çıkarmaya üşendiğim için pek yapmam:)

Senin ihtiyacın yok ki zaten sarışın bomba :23:
Bu kadar mı benzer insan ben de makyaj çıkarmaya gelince müthiş üşengecim ve makyajı çıkarmaya üşenip gene de yapanlardanım lakecan bb krem ise herşeyim :27:

dışarı çıkarken yaptığım kalem ve rujdur sadece. pek makyajdan sayılmıyor sanırım :) tercihte etmiyorum henüz..

kırk yılda bir canım isterse kalem sürerim oda makyajdan sayılmaz zaten her türlü malzemem var ama kullanmıyorum :1:

işe giderken her gün yapıyorum , bazen dışarı çıkarken de yaparım canım isterse evde de yaparım :118::118::118::118:

Vaktim varsa, keyfim varsa, özel günse :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son 2 yıldır özel günden özel güne... Çalışıyorken hergün yapardım. Dünyanın malzemesi var elimde oysa :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Makyaj yapmayı sevmiyorum. Zaten sade daha iyi hissediyorum. Sadece ruj sürmeyi severim.
Zaten ara sıra süslenmek de farkındalık sağlıyor. Daha çok hoşuma gidiyor.
Evde daha çok saçlarımın duruşuna dikkat etmeye çalışıyorum. Diğerlerinin canı cehenneme :KK75:

Back
X